Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Poltinmies

Avataas viimevuotista aihetta hiukan kun siitä on tässä kuivureiden poltinhuoltojen yhtedessä ollut puhetta ja nuohousalan ammattilaistakin on tullut aiheesta haastateltua lähinnä minulle tulleiden kyselyiden vuoksi että mitä tämä nyt tarkoittaa kun vakuutusyhtiö vaatii nuohoustodistusta...
No ensinnäkään kukaan ei mitään todistuksia vaadi niin kauan kun kuivuri toimii normaalisti, mutta siinä vaiheessa jos brankkarit häärää letkujensa kanssa tontilla tuntikausia niin vakuutusyhtiöt kuulemma vaatii nuohoustodistuksen (=kuitti suoritetusta nuohouksesta) ennen mitään neuvotteluja korvauksesta.
Toiseksi, nuohous koskee ainoastaan hormia... kyllä todellakin näin... ei se asuinrakennustenkaan lakisääteinen nuohous koske mitään muuta kuin hormit... nuohooja voi kyllä putsata myös lämmityskattilan lisämaksusta jos erikseen pyydetään.
Ja lopuksi - kyllä sillä nuohoojalla pitäisi olla korkeakoulupohjainen koulutus että tuntisi kaikkien uunimallien kommervenkit ja kuorma-autolla pitäisi pihaan pyyhkäistä että löytyy joka rööriin sopivat sutimet...

Että näin, terveiset entiseltä "piirinuohoajalta" jota haastattelin.
Sivuja: [1]