Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 73

Viestit - John Ferguson

Radiokuulosuojaimien kanssa kannattaa sitten muistaa, että ääni ammutaan parin sentin päästä korvakanavaan. Niillä pilaa äkkiä kuulonsa, jos vähääkään liian kovalla pitää.
tuo pinoeerin paremmuudesta kyllä totta.   mutta ei taho löytää myyjiä mikkelistä.   alkaa oleen nuita tietsikkahäröjen ohjelmoitavia vain tarjolla.           nuo pikkunappulat on vaan niiiiin paskoja työnmelskeessä käyttää..      itellä ei hirmuintoa näpertää töitten aikaan.
          ja maadoitus yleensä nuissa sen perän mutterin takana ja koppiinhan nuo yhistetään.   en tiiä millä tuo sit parannetaan?
Oma maadotuspiste johonkin josta on kunnon maayhteys, vaikka hytin runkoon. Cnh tuotteissa maadoitus on aika kuraa jo tehtaalta tullessa.
kuka jaksaa pelata joidenkin upsien kanssa tai cd levyjen, voi helkutti.Kuulo menee ihan hyvin piloille muutoinkin.Ite en moisia enää tarvi, enkä kuulosuojia.Mut pilatkaa vaan kuulonne  se olisi joskus hyödyllinen aisti muuhunkin kuin hupikuunteluun.
Pakkoko se on ajaa nupit kaakossa? Casen hytti on ainakin niin hiljainen, ettei tarvi radiota isolle vääntää.

Silppurit/niittomurskaimet ja avoin takaikkuna taitaa olla suurin syy maajussien kuuroutumiseen.
toimiiko tuo uspi kuin kauan nuissa koneissa?    ainakin cd on hyvin lyhytikäinen traktorin kopissa.                onko kellään sitä valtua jossa se dvd-asema kopinkatossa?   aika hupsu skenaario moinen..

Ei ole kokemusta, mutta jos liittimen saa pidettyä erossa savi- ja hiekkapölystä, niin en keksi miksei USB-liitäntä toimisi. Eihän se ole kuin sähköä ja bittejä, ei liikkuvia osia tms. Käytännössä siinä pitäisi varmaan pitää jonkinlaista tulppaa kun ei käytetä. Joku pikkuruinen näppis/hiiri palikka tms. Tai vaikka johdosta katkaistu liitin, kunhan katsoo ettei ne karvat jää katkaisun jäljiltä oikariin. On siihen olemassa ihan oikeita tulppiakin mutta harvalla niitä taskussa pyörii.
Usb kyllä toimii, meillä on kaikissa traktoreissa ollut Usb-portille joko liu'utettava tai paikalleen pukattava tulppa. Ikinä en ole saanut mistään vehkeestä Usb-liitintä paskaksi. Kenwood, Sony ja Blaupunkt on parhaita soittimia, muistaa vaan maadoituksen tehdä kunnolla niin löytyy ja kuuluu kanavatkin.
hui.   kuka uskaltaa jontikan hankkija?   itele just moni sanoi et ei kestä kannentiiviste, vaan kuluu ku leipää...          etukuorkilla vaan säkkiä nostelen..   punavanteisella...
Eiköhän kansiongelma ole aina vähän aikaa ohitse kun kannen oikaisee ja tekee remontin kunnolla? Milläs Jönrn Donnerilla tämä moni ajaa? Mitenkään en ranskalaisia kehu...
Neljän tonnin paikkeilla laukesi kansi. Mutta on se paljon halvempi keissi kuin monen muun merkin vaihteistorempat.  ::)
paljonko nuo haukkaa sähköä?vuositasolla. vaikka esim ainut lämmitysmuoto 60 neliön mökkiin/talliin..
Paha mennä sanomaan. 134m² omakotitalossa laski sähkönkulutusta 5000kWh verran, nykyinen vuosikulutus 19000kWh suoralla sähkölämmityksellä.
Tarkoitus hankkia mökille ilmalämpöpumppu? Mitäs pitäisi huomioida? Laadukas kone ja asennus sekä hinta. Mutta mistä laatu koostuu?
Paras on edelleen Mitsubishi. Toimii kovemmilla pakkasilla kuin muut ja on luotettava. Tuossa talon kyljessä hurruuttaa jo seitsemättä vuotta ongelmitta.
Tästäkin taas ylireakoidaan .tervetuloa kevytautot ! nuorison turvallisuus paranee .
Näinpä. Eikä niillä kevytautoilla köyhät ajele.
Kyllä ei tässä(kään) tilanteessa halvalla saa hyvää. Jos meinaa mönkijän laittaa niin sijoittaa suosiolla laatumerkkiin. Hinnanerotus tulee takaisin luotettavuutena ja kestävyytenä.
Jeantilin kulmavaihteet heppoista tekoa. Ainakin kolmesta kärrystä meni viimekeväänä. Osia ei myydä erikseen vaan koko kulmavahdepaketti kerralla 4500 € hinnalla.
Fliegliin saa onneksi rattaat Hankkijan tiskiltä.
Se lavetti on halpaa lystiä, jos raktori pitää viedä huoltoon lavetilla.
Jos matkaa on yli 60km, niin lavetti tulee paljon halvemmaksi kuin itse ajaminen.

Ihan hyvin pärjää allekkin 50 lehmällä, kunhan peltoa on yli 150 hehtaaria.

Kasvin"viljely" suhteessa karjatalouteen on liian kannattavaa, joten laajentamishaluisillakin on vaikea hankkia tarvittavaa peltoa. Enkä nyt siis syyllistä ketään jauholakki sivutoimista pellon haalimisesta, kunhan vaan totesin kuinka asia on.
Syyllistät kuitenkin. Palkokasvit menee syvälle sieraimiin joillakin. Mutta totta turiset. Olen kanssasi samaa mieltä.
turhaa syyllistämistä, samalla aikaa kun te mietitte, miten sivutoimisilta "jauholakeilta" saa pellot pois, niin toisaalla pohditaan... Millaista on ekologinen ja eettinen liha?
https://www.nessling.fi/blogi/millaista-on-ekologinen-ja-eettinen-liha/
Kannattaisi kehittää sitä luetunymmärtämistä.
Nii peräaukkotilallinen meinaa että niitä kaikenmaailman hilavitkuttimia ei vilja tila tarvitse. no ei todellakaan, äes aura kylvin ja puima.Ja nehän ovat myös kaikilla itseään kunnioittavilla 20 hehtaarin karjatilallakin.Ja siinä se helvetinmoinen syy siihen kustannukseen mitä valitetaan maidontuotannossa olevan.Ei mitään järkeä.kaikki kalusto pitää olla itsellä a maksetaan ja velkaannutaan niihin härpäkkeisiin mitä milloinkin on trendinä.Ei hyvää päivää maakuntaa kiertäessä  näkee tämän.Mut niin kauan kun niitä kuusia kasvaa näkyy maitotiloillakin vielä jotenkin menevän.
Itseään kunnioittava karjatila ei viljankorjuuvehkeisiin sekaannu. Sehän se kallista on, kun viljellään, korjataan ja kuivataan vilja itse. Paremman tuoton saa kun murskaa viljan peltoon ja ostaa tarvittavat.


. Entäs nostolaite, jos mf laatua niin vetovarsien liike on luokkaa 2/3 osaa oikeiden traktorien vastaavasta, dynä 4 lootaa pitää kanssa odotella joka käynnistyksen jälkeen josko se olis sillä päällä notta voitaisiin päästä liikkeelle.

Tuossa puhut kyllä asiaa. Siis nostolaite on kohottaja ainakin 5400 sarjassa. Vetovarret on todella lyhyet ja esim ruiskun perään laitto todella vaikeaa -varsinkin nivelen. Tietysti liikeratakin on vajavainen. Mutta reilun puolet vuodesta dyna-4 vaihtaa kyllä vaihdetta heti käynnistyksen jälkeen. Joku lämpötila raja siinä on, että vaihtaa , en vaan muista mikä. Mutta talvipakkasilla kestää kyllä lämmetä varmaan puolisen tuntia, että vaihtaa, joten ihan pikkukäyttöön ei talvella ole parhaimmillaan. Muuten tykkään kyllä ja en kaipaa pikavaihdeautomatiikkaa … helppo vaihtaa muutenkin ja vaihtaa pehmeästi.
Ihan hyvä että loota tietää isäntää paremmin milloin vaihteen voi vaihtaa, saattaa vaikka voimansiirto kestääkin pidempään kuin takuuajan.
Ford -mies ei tarvitse joululahjaksi kuin suolihuuhtelupusseja ja liukuvoidetta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 73