Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 118

Viestit - Apilas Jr.

Vapaa sana / Vs: Eurovision 2022
: 15.05.22 - klo:20:15
Vaikkei musiikista diggais, niin video viiltää aika syvältä...  :'(

https://www.youtube.com/watch?v=Z8Z51no1TD0
Vapaa sana / Vs: Atomipommi
: 15.05.22 - klo:19:51

Miten se  reakoi tu aamerikanresitentti jos  se joutuu painimaan enempi tuan Putinin kanssa  ja saa sitten turpaansa Amerikkalaenen se on huono hävijäjä.Kun se meenas hävitä  japanilaesille ja sae turpaansa ae ääötti viimmesenä keinonaan tuata atomipommia viellä'kaksi kertaa .  Ensimmäesenäm maalimassa se Arvaamatonse on tua amerikkalaenSillon kunse on epätoevonen. Nyt pelekäätte ryssän atomipommia Niin se maalima muuttuu.Naorattaa. .

Oot kyllä aika kujalla historiasta... Japania oli jo käytännössä hävinnyt sodan ennenkuin ydinasetta käytettiin.
Kasvintuotanto / Vs: yaran katteet
: 13.05.22 - klo:19:45
Jonkinlaista suunnitelmatalouttahan se maatalous on. Mukana on myös huoltovarmuus. Silloin valtion pitäisi pitää huolta siitä, että homma toimisi. Byrokratia ei liikahda sen vaatimalla tavalla, minkä Ukrainan touhu on aiheuttanut. Jos jara olisi valtion kemiraa, niin tuloksesta voisi tinkiä huoltovarmuuteen vedoten. Jaralla ei ole minkäänlaisia aikomuksia turvata Suomen huoltovarmuutta.

Mutta sitten on se toinen puoli. Jos Suomen valtio omistaisi jaran, kaikki mahdolliset asiat lannoitteisiin liittyen, alkaisivat taantua. Tämä oli nähtävissä neuvostoliitossa. Kaikki olivat vain töissä kaupungin tai kunnan miehinä. Mahdolliset tuotekehitykset ja innovaatiot olivat merkityksellisiä, jos puolue ne hyväksyi. Tutkimukset tehtiin puoluejohtoisissa instituutioissa. Tuloksena oli perseelleen meno.

Valtio omisti Growhowsta alle kolmanneksen. Jos Yara ei olisi ostanut ko. puulaakia, ja omistuspohja olisi entisellään, pitäisikö muidenkin kuin valtio-omistajan tinkiä tuottovaatimuksestaan ja subventoida Suomijussin pisnestä? Kuulostaa kommunismilta tuommoinen...
Asiata sivuten: Isänmaallisuus alkaa maistua, kun naapuri käy sotaa. ...     8)

https://oikeamedia.com/o1-180303

Isänmaalliset persut on tehneet viimevuosina kaikkensa murentaakseen suomalaisten luottamusta poliisiin, oikeuslaitokseen, puolueettomaan mediaan yms. instituutioihin.  Ja nyt sitten jeesustelevat isänmaallisuudella...  ;D

Antidesantin "oikea media" täydellinen esimerkki  aiheesta, koronadenialismia ja salaliittoteorioita pullollaan oleva sivusto, suoraan sylttytehtaalta.
Vapaa sana / Vs: "Katsokaa peiliin"
: 13.05.22 - klo:19:10
Apilas aka opelmies ja muut pikkupunavihreät muuttaneet suhtautumistaan maan puolustamiseen ja hyvä niin.

 Voi vain kysyä, miksi tajusivat asian vasta nyt? Koska ovat tyhmiä.

Tyhmiä ja tyhmiä.
Asiaa voi miettiä muutenkin.

Kolmannen polven kokóomuslaisena tiedän, että epävirallisesti Natoon on haaveiltu varsin pitkään.
Ja virallisestikin aika kauan.

Perussuomalaisetkin jo sentään viitisen viikkoa? Kauan siis?
Toisaalta perussuomalaisissa on vankka viides kolonna, anolaiset ja mikalaiset. Venäjän ja Putinin kannatus on siellä vahvaa.

Kepulaisista muka-porvareista en nyt viitsi sen enempää mainita.

Mutta on vain todettava. Että muut ovat pikku hiljaa viisaasti tulleet sille linjalle, millä viisaat kokoomuslaiset ovat olleet jo kauan. Eikös?


Huvittaa samaten nämä tämä persujen möykkääminen ja muiden haukkumien epäisänmaallisiksi, vaikka pari kuukautta takaperin suurinosa oli Natoa vastaan puoluejohtoa myöten.    ;D ;D ;D
Vapaa sana / Vs: "Katsokaa peiliin"
: 12.05.22 - klo:08:20
Apilas nuorempi on siis lähettänyt itkunsekaisen erokirjeensä Vihreiden puoluetoimistolle ja käskenyt Emma Karia katsomaan myös peiliin?👍😁

Apilas aka opelmies ja muut pikkupunavihreät muuttaneet suhtautumistaan maan puolustamiseen ja hyvä niin.

 Voi vain kysyä, miksi tajusivat asian vasta nyt? Koska ovat tyhmiä.
Kuvitelkaa mitä haluatte, Jr. on kannattanut Natoa vaippaikäisestä asti, että ihan turha tulla vinkumaan jostain vihreiden vanhasta vaalimainoksesta mulle.  ;D

Ja jos Palloseuran mies ei ole huomannut, niin Emma Karikin on ilmoittanut kannattavansa natojäsenyyttä.  :P
Vapaa sana / Vs: pari kysymystä natosta
: 11.05.22 - klo:21:18
pari kysymystä tullu mieleen tuota natoon liittymistä pähkäillessä :-\ :-\ :-\ :-\

ajatellaampa että liettua käypi aseellista sotaa itänaapurinsa kautta, voiko nato koukata esimerkiksi suomen kautta selustaan, natohan ei käö hyökkäyssotaa....eli vihollinen tungetaan vaan rajan taa jos onnistutaan :-\ :-\ :-\ :-\

entäs sitte jos tulee kärhämää kahden natomaaan välille ja homma etenee mayhemin asteille asti, miten nato toimii tuolloin, tilannehan on yhtä absurdi kuin veeti ja eemeli väittelisi keskenään :-\ :-\ :-\ :-\

Sama kai se missä ne ryssät tapetaan, oli ne sitten Suomen tai Liettuan rajalla.

Turkki ja Kreikka on tapelleet Kyproksen päältä, ota historian kirja käteen ja katso miten nato on toiminut.
Vapaa sana / "Katsokaa peiliin"
: 11.05.22 - klo:20:15
 sanoi saukki ryssille Suomen Nato-jäsenyydestä.   ;D

Lainaus
Sauli Niinistöltä kysyttiin tiedotustilaisuudessa, miten Venäjä ja Vladimir Putin suhtautuisivat Suomen mahdolliseen Nato-jäsenyyteen. "Tähän saakka Venäjä on sanonut, että Suomen ja Ruotsin sotilaallinen liittoutumattomuus toimii vakauttavana tekijänä Itämerellä. Mutta sitten viime vuoden lopulla Venäjä ilmoitti, että Suomi ja Ruotsi eivät saa liittyä Natoon. He vaativat, että Nato ei ota uusia jäseniä. Suomi ja Ruotsi ovat tähän saakka olleet liittoutumattomia omasta tahdostaan. Väitteellään Venäjä kuitenkin ilmaisi, että meillä ei olisi omaa tahtoa tässä kysymyksessä. Ja se on valtava muutos, joka sai meidät ajattelemaan tilannetta. Sodankäynti, jonka Venäjä aloitti Ukrainassa 24. helmikuuta, toki muutti tilannekuvaa myös: Venäjä oli valmis hyökkäämään naapurimaahansa. Kysyit, miten he näkevät Suomen mahdollisen liittymisen Natoon. Jos näin tulee käymään, minun vastaukseni olisi, että te aiheutitte tämän. Katsokaa peiliin."

Mooseksella katkea verisuoni päästä huomenna klo. 10... tilataanko lanssi jo valmiiksi oven eteen...?  ;D ;D ;D
Tässä on munaa!!!!
On pokkaa mennä Venäjän suurlähetystön edustalle pitämään tuollainen mielenosoitus!
On ehkä myös samaa oireyhtymää miksi varsinkin naisten Nato-myönteisyys on kasvanut kohisten kevään aikana.
Tajuttu, mitä naisille tapahtuisi Venäjän hyökkäyksen alla.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e94b7741-8aae-46fb-aea7-bce39948b509

"Joukko yksityishenkilöitä osoitti maanantaina mieltään Venäjän suurlähetystön edessä punaiseksi sotketuissa, ”verisissä” pikkuhousuissa. Mielenilmaus kritisoi Venäjän joukkojen tekemiä joukkoraiskauksia Ukrainassa."

"Kun ihmiset seisovat täysin hiljaa, huppu päässä ja kädet sidottuina verisissä pikkuhousuissaan, ei kenellekään jää epäselväksi mistä on kyse, järjestävä taho kertoo."


Ei olisi muuten onnistunut kekkoslovakiassa. Onneksi emme enää elä kekkoslovakian aikaa. Nyt on mahdollisuus vapaasti ilmaista mielipiteensä myös suuresta itäisestä naapuristamme. Toisin oli kekkoslovakiassa.

Mitäs sulle on jäänny hampaankoloon 70 hyvöästä vuodestaVaan siihenpä se sitte jääki. Jos suur sota tullee niin kouhkaajille tullee oikijasti työtä Muuten ee tulis Vaan kun saatte tuan Natonne  niin siitte se totuus palijastuu. ryssän kanssa.Tuskin ajat paranee tuan pohjoisatlantin sotilasliiton ansiosta Tietysti voet nyt sen seläntakkaa räkyttää ryssäl Ja luulet ettlä Putini ee hyökää Miksi se hyökkäis  Naorattaa.

Ai mitä vikaa oli yhden totuuden kekkosdiktatuurissa...? Hmmm... ::)
Vapaa sana / Vs: Jallis
: 10.05.22 - klo:19:25
Jallis aevopessee kansaa netti jutussaan. Vaen Nato myönteiset ihimset saa ns. Elää .Muut ajattelijat pitäs vaientaa Paine on päättäjille luotu niin kovaksi notta eduskunnassaki pittää äänestää Naton puolesta vaikka mitä tuntis. Muuten media haukkuu nuot vastaan panijat lyttyyn Sanan vappautta nyt yritetään rajottaa ja ohjailla mielensä mukaseksi  Ee koko kansa oo Naton kannalla mutta riittävästi on Valitettavasti.

Moosesta ottaa kualiin, kun Kiuruvedellä Hjallispuolue on  antanut KePulle kylmää kyytiä...  ;D ;D ;D
Muutoin ei voi ajatusmaailma olla noin puusilmäistä.
Ajatusmaailma pikku-kakkonen tasoa.
Tosin tänne kirjoittelu tuon tasoisella ajatusmaailmalla hukkaan heitettyä aikaa.

Mooses katsoo maailmaan sen valkoisen nesteen näkökulmasta. Mooses tietää ettei nämä nesteet mene koskaan itään, jos liitymme NATOon.

Kyllä mooses on vaen realisti Se ymmärtää notta mikä mahdollisuus on tyritty bVenäjän kanssa Ee mene sinne ennää ikinä minkää värinen tavara. Tuallanen markkinaalue on hövitetty. Se tietää näläkää kaikille suomen työtä tekevillee Usko huvukses Eun ansiosta tua kaikki hyä Ja nyt saamme vielä lahjanne Pohjoisamerikan sotilasliittonne.

Moosekselle kelpaa ukrainalaisten lasten verellä sotkettu raha... onneksi suurimmalle osalle suomalaisista ei enää kelpaa.  Jos ei osaa tehdä pisnestä muiden kuin ryssien kanssa, kannattaa suunnata sosiaalitoimistoon.
Eu ja Nato kouhkaajat  Miten epätoivosta ja turhaa on ntaistelunne ryssää vastaan Eun selän takkaa räksytys ee tuattanu toivottua tulosta niin nyt hommaatte avuksenne tuan Pohjoisatlantin sotilasliiton notta räksytys voes jatkua. Sotkette koko euroopan ja suomen pakotteinennenne suohon Toivottomia tapauksia ootte. Ee kannata olla noiden perseen nuolija. eehän netkään oo perseen nuolijoita jotka uskaltaa olla toisin ajattelijoita Ee niiden tarvi olla Te ootte sitä Met oman tiemme kuljijat emme taistele tuulimyllyjä vastaan Olemme realisteja. On vaan asioita joiden kanssa on elettävä ja net on hyväksyttävä Yksi on tua rysssä Se nyt vaen assuu tualla naapurissaj a näillä on mentävä On aina menty Haluttiiin sitää tae ee. Sillon elämä  on helepompaa. Kun ee taistele tuulimyllyjä vastaan.

Ukraina päätti taistella tuulimyllyjä vastaan, ja nyt näyttää että niissä myllyissä oli lahot siivet...  ;D
Kasvintuotanto / Vs: yaran katteet
: 03.05.22 - klo:19:40
Tällainen ojaan ajo esimerkki.

On kylä jossa on kauppa. Kylästä alkaa ruoka loppumaan ja kauppias huomaa asian. Vaikka ruoan hinta kauppiaalle ei ole noussut hirveästi, myyntihinta asiakkaille on noussut hirveästi. Tästä johtuu se, että kauppias tekee parempaa tulosta. Kyläläiset huomaavat tämän nousun, vaikka on vakuutettu että kaikki kustannukset ovat niin nousseet ja yms. ja hinnat ovat suhteessa kulujen nousuun. Kyläläiset eivät ole iloisia. Sitten kauppias ajaa vahingossa autolla ojaan. Kukaan ei pysähdy häntä auttamaan.

Tervetuloa kapitalismiin... kyläkauppiaalla on onneksi varaa tilata hinausauto, ja muuttaa Pattayalle junttien kylältä. Juntit saavat jatkossa ajaa 50 km seuraavaan kauppaan, missä sapuska maksaa saman verran kuin kyläkaupassa.  ;D
Kyllähän venäjän voi lanata tai tasoittaa ja moni lanaus- ja tasoitus- tai tasoitefirma sen voisi urakaksi ottaakin.

Mutta tuon mielipidetekstin lähde pitäisi olla uskottava. Tai edes olemassa. Kuuglaamalla tuo lainaus... hohhoijaa.

Eikö ole uskottava, kun ei ole hommalla tai mp-netissä..?  ko. foorumilla on ylivoimaisesti paras Ukraina-seuranta, vaikka hippien foorumi onkin.   ::)
Lainaus toiselta palstalta... etenkin jeeppi ja mooses, lukekaa ajatuksella...


Kirjoittaja on suomalainen ex-ammattisotilas, joka on aiemmin ollut mm. Afganistanissa yms. kriisialueilla, ja on nyt YK:n (WFP) tehtävissä Ukrainassa:

Lainaus

Täytyy sanoa että vaikka olen koko ikäni ja urani viettänyt kriisialueilla ja sodankin keskellä, en ole KOSKAAN nähnyt mitään lähellekään tällaista. Tuho ja kärsimys ja venäläisten pahuus on jotain aivan täysin käsittämätöntä, jopa minä olen syvästi järkyttynyt näkemästäni ja Buchassa meni roska silmään.

Jos jollekin on nyt vielä jäänyt epäselväksi niin naulaan tähän parit teesit:
- Venäjä ei aio neuvotella eikä ole koskaan aikonutkaan saavuttaa neuvotteluratkaisua
- Venäjä käy täysmittaista valloitus- ja tuhoamissotaa koko Ukrainan valtiota ja kansaa vastaan
- Venäjällä on alusta asti ollut selkeä suunnitelma joka pitää sisällään vastarintaan kykenevien henkilöiden teloittamisen
- Joukoille on osin käsketty, osin annettu lupa erilaisten sotarikosten tekemiseen, raiskauksiin, kiduttamiseen, summittaiseen tappamiseen jne
- Siviiliuhreja on kahdenlaisia: sivulliset uhrit jotka ovat jääneet vihollistuleen tai liikkuneet ulkona tulleet summittaisesti ammutuiksi sekä sitten tarkoituksellisesti kiinniotetut ja kidutetut/teloitetut
- Venäjä uhkaa kaikkia joille se uskoo pärjäävänsä ja osin niitäkin joille se ei pärjää
- Venäjä uhkaa koko maailman ruokahuoltoa tuhoamalla viljelyn edellytykset ja viljan viennin mahdollisuudet Ukrainassa ja tämän se tekee täysin tarkoituksella
- Kaikkien onneksi venäjä ei taistele kuten ohjesäännöt sanovat vaan joukkopsykoosin aiheuttaman ylimielisyyden vuoksi kuvittelevat olevansa ylivertaisia ja WW2 Saksan tavoin uskovat ihmeaseisiin eli uusien vaunujen ja hypersonisten ohjusten ja taikaasejärjestelmien olemassaoloon
- Sota ei ole vain Putinin sota, kuten näette asevoimat toteuttaa käskyjä tappioista piittaamatta eikä kieltäytymisiä juuri ole
- Lännessä kaikki eivät vieläkään ole ymmärtäneet että kyseessä ei ole NATO/Lännen ärsyttämä Venäjä jonka toimintaa voisi sillä perusteella ymmärtää - se on bluffia ja tämä on pitkään suunniteltu ja valmisteltu Venäjän itsensä aloittama valloitus- ja tuhoamissota
- Jos nyt annetaan periksi Venäjä tulee haastamaan myös muita maita jatkossa
- Venäjän asevoimat pitää tuhota taistelussa länsiaseilla
- Suomi NATOn jäseneksi mahdollisimman nopeasti

Olen tällä hetkellä aivan täynnä mustaa vihaa niin että tätä kirjoittaessakin syke nousee. Pienen hetken pohdin jopa liittymistä vapaaehtoisena Ukrainan asevoimiin mutta uskon että WFP:n palkkalistoilla minusta on enemmän hyötyä ja saamme pelastettua useampia ihmisiä + pystymme huoltamaan siviiliväestöä sodan aikana ja sen jälkeen. Jonain päivänä tämäkin sota loppuu.

En kirjoittele nyt ruumispornoa paria lausetta enempää koska sitä voi kaikki katsella twitteristä mutta totean että Buchasta ei kaikkea ole näytetty julkisesti jo ihan siksi että uhreja yritetään kunnioittaa. En haluaisi enää ikinä kokea ja nähdä mitä siellä näin - raiskattuja ja hengiltä hakattuja tyttölapsia, perheitä jotka on teloitettu kasaan - voitteko kuvitella että joku pystyy ampumaan lasta kasvoihin lähietäisyydeltä tai katkomaan lapsilta raajoja ? Kaikki tämä oli jätetty tutkinnan ajaksi "näyteikkunaksi" maailmalle ja ***** sitä mädäntyvien ruumiiden, tuhotun kaluston ja rakennusten kytevää löyhkää. Muistan sen hautaan asti.

Tämän jälkeen on itsestään selvää että Ukrainalla on vain kaksi vaihtoehtoa - voitto tai kuolema. Toistan että Venäjän asevoimat pitää tuhota Ukrainaan vaikka se aiheuttaisi maailmansodan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 118