Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 122

Viestit - Apilas Jr.

Vapaa sana / Vs: Huima biisi!
: 10.09.22 - klo:22:15
Ruotsalaista mörökölliheviä, ai että...

https://www.youtube.com/watch?v=64XJ0YkcL4M

THERION - Pazuzu
Vapaa sana / Vs: Eu n pellehermannit
: 04.09.22 - klo:08:22
Kun ryssä kerran sen kaasuhanan kiinni väänsi, niin ei sitä varmaan kannata enää avatakkaan. Kohta huomataan että ei sitä ryssän kaasua tarvitakkaan, ja Putella tulee hätä käteen kun ruplat jää saamatta.
Apinas juniori toimii nyvvaan kuten mammansa käskee - eikä polta edes pikkusikaria vitutukseensa. Kannattaa laittaa myös rankit käymään ja varata tislausaika "maamiesseuran" pontikkapannuun jotta selvii ens talven ilman lämmike-Glenfiddichejä, tuontiviina, kuten muukin tuontienergia, ei ole ekologista. :D

Ohisalo Kankaanpäässä: Tulevaisuudessa ei polteta mitään. https://www.kankaanpaanseutu.fi/uutiset/art-2000007787943.html

Juuri tuo on sitä vihreää hölmöyttä, että polttaminen korvataan sähköllä, nythän monet vihreät  valopäät on kieltämässä jopa puun polttamisen.

Turpeella toki tuotetaan vähän sähköä, mutta vihriät ei ymmärrä sitä yksinkertaista asiaa, että kun turpeella lämmitetään rakennuksia, niin sillä korvataan sähköllä ja öljyllä tapahtuvaa rakennusten lämmittämistä, myös pelleteistä on tullut pulaa, kun venäjän pellettiäkään ei enää saa, joten turpeella korvattaisiin tätäkin puutetta.

Vihriät ei hyväksy käytännössä muita energiamuotoja kuin tuuli- ja aurinkoenergian, onhan ne kyllä päästöttömiä, mutta ei pelkästään niiden varaan voida jättää tälläisen  pohjoisen maan energian tuotantoa, sen ymmärtää jokainen täysjärkinen, tosin tuosta järjestä on usein puutetta vihriöissä.

Aurinko ja tuulienergian varaan jättäytyminen olisi verrattavissa siihen, että päätettäisiin luopua kaikista muista kulkuneuvoista, paitsi polkupyöristä, päätettäisiin että polkupyörillä hoidettaisiin kaikki henkilö- ja tavaraliikenne, taatusti päästötön liikennemuoto, mutta auttamattoman tehoton.

Polttaminen on vaan kaikkein tehottomin tapa tuottaa sähköä, jos samalla ei tuoteta lämpöä.
https://www.iltalehti.fi/talous/a/e2986c64-5a7a-44e5-9c4d-fbb08beb0d78

Vasemmistohallitus edes jonkilaiset kasvot säilyyttääkseen tarvitsee huutavasti verotuloja.

Tehoreservin käyttöönotto hintojen laskemiseksi olisi ihan ***** typerä tempaus. Reservin tarkoitus on pitää valtakunnan verkko pystyssä jos esim. yydinvoimala putoaa verkosta tai siirtoyhteys katkeaa. Äkilinen sähkökatko tulee äkkiä kalliiksi esim. teollisuudessa.
Älä vaan syytä meitä, PUTININ SYYTÄ KAIKKI!!  :D :D


https://twitter.com/MariaOhisalo/status/1564896902398763008

Ei kaikki, mutta suurin osa.  Ydinvoimaluvan antaminen ryssille, ja ranskalaisinsinörttien tumpelointi hyvänä kakkosena.  Vihreän siirtymän ja tuulivoiman ansiosta meillä ei mene niin päin persettä kuin etelämpänä.

Ketju aiheesta Twitterissä, varoituksena ettei tue persunarratiivia:

https://twitter.com/jmkorhonen/status/1564472864530653185
http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008832391.html

Kommentti ::)Hallitus päätöksilläään pari vuotta sitten käytännössä lopetti turvetuotannon, turvetta alettiin korvaamaan venäläisellä hakkeella, no tuo päätös oli kuin syöttö suoraan Putinin lapaan

Turpeella tuotetaan sähköä mitättömän vähän, ainoastaan lämpövoimaloiden sivutuotteena, ja näissä voimaloissa riittää polttoainetta. Vaikka kaivaisitte kaikki Suomen suot polttoturpeeksi, se ei tuo lisää sähköä markkinoille.
Vapaa sana / Vs: Venäjä mikään uhka oo
: 24.08.22 - klo:22:08
Paskaryssä ei pysty enää tappamaan kuin naisia ja lapsia, tällä kertaa ohjusisku siviilijunaan.  >:( >:( >:(
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008978412.html
Vapaa sana / Hyödylliset hölmöt
: 24.08.22 - klo:20:05
Bensan hinnasta ulisijat ja ilmastonmuutosdenialistit pelaavat suoraan Putinin pussiin. Paitsi että hajotetaan "kotirintamaa", hidastetaan Euoopan maiden pääsemistä eroon ryssän energialiekasta.  Hienoa persut, jatkakaa samaan malliin niin saatte Putelta mitalin rintaan.  >:(


"Moni ei usko vieläkään ilmastonmuutokseen. Syitä tähän on varmasti monia, mutta Tynkkysen kertoman perusteella alkaa kuulostaa siltä, että Venäjällä on lusikkansa tässäkin sopassa.  – Ihan varmasti botit ja trollit levittävät eteenpäin ilmastoskeptistä tarinaa. Jos Venäjä ei ole ollut tuottamassa sitä, se on epäilemättä levittänyt väärää tietoa, Tynkkynen uskoo.

Venäjä tietää konservatiivisten puolueiden olevan ilmastoskeptisiä, ja on ihan yleistä tietoa, että Putinin Venäjä on tukenut äärioikeistopuolueita rahallisesti jo pitkään. Ranskan Le Penin puolue on hyvä esimerkki siitä, miten lainoja ja suoraa raha on virrannut."


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/675b67d0-71ef-4dd4-aa52-3485a3f0fad9
Nollaa näyttää.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/383595da-bedd-4fa0-86fc-f2a9761a4389

Hienosti iltalehden artikkelissa on myös ilmoitettu testissä näkyvyysaikoja eri huumeille. Niistä voi helposti päätellä, että testitulos on merkityksetön. Testi oli tarkoitettu prosenttitestiksi. Tietty prosentti ihmisistä ei ymmärrä testin epäkelpoisuutta, vaikka eri huumeiden näkyvyysajat on ilmoitettu jopa lehdissä. Ja ne prosentit ovat aina kotiin päin.

Mutta jospa mariinilla olisi jonkinlainen ongelma päihteiden suhteen ja jossain vaiheessa onni kääntyy.

Ja tietylle porukalle kelpaa vain tunnustus että huumeksia on käytetty. Ihan sama mitä testejä tehdään tai jätetään tekemättä, Pertti Sonkajärveltä tietää nämä asiat. Testi on väärä, tulokset on väärennetty, joku muu kusi purkkiin jne... Paljon mainostettu hiustestikin kertoo lähinnä pitkäaikaisesta käytöstä, kerta ei näy siinäkään.  Oman syyttömyytensä todistaminen on aika vi ttumainen homma, sen takia sitä ei juurikaan länsimaisessa oikeuskäytännössä harrasteta.
Juopot ja hullut huseeraa suomen hallituksessa Se  on holtiton   tuaallaanen pilettäjä Voe sammua kesken piletyksen Bääministeri viellä Sano mitä sanot Naorattaa

Se on teille ryssän ja Kekkosen ihailijoille varmaan vaikea ymmärtää, ettei tämmöinen vaapa maa kuin Suomi ole riippuvainen mistään Suuresta Johtajasta. Hommat skulaa vaikka johtajat ottaa välillä soppaa niinkuin 99 kansasta.  ;D
Vapaa sana / Vs: Huima biisi!
: 19.08.22 - klo:21:22
Ai että, kyllä ruotsalaiset osaa tehdä hyviä ralleja...  :-*

https://www.youtube.com/watch?v=E3mOvCMG24I

Arch Enemy - Sunset Over The Empire


Lisää korvakarkkia, ensi viikolla tulee uutta namia koko levyllinen:

ARCH ENEMY - In The Eye Of The Storm
https://www.youtube.com/watch?v=AO6qLvHAuVU
Ja siinähän sitä, ja letkeä ralli onkin.  8)

https://www.youtube.com/watch?v=h5nDeMvPJZE

ARCH ENEMY – The Watcher
Kannattaa tutustua lainsäädäntöön,  ennenkuin aloittaa nämä entä jos ryssä hyökää kun -mouhoilut. Sieltä kyllä löytyy varajärjestelyt ja protokollat jos henkilöä x ei ole tavoitettavissa. Aluevalvontalaki antaa PV:lle ja Rajavartiolaitokselle valtuudet toimiin ilman ensimmäisenkään politiikon siunausta. Ei siellä jäädä sormi perseessä odottamaan milloin Sanna selviää tai Jussi ehtii kirkkoslaaviluennolta.

Avaava Twitter-ketju aiheesta, kohu-uutisissa ei aina "muisteta" kertoa kaikkea.
https://twitter.com/LauraHuu/status/1560640264318103553
Vapaa sana / Vs: El Mooses
: 10.08.22 - klo:22:36
Haluatko mooses selittää, miksi Venäjän ihmeaseet eivät onnistuneet suojamaan yhtä Krimin tärkeimmistä lentotukikohdista?
Nyt on alumiinijobbarilla kissanpäivät, kun on romua kenttä täynnä.   ;D ;D ;D

https://twitter.com/OSINTua/status/1557440576806608897

Vapaa sana / Vs: El Mooses
: 10.08.22 - klo:21:14
Mooses on kärttynä, kun Krimin rantaloma loppui ennen aikojaan...  ;D ;D ;Dhttps://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008994766.html
Sivuja: [1] 2 3 ... 122