Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 35

Viestit - versu213

Metsätalous / Vs: Not in my backyard
: 15.09.18 - klo:04:59
Pysyhän poika asiassa :)

otahan tytteli yhteyttä.... ;)
Metsätalous / Vs: Not in my backyard
: 11.09.18 - klo:22:59
Itse aloitukseen kommentti, että nämä jutut nyt vaan tuppaa herättämään tunteita. Paljon metsää omistava ajattelee
asioista monasti erilailla kuin sellainen, jolla sitä manttaalia ei löydy. Metsänhoito ei ole hätäisen ihmisen hommaa.
Mutta mitä nyt tässä itse ihmettelen, tai ihmetelly jo tovin, niin mikä se versua oikein nykkii?
Yritä nyt olla nimillä kirjoittelematta, osoittaa vaan heikkoa ja katkeraa luonteen laatua. Ja menee yleensäkin asian vierestä.
Pitäsköhän tuohon aikaan olla sullakin jo emäntäs vieressä nukkumassa, niin ei tulis noita sammakoita päästeltyä ilmoille?
Olisko ideaa?


niinpä nii...tuo poronpanijako se kalskahti korvaan :D ;)
Metsätalous / Vs: Not in my backyard
: 30.08.18 - klo:23:42
ja olipa vissiin aikonaan metän omistaja  tarjotellu kysseistä palstaa tälle mulukerolle....että semmosta.
Metsätalous / Vs: Not in my backyard
: 30.08.18 - klo:23:38
taispa tämä kitisijä olla oikkilan alavin velimies....(poronpanijan....) ::)
meillä varsassa vasta 1800 tuntia. vm-17

remppa tulossa?
Rakennusliike poukkula on tehnyt paljon ainakin karjarakennuksia.
Juuri oli avajaiset Poukkulan tekemäs navetas.Ilmeisesti olivat tyytyväisiä.JUU...voishan se mestari poukkula opetella vastaa puhelimeen saati ees soittaa takasi...

ilmeisesti liikaa töitä?
Pitäs tässä koppeutua palakanmaksuun, mitä pittää huomijoejja 15-vuotijaalle maksettaessa? Ja oliko siihen hyvvie ohjelmia valamiina?


v-88--> ku pääsi ajelee punasella vallulla,ni riitti hyvin palakaksi... :D :D :D
saiskohan nuita virosta huokeammalla?
onko kellään rokulissa kyseistä ratasta....?

mäni juurakko kylestä läpi..
etelän vetelät täällä itkee muutamasta kymmenestä peurasta...voi vitalis.

täällä muuan sata poron käppyrää hakkaa joka lohkoa yötä päivää,ni paskalakitkaa ei korvaasa letkauta, saati munanpurijat... ::)
Sitten lopettaisin ihmettelyn siitä, miten verottaja suhtautuisi pitkään tappiokierteeseen... ja pohtisin onko kolme vuotta sittenkään niin pitkä kierre, pidemmällehän sitä tuskin korjattaisiin?

Jos "jatkuvan tappion" tekeminen on laitonta, voisi kieltää monienkin isojenkin yhtiöiden toiminnan. Esim. Tallink Silja on tehnyt reipasta tappiota yli 5 vuotta. Monet valtio-omisteiset yhtiöt ovat takavuosina olleet oikeita tappiokoneita, pitkäänkin, no, Talvivaara ainakin. No Altia ja Outokumpukin.

Varsinkin kun eri tulolähteiden tappioiden verovähennysoikeus muista tulolähteistä ei ole enää niin vapaata kuin joskus 1970-luvulla.

Nyt osakeyhtiöittämisen aikana varsinkin maanhankintakisa yhtiöiden tappioita pursuttamalla on varmaankin seuraava trendi.

-SS-
no tässä on kyseessä antin paljastama suuri veronkierto-kopla.... sivutoimiviljelijät, jotka ostavat kopiopapereita, ruohonleikkureita, lumikolia, toimistotarvikkeita, työvaatteita ym maatalouden laskuun ja painavat näin maatalouden tuloksen tappiolle, eivätkä maksa veroa. Sitten pukeudutaan hienoihin heijastinhaalareihin ja kolataan lumet vaan pirtin rapun edestä, kuivurille ei vaivauduta kolaamaan edes pientä polkua... verottajan pitäisi puuttua tähän, näin ei saa jatkua.

Tämä ei koske muita tappiota tekeviä yrityksiä ollenkaan, niiden tappio on sentään rehellisesti ja laillisesti tehty :)

Tuossa on se ajatusharha, että jos ja kun se maatalous on sivutointa, maksavathan ne silloin veroa päätoimensa tulosta, useimmiten enemmän kuin päätoimiset koheltajat ? Duunariviljelijöillä vieläpä on  työpaikkansa edellisen vuoden logohaalarit päällä.

-SS-


rehellisesti tehty tappiota demoilla.... :D
viikon jo ajanu täällä tundralla...varas lähtö... ;)
Laajennetaampas tätä keskustelua. Kovasti nyt pyörii vain Valion ympärillä ja kun meitä muitakin tuottajia on. Mitenkäs Arla, siellä on vielä näin julkisesti ollut aika hiljaista? Samoin muutamat muut meijerit. Hiukan tässä olen viime päivät haistellut muutakin kuin lehmän paskan hajua ja kysellyt mahdollisista muutoksista. Kaikkialla tuntuu kuitenkin olevan agendana odotella, miten arla reagoi tilanteeseen. Olempa myös kuullut huhuja, että ei ne kaikki pienet ole kovinkaan kovalla kädellä tuottajiaan rankaisemassa. Toki huhut ovat huhuja, mutta aina niissä joku totuuden siemen itää. Yhden tappio on toisen voitto.

Se, mikä joskus korpeaa itseä, on se, että kun  aikanaan tissinkoittelijaksi aloin, niin en kyllä muista, että silloin tuottajat tällä tavalla olisivat toisiinsa suhtautuneet. Toki silloinkin oli ison talon isäntiä ja emäntiä ja sitten niitä, joiden mielestä pieni on kaunista. Kuitenkin koin, että silloin puhallettiin paljon paremmin yhteiseen hiileen, Jokainen oli oma persoonansa, mutta tätä nykyisen kaltaista nälvimistä oli kyllä huomattavasti vähemmän. Tunnen tuottajia pitkin poikin armasta kotimaata, jokaista tuottajaa tuotantoalasta riippumatta kunnioitan. Mikä siinä on ongelma, jos joku tienaa? Tuli tulo sitten maidosta, viljasta, lihasta, urakoinnista jne. Eikö se ole pääasia että tienaa? Jos nyt maitosektorilla taas rytisee, niin miten se liittyy esimerkiksi siihen, paljonko viljamies saa tukea tai naapurin mullinkasvattaja lompakontäytettä?

Tämä ala nyt on semmoinen, jossa on hyvä, jos matikka on 10 ja uskonto 4, silloin realiteetit vie eteenpäin. Toisinpäin jos nuo suhteet on, niin paljon kyllä silloin laskee muiden varaan. Kun se vastuu kuitenkin pitää itse asioistaan kantaa. Elämä on valintoja, Välillä menee putkeen, välillä taas persiilleen. Kupaa tahtoo itse enemmän? :D
eikö nyt kaikki mee ihan arlalaisten unelmien mukaan, suomalaiset talonpojat lopettaa,  tanska ja ruotsi kiittää ja kumartaa :-\ :-\ :-\ :-\ :-\


missä se valiolainen teletappi sievistä on,ku komi ei oo "vielä" persiellään...kivipaskaa tulee vaan.. :D
Kapdahl Oy,luulis löytyvän.
Saako/kannattaako tuossa mh 5600 paalikokoa kasvattaa peräportin anturia siirtämällä? Tekee huomattavasti pienemmät paalit kuin entinen jd575


tuota kapitalistin "huoltoa" ei kyllä kannata paljoa mainostaa... :'(
Koneet, laitteet ja tekniikka / Pöttingeri
: 12.04.18 - klo:00:29
Saapiko mistää tilattua kyseiseen karhottimeen kohtuu hinnalla varaosia?

kakkapää/konekusetus köyhälle aika kallis...
Sivuja: [1] 2 3 ... 35