Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - kaaleppi

Kasvintuotanto / Ruis+syysvehnä?
: 22.06.15 - klo:21:06
Onko kukaan koskaan kokeillut syysrukiin ja syysvehnän seosta? Onko sellainen ollenkaan mahdollista. Rehuksi jos kokeilisi kasvatella.
Kävipä kummasti. Vasikat on lähteneet hyvin välitykseen, sekä lehmät että sonnit, mutta kun vaihtui e-merkit käyttöön, ei tullakaan hakemaan.

Eikö haluata ottaa vastaan e-merkillisiä?
Milläs koneilla ja millä ajalla hoidetaan valtakunnassa 1. säilörehun korjuun ja kesäkuun lopun väliset maanmuokkaukset ja kylvöt? Aika moni meinaa ilmesesti tätä taktiikkaa käyttää ainakin osalla lohkoista. Riippuen paikallisesta nurmen kypsymisajankohdasta ja rehunteon työllistävyydestä, voi olla sen verran tiukka väli ettei mahdu pakollakaan...
Koskahan tulee lehmän nahkaan liimattava anturi kertomaan samat mitä Herd Navigator nykyään. Ehkäpä vaikka utaretulehduksesta kertova väriä vaihtava tarra tissiin kuitekin ensin.

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/ihoon+liimattava+tarra+mittaa+terveydentilaasi+ja+kertoo+milloin+on+syyta+menna+laakariin/a1015045
Kokemukset ja näkemykset, jos laittaa isompien kivien ajoon vaunun niin mitä luokkaa pitää olla ainevahvuus pohjassa ja laidoissa?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Robottikoppi
: 19.08.14 - klo:11:12
Lieneekö kellään vielä kotimaassa kokemuksia kylmäpihatosta, jossa robotit on kopissa suojassa kylmältä ja kosteudelta. Sellainen käsitys on tullut ettei robotit pelaa kunnolla kymäpihatoissa ilman suojaa. Taka-ajatuksena on suunnitelma halvasta hallista roboteilla.
Saako maakaupan(pelto) sivukulut, lainhuudatus, pankin palkkio kauppakirjan tekoon ja pankin palkkio lainhuudon tekoon vähentää menona?
Syvyyspsykologinen katsaus siihen miksi kaikki menee niin surkuhupaisasti päin hevonpersettä. Slavoj Zizek, The Perverts Guide to Ideology

2 tunnin video, joka pitäisi olla esim. lukion psykologian ensi tuntien katsanto.

https://www.youtube.com/watch?v=YRQRbFz22Tk
Mitenkä hoitaa vesi tilakeskuksesta erillään olevalle talvilaitumelle? Kokemuksia, ideoita?
Kasvintuotanto / Syre N
: 24.02.13 - klo:12:08
Mitä mieltä olette menetelmästä yleensä ja etenkin peltoon upotettavan tavaran esihappamoittamisesta näin Suomen luonnostaan happamilla mailla?
Kertokaapa millaisia koneita eli traktori+työkone yhdistelmiä toivoisitte urakoijan käyttävän tehdessään teille tiettyä työtä. Mitä itse käyttäisitte jos olisi varaa laittaa juuri sen mitä haluaa. Mielellään perusteltua kommenttia tietystä työstä, jota on pidemmälle miettinyt ja mistä tekee mieli sanoa jotain. Jääköön tämä sitten urakointia miettiville ohjeeksi kummittelemaan.
Tila on nyt puhdas, mutta silti...

http://yle.fi/uutiset/kuralan_lehmien_armonaika_kay_vahiin_-_ehec-puhdistukset_jatkuvat/6500996

Ei niinkuin tuollaisia tiloja nyt tarvisi kovin pitkälle enää kituuttaa muuten, mutta sitä vain että on se huvittavaa tuo inttäminen, jossa sanotut perusteet eivät vastaa väitettyä tarkoitusta.
On jo jonkin aikaa ollut mielessä testata mitä reaktioita tähän tulis.

Encyclopedia Dramatica

https://encyclopediadramatica.se/Main_Page
Uudessa koneviestissä esiteltiin Kelly 4000 Multi Purpose Harrow ketjulautasäes. Pitäisi olla julmetun kestävä, kevyt vetää ja silti tehokas muokkain. Muokkausidea tuolla on näemmä niin, että pintaa liikutellaan voimakkaasti sivusunnassa, mutta pohjamaahan ei paljon kosketa.

Koneviestin artikkelissa nelimetrisen hinnaksi mainitaan 28000e alv0 + rahti. Weaving Machineryn eli valmistajan sivuilla 6 metrisen hinta on 29800 GBP + VAT eli suomeksi 37000 euroa + alv.

Kestävyyspropagandaa laitteesta ;D:

http://www.youtube.com/watch?v=XnVo45EDLBw&feature=related

No, olisiko tuosta suomeen vehjes yleismuokkauksiin nurmille ja sängille?
Sivuja: [1] 2