Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - hes_su

Olen miettinyt oman tilateurastamon rakentamista keinona parantaa lihan tuotannon huonoa kannattavuutta. Olisiko jollain tietoa, mitä pienen noin 3 000 lihasikaa läpi vetävän teurastamon ja leikkaamon rakentaminen maksaa? Kuinka paljon työvoimaa tuon kokoinen laitos tarvitsisi ja, mitä asioita pitäisi ennen kaikkea ottaa huomioon? Onko olemassa jotain nettisivua tai vastaavaa, mistä asiaan voisi paremmin tutustua?

Mitä mieltä ylipäänsä olette ajatuksesta? Tällä hetkellähän monilla tilateurastamoilla menee aika hyvin...
Sivuja: [1]