Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - 1969

Mikäs vikana hollanissa aina kun seisoo pienen hetken vapaalla, niin ei suostu lähtemään eteenpäin vaan herjaa että vaihde on vapaalla,ja kone pitää sammuttaa että suostuu meneen eteenpäin, taaksepäin kyllä lähtee, mutta esim kuormatessa pelaa normaalisti? Ja vaihteiso on kalibroitu! Ja kone 2010 6020 electrocommand.
Maidontuotanto ja lihanaudat / sinimailanen
: 25.04.15 - klo:15:27
Mitenkäs toi mailanen toimii rehuna ja laitumena eli syökö ja lypsääkö?
Metsätalous / Apuri kaatokahva??
: 28.09.12 - klo:09:20
Onkos joku hankkinut kyseisen laitteen ja tekeekö silllä mitään? tarkoitus olis tehdä kokopuurankaa.
Onko kukaan kokeillut heinänsiemenen kylvöä apulantakoneella?itellä olis amatzone perfekt onnistuuko tuollasella heinänsiemenen kylvö mitenkään ja mikä on maks. työ leveys??
Kasvintuotanto / Täydennyskylvön hinta?
: 23.01.12 - klo:10:27
Eli minkälaisella hinnalla saa urakoitsijan tekemään nurmen täydennyskylvöjä per/ha noin keskimäärin? ja mikä on otollisinta aikaa suorittaa kyseistä työtä?
Mikäs on raatilaisten mielipide laitumien lannoituksesta näin loppukesästä kuinka pitkälle on vielä järkevää esim. italian raiheinän ja esim timotei pohjaisten nurmien lannoitus?
siis ongelma on tälläinen lehmä joka poiki 3:nen kerran makaa eikä pääse ylös syö kohtuu hyvin ja remmit on ollut nilkoissa koko ajan! kun on nostettu ylös seisoo kunnolla ja tukevasti! siis onko vain synnytyksen jälkeistä masennusta ;D vai voiko revetä remmeistä huolimatta ??? eikä elukka vaikuta kovinkaan kivuliaalta!
Mistä kannattaa hakea käytettyä traktoria ja saako suuria säästöjä jos tuo ulkomailta kun ottaa huomioon kulut (rahti, rekisteröinti, muutos ja muut kulut mitä sitten tuleekin ja paljonko näistä voi tulla kuluja) ja laittakaa vielä linkkejä mistä voi katsella niitä traktoreita  :)
Mielipiteitä pintalevittimistä tarkoitus olisi ostaa 2 säkkiä vetäväkone. elikkä käytännön kokemuksia! lähinnä kiinnostaa bogballe, kvederland ja amatzon! ja kun on vahvoja mielipiteitä niin myös perustelut niille!
Maidontuotanto ja lihanaudat / kusikourut?
: 17.11.10 - klo:10:41
Onko hyviä ideoita miten sais kusikourut kuivapaskasysteemissä helposti auki? meillä on noin 40m pitkä paskaloori jonka alla noin 125*125mm kusikouru jonka päällä pelliset ritilät mallia kesko on ruvennut aika lailla vatuttaa päästellä kouruihin vettä kertaviikkoon >:( >:( 
mielipiteitä lypsykoneista esim minkälaiset on pellon myymät unicot onko ollut murheita ko nehän on akkukäyttöiset ja mielipiteitä westfaliasta ehkä päätyisin lavaliiin mutta ne on kumminki hinnotellu ittensä pihalle?
onko mielipiteitä alatalkkarin jousipurkaimista ja  onko ollut takapaloja sulkusyöttimellä varustetulla malleilla ko tarttis pannuhuonetta järkeillä kokoluokassa 80-100kw ja saa muistakin mielipiteitä sanoa  kiinnostaa lähinnä avoimet siilo mallit
Sivuja: [1] 2