Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 8

Aiheet - nautafarmari

Hydraulipumpun(laipan) välistä rupesi otsikon mukainen kone vuotamaan moottoriöljyä, tärinää ottaa melko reippaasti suodattimeen, pumppuun, mikähän on rikki? Pulttien kiristys ei auttanut, täristää uudestaan löysälle, syksyllä uusittu pumpun akseli ja hydraulipumppu.
Arviolta 1500 litran vesivaraaja vuotaa(vm. -85), klapeilla lämmitys, lämmityskattila vm.- 79. Onko kellään ollut noin isoja varaajia käytössä, mitä on tullut tilalle?
Maalämmitys ei kuulemma toimi yksilevyisissä, 60-luvun pattereissa, ja vähän asukkaita isossa talossa, joten se on hinnan puolesta pois suljettu vaihtoehto. Joutuisi laitattamaan uudet patterit ja vetämään putket uusiksi maalämmitysjärjestelmään.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Turbo
: 16.08.17 - klo:14:09
Millaisia tuntimääriä turbo yleensä kestää? Akselissa oli välystä, onko tuo normaalia kulumista 5000 tunnin aikana?
Kasvintuotanto / Viljanviljely
: 28.11.16 - klo:13:40
Onko nykyisellä rehuohran hinnalla viljanviljely täysin mahdottomuus, jos puinti ja kuivaus vieraalla teetettynä? Oulun korkeudella sijaitsevan tilan satotasolla, vaatii varmaankin maksimit luonnonhoitopeltoja ja viherlannoitusnurmia?

Entä erikoiskasvit härkäpapu, kumina?
Ruokohelpiä ei taida yksikään lämpölaitos enää ostaa, kuivikkeenakaan menekkiä ei taida olla?
Toisessa viestiketjussa kehuttiin emotilojen etuja ajetun hyvin. Mitä palstan muut emotilalliset on mieltä?
Emoja vähentänyt kolmanneksen, oikea ratkaisu oli. Mietinnässä vähentääkö tulevaisuudessa loputkin, ja uutta ammattia miettimään. 
Kasvintuotanto / Masuunikuona
: 09.02.13 - klo:13:58
Paljonko tonneja tulee rekallisessa, eikös ole kevyempää kuin teräskuona?
Vuosimallin 1987 työkone, yksi omistaja(arvonlisävero velvollinen), myy seuraavalle. Lisätäänkö hintaan vähennettävä alv?
Eikö arvonlisäverolaki tullut voimaan vuonna 1995.
Kasvintuotanto / Masuunikuona
: 03.10.12 - klo:19:37
Masuunikuonaa nurmen pintaan, onnistuuko, lähteekö rehun mukaan? Millaisia t/ha on levitetty?
11.5/80-15.3 renkailla varustettu otsikon mukainen kone, onko tuo renkaan koko kuinka tyypillinen? Paljonko muut saa hydro balanceen painetta? Tuossa koneessa 80 bar maksimi, ilmeisesti noiden renkaiden korkeus vaikuttaa, konehan kulkee niittäessä hieman "nokallaan", kun säätövarat eivät riitä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 8