Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - Makkis

Maidontuotanto ja lihanaudat / kokorehua
: 25.07.23 - klo:11:42
Minkä arvoista mahtaisi olla hernekasvusto pystystä korjattuna kokorehuksi / hehtaari.
Kasvintuotanto / Virna kerääjäkasvina
: 04.05.23 - klo:16:45
Kuinka paljon herneen alle rehuvirnan siementä kerääjäkasviksi riittää, että on riitävä?
Koneet, laitteet ja tekniikka / JD paalain
: 09.07.22 - klo:12:44
Onko kellään kokemusta JD 900-sarjan pyöröpaalaimesta. Millaisen paalin tekee? Silppuaako? Muuta?
...kun laittaa nelisylinterisen Jontikan perään limevihreän 3m: junkkarin (plus säiliöillä), ilman keulapainoja?
Kasvintuotanto / Apila
: 03.05.22 - klo:13:16
Viime keväänä kylvetty puna-apila näyttää nyt harvalta. Kannattaako täydennyskylvää nyt vai korjaako kasvi itse tiheyttä?
Koneet, laitteet ja tekniikka / JD:n ohjaus
: 08.01.21 - klo:14:00
Onko kokemusta tai tietoa? JD 6420:n ohjaus on tienopeuksissa kauhia. Saattaa tasaisella tiellä lähteä vetämään ojaa kohti. Kohtaamistilanteessa pitää olla erittäin tarkkana, ettei törmää tai mene ojaan. Niinkuin olis klappia. Ohjausvarret vaihdettu joten välyksiä ei ole.
Muistelisin, että täälä oli joku joka oli ostanut jonkin työkoneen Norjasta. Minkälaisia kustannuksia tulee tullin toimenpiteistä?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Seula
: 13.08.20 - klo:15:56
2065 Sampos on säätöseula myös alaseulana. En ole seitsemänä syksynä saanut täysin tyydyttävää jälkeä. Oljenpätkää tulee liikaa. Olisiko reikäseula parempi/helpompi? Vanhalla 680:llä sain paljon puhtaampaa.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Paalikärry
: 28.02.19 - klo:11:10
Suosituksia 7,5m paalikärryksi? Hyväkoneen 12t:sta kattellu ja Dina on yksi ehdokas. Dinassa jousitettu teli (14T) ja ihan kärryn näköinen. Kokemuksia ja kommenttia.
Onko kertynyt aurinkopaneeleista kokemusta? Mikä paneeli olisi hyvä?
Kasvintuotanto / 3. sato
: 26.08.18 - klo:13:03
Vieläkö ehtii lannoitus vaikuttaa nurmille? Herääkö ruskonneet nurmet enää tänä syksynä kasvuun? Varmaan monet miettii nyt näitä kysymyksiä. Toisen sadon niitosta on jo reilusti yli kuukausi ja heinä ei ole kasvanut juuri mitään. Nyt kun on vähän tullut vettä, niin alkaako kuivuuteen levitetty lannoitus vaikuttaa vai onko haihtunut? Hankalaa.
Kasvintuotanto / Hernekaura
: 22.03.18 - klo:14:30
Jos kylvää kauran sekaan vähän hernettä niin voiko siitä, ja millä aineilla ruiskuttaa rikkoja? MCPA: lla ainakin vähän, mutta käyttömäärä oli aika pieni, jotta onko hyötyä?
Aidantekourakka edessä. Paalut on 80mm:ä. Mikä olisi hyvä tapa laittaa tolpat pystyyn. Sen verran paljon on tolppia, että rautakanki on poissuljettu. Maapora, junttaus?? Maaporaa tuossa katselin ja tuli mieleen pitääkö reijän olla pikkusen pienempi kuin tolpan, jotta olis tukevasti? Junttaukseen hankalampi löytää konetta. Toki kuormaajalla sais painettua, mutta suoraan saaminen on sitte eri asia.
Onko kellään kokemuksia, tai todellista tietoa, Pellonpajan myymistä violeteista sähkökäyttöisistä sekoittajista? Vuosituhannen alussa joku Forssalainen paja tehnyt. Kestääkö voimansiirto? Voiko paalille mitään? Silppuaako?
Pienkuormaajasta haaveillu. Avant 528:n kokoluokka ja teleskooppipuomi. Uusi olis hieno, mutta nyt sais olla vähän edullisempi vaihtoehto. Onko MultiOne tai Giant yhtään koneen moisia vai pitääkö pysytellä kotimaisissa (Avant, Norcar)?
Sivuja: [1] 2 3