Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Pasi

Uusista keskustan ministereistä raporteeraa mm. Iltalehti

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/feb7de30-44e5-4c53-9c29-3c6e2a6adb77

Kurvinen pääsikin jo tälle palstalle joten pitää nostaa myös uusi kulttuurimisteri Petri Honkonen. Hänen ns. meriitteihinsä kuuluu mm. Suomi-Venäjä-seuran puheenjohtajuus. Valinta tuntuu siltä ettei ole ajateltu yhtään mitään tai ajateltu liiankin alkiolaiskekkoslaiskepulisti. Olematta mitenkään venäläistä kulttuuria ja varsinkin sieltä tullutta musiikkia sekä sävelmiä vastaan tällä hetkellä olisi ollut järkevämpää valita joku muu kuin henkilö joka tavalla tai toisella suoraan kytköksissä Venäjän kanssa.
Kasvintuotanto / Viljatilityksistä
: 02.11.21 - klo:21:18
Raision mukaan elintarvikemarkkinalaki vaikuttaa viljatilitysten maksuaikoihin. Ainakin minun mielestäni viljelijän haitaksi. Maksimi maksuaika on lain tultua voimaan 60 päivää eli enää ei pysty syksyn mahdollista hintapiikkiä hyödyntämään niin että maksun saisi siirrettyä seuraavan vuoden puolelle ellei viljan toimittamista pysty siirtämään tarpeeksi eteenpäin. Onhan niitä muitakin tapoja tasata verotettavaa tuloa vuosien välillä mutta tuo on ollut ylivoimaisesti helpoin mikäli on syksyllä toimittanut viljaa.
Minä kun olen luullut, että ns. hyvät tavat ja käyttäytmissännöt riittävät oikein mainiosti tietyillä elämän osa-alueilla. Mutta näköjään eivät riitä lainlaatijoiden mielestä. Juttu sopisi hyvin julkaistavaksi huhtikuun ensimäisenä päivänä. Mutta kun nyt on syksy, niin vissiin siinä on perää. Jos tuo menee läpi, niin mm. naapuririidat ja siveyden sipulit saavat ihan uusia ulottuvuuksia...  ::)

http://www.talouselama.fi/uutiset/paljastava+pukeutuminen+uhkaa+muuttua+rikokseksi++oikeusministerio+sakottaisi+myos+alastomana+uimisesta/a220
Ruokahan on tärkeä asia, ja nykypäivänä se on ennemmin kaikkea muuta kuin pakollinen puuha hengissä pysymiseksi. Ja tutkijat, hutkijat sekä muut vähemmän vakavasti otettavat kirjoittajat tekevät suuria päätelmiä... Tämä on kyllä paras anteeksi- kuinka-juttu pitkään aikaan. Vai voisiko tuossa olla jotain perää....  ::) ;D

http://www.hs.fi/ruoka/Tutkimus+Luomuruoka+tekee+omahyv%C3%A4iseksi/a1305578326919?ref=tf_iHSboksi
Vapaa sana / Savossa osataan... =)
: 12.10.11 - klo:09:33
Jos pitää paikkaansa, niin suorastaan uskomattoman loistava saavutus....  ;D

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011101214556929_uu.shtml
Sivuja: [1]