Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - kenni_

Mikä mahtaa olla vikana kun valo syttyy, mutta ojaa ylittäessä ei ruopinu kun toinen takanen? Sulakkeenkin koitin, mutta ilman sulaketta ei edes valo syttyny. Eikö se kuitenkin ole 100% eikä mikään kitka..
Vanha nokka pitäisi päivitellä uuteen ja vähän miettinyt tilalle MTM tai farmi forest. 11t vaunu ja 8m nosturi, rullaveto ja sähkönen esiohjaus pitää olla.
Onko täällä kukaan ostanu vielä MTM? päällepäin ainakin näytti tukevalta, jos kerta vielä tehty strengx:stä niin vaikuttais aika pätevältä. Farmi olis sit taas enemmän kotimainen, eikä huononnäkönen sekään.
Keslakin on kai hyvä mutta hinnotellu ittensä rumasti ulos nykyään.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Palax C750
: 12.03.19 - klo:07:44
Onkos kellään käytössä? Onko millanen kampe?
Tuli tollanen kampe hommattua ja nyt huoltoo tehdessä hydesuodattimia ei löydy mistään.
Räjäytyskuva ei kerro muutakun että sellanen peltinen on jossain. En vaan oo vielä sitä löytäny :S
Entäs onko kukaan korjauttanu näissä ilmeisen yleistä tuntimittarin vikaa?
Onko kenelläkään omakohtaisia käyttökokemuksia kyseisestä kamppeesta? Olis tulossa vanhan power 70S:n tilalle.
Onko raadilla kokemuksia kyseisestä kamppeesta? Tulis pyörittäjällä varustettuun telakoneeseen. Uskaltaako uuteen yritykseen sijoittaa, ettei käy niinkun rotosetin kanssa..?
Mikähän mahtaa olla kun vaihdoin kalvot ko. vehkeeseen ja nyt ei primeripumppu ime enää bensaa tankista? Tankissa kuplii mutta pumpulle ei tule tavaraa. Viime talvena toimi vielä hyvin.
Koitin kalvojakin että jos olis tiiviste menny väärin mutta ei vaikutusta. Ja samanlailla ne mun mielestä nyt on kun vanhatkin.
Mistä sais hydraulisesti esiohjattujen kahvojen päissä olevat keinukytkimet, siis ne muoviset lirpakkeet mitkä keikkuu kahteen suuntaan?
Keskolta en osta koska siellä maksaa 20e suojakumi ja 25e se pieni muovinen lirpake! Ihan sairasta ryöstöö! Keskolta siis kun on nokan kärry..

Kuka näitä kahvoja valmistaa ja voisko valmistajalta suoraan kysyä?
Eli tarve uudelle potalle olis ajankohtanen. Kotoota löytyy pelkästää puolikuntosia mitäliesattuu merkkisiä, mistä jokaisesta on se päänauhan kiristys/lukitus rikki+ei radioo. Tässä jonkin verran selailleena löytäny oikeestaan yhden vaihtoehdon??? huskin technical http://www.husqvarna.com/fi/accessories/moottorisahojen-lisavarusteet/suojakypara,-technical/. Kallishan se on mutta oon tullu siihen tulokseen että maksan ennemmin vaikka 5 kertaa enemmän jostain laitteesta/tuotteesta jos se toimii ja kestää, ja ennenkaikkee mukava pitää päällä. Paskoja halpiksia ostellu sen verran paljon että nyt riittää, eikä persaukisena oo edes varaa niihin enää..    >:(

Mut eniweis, onko tollasta kellään palstalaisella? Ennen kaikkee kiinnostaa toi räikkä-kiristys pannassa, mitä en oo nähny missään muussa kypärässä, ja joka on kyllä aika must. Sopiiko tuohon esim. perus kypäräkiinnitteiset radiokuulosuojaimet? Onko ne jotenkin standardisoitu? Sopiiko se omaan päähän? no sehän selviää vasta kun koittaa, mutta ominaisuuksiltaan vaikuttaa muuten hyvältä.
Mitäs merkkiä ihmiset käyttää? Tänään kävin ostaan mykistyneen Harry II:sen tilalle Teddy:n, saapi nähdä miten kestää....
Miten ootte saanu puhelimen kestään koneen hytissä, kun tuntuu että kaikki hajoo vuodessa.
Oon yrittäny ettiä että miten paljon se nousee, ja miten se vaikuttaa polttoaineiden hintaan. Mutta en oo löytäny mistään mitään konkreettista infoo. Onko kenelläkään tarkempaa tietoa tästä?
Hajos erikoisesti kipin sylinteri vanhasta temposta. Korkkas se huullos mikä estää mätää tulemasta ulos sylinteristä. Kysymys siis kuuluukin, kannattaako korjata vai tuleeko halvemmaks vaan ostaa uus?
Ja vielä olla edullista..
Eli onko kellään näitä "uuden" mallisia BT radio peltoreita. Näähän on siis siniset, eikä enää niitä punasia. Digitaalinen radio ja kaikkee.
Miten toimii? Onko hyvä toi kuuntelu-ominaisuus? Mukavuus ajatellen koko päivän kestävää päässä pitoo ja toimiiko hyvin kaikkien luurien kanssa? Onkos tässä niin uus bluetooth jo että saa kaks eri puhelinta kytkettyä?
Pitäis koneeseen vaihtaa hydrauliöljyt, ja vähän arponu että mitä sinne nyt sitten laittais. Onko jengillä mielipidettä catin hydeöljyn "paremmuudesta" tai muista ominaisuuksista? Mihin hintaan on ihmiset sitä ostellu? Kallistahan se varmaan on, mutta että kuinka kallista.
Sivuja: [1] 2