Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - JIIWEE

Betonibunkkeri bileet tiedossa tulevana perjantaina arlan kätyrin luona eläinpuiston lähellä. Muita lähtiöitä?
 Ongelmana ettei liete liiku  säiliöstä vaunuun vaikka vesi liikkuu. Ei tukoksia missään. Hydraulipumppu uusittu.

 
Maidontuotanto ja lihanaudat / kesätöihin
: 26.05.11 - klo:22:59
 Kesätyöläiselle olis paikka vapaana lypsykarjatilalla  läntisellä uudellamaalla. Asunto löytyy.
 24 kuution Sekon apeaunu tarvis suht halvan minimissään 150hv:n traktorin eteensä ennen toukotöitä . Väriltään  sais vaikka olla sininen. Masikkaa tai belarusta en huoli.
 Onneks tuli päivällä hankittua kunnon välineet vesiputkien sulatukseen...
Koneet, laitteet ja tekniikka / överum
: 06.10.10 - klo:01:11
Mikä iskuvaimennin  sopii abaut 93 vuosimalliseen 3 siipisen Överumin paluaauran tukipyörän iskunmavmentimeksi?
 Mikä olis järkevin tapa rakentaa nettiyhteys kahden sadan metrin päähän asuintalosta olevaan navettaan. Uusi liittymä kun kustantaa abaut 2000 euroo +  asennustyöt ja silloin itse laitettava kaapeli.

Kaapelia ei oikein viittis kaivaa maahan kun kalliota kiveä ja muita kaapaelita.  Ilmakaapeli ei sekään oikein vaihtoehto mut onko  vaihtoehtoja? Mokkulat voi unohtaa heti kättelyssä.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Paalipihdit
: 21.03.10 - klo:20:48
  Millaset olis hyvät kestävät paalipihdit . Ålöä ainakaan en huoli kun ne porsii joka paikasta . Täysin yliarvostettu merkki koko Ålö.
 Kuka tekee tilalla jalostussuunnnittelun ja muut jalostukseen liityväy asiat?  Niin ja kysymys tarkoitettu lähinnä lypsykarajtiloille :D
 Tarttis vanhan särkyneen japan tilalle löytyy uusi halkojentekokone. Siis traktorilla pyöritettävä ruuvihalkoja ei mikään klapikone. Kuka tekee näitä ja mikä kone kestävä ja turvallinen?
 Tarvis saada teetettyä uusi niittokoneen kääntösylinteri ( ainakin kuori). Mielellään nopeasti ja läheltä uuttamaata mut toki kauempaakin käy. Varaosana tuskin saa nopeasti ja maksanee maltaita...
Maidontuotanto ja lihanaudat / Faba
: 21.04.09 - klo:22:08
 Faba jalostuksella ei ole mitään tarjottavaa nykyajan karjatialalle. Koskakohan  viljeliäjäsenistä koostuvat luottamusmiehet ja virkamies päättäjät heräävät tähän aikaan ja tekevät asioille jotain? Tähänastiset  tulokset pelkää sananhelinää ja kokoajan voimistuvaa propagandaa.
Sivuja: [1] 2