Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - Shrek

Kylmäkasvattamoon pitäisi hankkia juomakuppeja/altaita jotka pysyvät sulana kovemmallakin pakkasella. Mikä toimii, mikä ei?
Sitä ei näy? Urakoitsija oli kysynyt notta ajetaanko sitä lietettä pellolle eka niiton jälkeen? "Ei ei, kun on tuota teollista lannoittetta sen verran että sillä menee". No nyt oli sitten levitellyt pelloilleen tätä norjalaista kultaa (kuukausi niiton jälkeen)  ja samalla epähuomiossa ainakin parin naapurin pelloille. Tietenkin jos on suurta niin eihän sitä voi kaikkia lohkoja muistaa mitkä itselle kuuluu...  ::)

Pitäisiköhän kuvata jäljet ja laittaa lasku tallausvahingosta...  >:(  ;)
Onko tuottajahinnassa paljonkin nousupainetta?  ::)
.. tai ainakin sillä oli samanlainen parta. Jesse oli maidontuottajana pahoillaan tuottajahinnan laskusta. Arveli ettei viiden sentin hinnanlaskua pysty mitenkään kompensoimaan. Jesse kun oli kaiken tehnyt niin saatanan hyvin ettei missään ollut parantamisen varaa, niin eihän pirukaan silloin voi tätä menetystä korvata. Nyökkäilin myötätuntoisena ja ajattelin ehdottaa rasvattua köyttä.  :-X
Tuli tehtyä viikolla pohjanmaa sightseeing kierros. Sievissä katselin että näkyiskö sitä Ojalan navettaa jossain. Löytyihän se. ihan keskellä kirkonkylää (melkein kirkon vieressä) jumalattoman suuri halli ja ainakin sadan duunarin autot siinä pihalla parkissa.
Varmemmaksi vakuudeksi katolla iso kyltti "OJALA GROUP". Siinä!  ;D

Hieno idea tuollainen kyltti. Pitäsköhän minunkin laittaa sellainen? Esim. "Shrekin Läävä"?  ;)
Auton peräkärryä rupesin entisöimään, kun pohjavaneri alkoi olla "aika" laho. Kun pohjavaneri oli irti, tuli mieleen että valosarja olisi helppo uusia samalla. Mistähän löytyisi laadukas valmiiksi kytketty led-valosarja, jossa on sekä kärryn taka- että etuvalot?
Vapaa sana / Video ruoan tuotannosta
: 16.08.13 - klo:08:37
Ei mitään erikoisen raflaavaa, mutta alussa on kätevä broileripoimuri. En tiedä onko Suomessa käytössä tuollaisia?
Loppuhuipennuksesta tuli mieleen vanhat kuvat missä neuvotaan ruhonpaloittelua... :)

http://www.stara.fi/2013/08/15/video-jattaa-sanattomaksi/
Tuntuu etteivät sovi keskenään ollenkaan. Puhelun kaksi antaa soittaa mutta viimeistään kolmannnen puhelun kesken pudottaa pois handsfreestä.

Korvanapin kanssa Samsung toimii ihan jees ja auton kiinteän handsfreen kanssa samoin, mutta Peltorin kanssa ei.
Peltorit nyt mallia WS5, mutta ongelma oli sama edellisten WS4:n kanssa.  :(

Onko kellään samanlaisia kokemuksia?
Vapaa sana / Sorkkis asialla?
: 28.12.12 - klo:12:40
Sorkkis inostunut höyläämään liikaa Ruotsin keikalla?  :o

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288527528092.html
Sivuja: [1] 2 3