Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - viisasmies

 samassa ilmotuksessa kone kesko lopettaa konemyynnin suomessa viimestään 2020! hankkija myy sitten claasin traktorit ja puimurit suomessa ja baltiassa ,mukaan lukien muutkin pohjoismaat! Kaupassa Konekesko myi 45 % Baltian maayhtiöidensä osakekannasta DAVA Agravikselle. Tämän ohella osapuolet sopivat DAVA Agraviksen oikeudesta ostaa ja Konekeskon oikeudesta myydä loput maayhtiöiden osakkeista viimeistään tammikuussa 2019 tehtävin ilmoituksin. Lisäksi osapuolet sopivat Danish Agron toisen tytäryhtiön Danish Agro Machinery Holding A/S:n mahdollisuudesta ostaa ja Konekeskon mahdollisuudesta myydä Konekeskon Suomen maatalouskonekaupan toiminnot viimeistään syyskuussa 2020 tehtävin ilmoituksin.

Konekeskon Baltian maayhtiöt harjoittavat maatalous-, metsä- ja maanrakennuskoneiden maahantuontia, myyntiä ja huoltoa. Yhtiöiden edustamia keskeisiä tuotemerkkejä ovat mm. Claas-traktorit, -puimurit ja -nurmikoneet, Ponsse-metsäkoneet, Kobelco-kaivinkoneet ja Kubota-minikaivinkoneet.

Keskon strategisena tavoitteena on kasvu kotimaan päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. ”Konekaupan toiminnot ovat kasvaneet ja kehittyneet yhdessä vahvojen päämiesten kanssa. Keskon fokusoituessa strategisiin kasvualueisiin on hyvä, että konekaupan liiketoiminnoilla on mahdollisuus vahvistua edelleen osana isompaa kokonaisuutta ja parantaa myös asiakaskokemusta”, toteaa Antti Meriläinen, maatalous- ja konekaupan johtaja.
eilen tuo hannu kottonen julisti parantavansa maailman ja euroopan, sikalat kiinni silloin kun hän haluaa! oliko nyt niin että hannu pojan, kerttu ja muut kaverit ei oikein tykänneet,pitäisi alkaa pitämään sikaloita tyhjänä,vaikka on miljoonien euron velat hoidettavina sikaloista! kyllä tuon nokian kummitehtaan saappaan käyttö on perusteltua ,tuollaisen sammakko suisen johtajan ojentamiseen! minusta saman kumisaappaan kosketuksen saisi antaa tälle keskon vessapaperi pellelle ,mikko poijalle! ja tämä sok taavi heikkilä saisi kokea saman! ps noita johtajia on kyllä tarjolla pienemmäläkin palkalla! tähän asti ruuan halpuuttamisen on vaan maksaneet viljelijät ,eikä kauppa! toivotetaan hyviä tuuletus viikkoja noihin johtajien vaihto aikeisiin! 8)
olen useamman kerran nähnyt kun snellmannin teurasautot kurvaavat sikateurastamolle nurmoon ! kyllä tähän on tultu atrialla , joka teurastus päivä atria joutuu ostamaan lähes 1000 sikaa päivässä snelmannilta! nauta puolella on sama tilanne ,3-5 rekka kuormaa joka teurastus päivänä nautaa joutuu ostamaan snellmannilta kauhajoelle! tuo atrian hankinta mies joutui tunnustamaan ,jotta tähän on tultu! siperia opettaa suurtakin ! mitä atrialla on tehty väärin tuottajia kohtaan ? kannattaisiko jo alkaa miettimään tuottajien kusetuksen lopettamista ? atria hoi!
onko tämä myynnissä oleva tila alajärven koneurakoitsijan!
oikeus.fi sivulla oleva maatila ! onko tämä se urakoitsijan tila joka mainosti kartanokoneen kärryjä ja suurta jontikan traktoria ! koneviestissä tai urakointiuutisessa tai suomalainen maaseutu lehdessä! kun luki silloin siitä olleen jutun tuli siihen tulokseen että koneurakointi on parasta hommaa , vain taivas oli  rajana! kyllä näköjään siperia opettaa siellä alajärvelläkin lähellä suomen kylmintä paikkaa möksyä !
muistakaapa että kun kiintiöt poistuu 1,4,2015 ,saattaa tulla investoineilla tiloilla,jolla on maitokiintiöt lainan vakuutena, pankin johtajat kyläilemään ! pankki tarkastus virasto patistaa pankkeja pitämään huolen että vakuudettomia lainoja ei saa olla! tarkistakaapa nyt että mikä osa on lainan vakuusarvosta, maito kiintiöiden arvo ! pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa lainan irtisanomisen,mikäli tilalla ei ole osoittaa uutta vakuutta lainalle, kun maitokiintiöt muuttuu arvottomaksi!
HCP aloittaa SDF-maahantuonnin Suomessa

HCP aloittaa SDF-maahantuonnin Suomessa, lehdistötiedote alla.
Press_release_HCP_SDF_Finland_FI_2963.pdf1.7 M
« BackHCP
HCP BIO
 :) :)
nyt taas nähdään mihin sak- lylyn linja on suomen ajanut kilpailukyvyssä , euroopan tehtaat porskuttaa, aggon ranskan ja saksan tehtaat pyörii ,suolahti ei ! tämän hetkisen tilanteen syynä on 40% korkemmat valmistus kustannukset per-traktori suomessa mitä euroopassa! saksassa julkaistun aggon osa vuotiskatsauksen tiedoten oli varmasti monelle suolahtelaiselle
yllätys-   mikäli 2015 vuoden puoliväliin mennessä kysyntä traktori markkinoilla ei vilkastu ,tulee yhtiö sulkemaan euroopan huonoiten kannattavan tehtaan !  Tästä voi odottaa suolahteen ensi juhannussa uusia uutisia!
tuossa ennen juhannusta, kävi tehdas vierailluilla ranskan acgon tehtaalla saksalaiset konemyyjät,ja yllätys oli ollut suuri kun uudet ranskassa valmistettavat n ja t sarjan hytit ovat valminaa odottamassa kokoon panoa tehtaalla !onko suomessa valtran kohtalo nyt sama kuin nokian matkapuhelinten ? msk grouppista on kuulemma lähtenyt jo kolme johtajaa muihin hommiin ,näin agrimarketin myyjät ties konekeskuksella,
katsokaapas kun agrimarket.ee -sivuilla on jo tullut tieto ,traktorien merkki edustuksien muuttumisesta!kesko on yrittänyt saada deutz-fahria ,mutta tehdas ei ole antanut sitä keskolle!
kävin k-maataloudessa ja siellä puhuttiin, että glaasin traktorien esittely olisi suomen markkinoita varten seinäjoella pidettävässä farmari näyttelyssä!jos kone myyjät tälläisestä puhuvat tokkopa asiassa on perääkin!mf menisi accon myyntii ,fentin,valtran ja  sampon lisäksi !
näin nämä lihatalot painii eri sarjoissa, atria mammutti taudissa venäjällä ! ja snellman suomessa ! voitte tarkistaa snellman .fi perhetiloille!
onko enään turvallista asioida konkurssi kierteeseen joutuneen firman kanssa? ainakaan minä en tohdi ,koska milloin tahansa firmassa voi olla selvitys tila päällä, jos protestilistalla mainostaa !
oli tämän päivän ilkassa juttu kun kansanedustaja janne sankelo kok. päästi suustaan ison ilmavaivan pihalle! kehui kuinka saatiin hyvä tulos brysselistä!jos suomi maksaa 650 miljoonaa euroa enempi sinne mitä sieltä saadaan takaisin ONKO TULOS SILLOIN HYVÄ? olen ihmetellyt jo pitkään tuon sankelon suustaan päästämiä ilmavaivoja ! ja ihmetellyt että kun sankelo kävi evijärven lukiota missä hän mahtoi olla matematiikan tunneilla? oliko hakemassa pellisen kyläkaupasta huuruista virvoke juomaa, vai shellin baarissa !meidän edesmennyt opettaja aina korosti, että jos ei teistä mitään muuta tule, niin ainahan on 200 tollole paikka auki arkadianmäellä! armeijan supistus päätökset kun tämä hallitus teki ,oli taas juttu ilkan sivuilla kuinka sankelo pelastaa lentosotakoulun kauhavalla !mitenkäs kävi !kun äänestys tuli eduskunnassa oli sankelo paikalla mutta ei tohtinut äänestää lentosotakoulun puolesta ,vaan löysi turvallisen paikan eduskunnan vessasta ! sankelo sai kesän puoluekokouksessa palkinnon urhoollisesta toiminnasta lentosotakoulun äänestyksessä eduskunnassa ! nimettiin varapuheenjohtajaksi kokomuukseen !tämä sankelon toiminta on häpeksi koko kortesjärven jääkäriperinteelle ! ONKO KAUHAVALAISET NIIN TYHMIÄ että äänestävät tämän tasmanian tuholaisen vielä eduskuntaan ?
on ollu usemmasti jo tuos lehes traktori urakoitsijan haku, halsualisen neva urakoittijan ilmotuus!on vissiin ongelmia saada uusia urankointi renkiä ?ne on vissiin entiset tullu jo miljonääriksi kun lähteeneet ranska rivieeralle pitämähän viini tilaa sinne!eikö se kannattas urakoira itte ,sais ittekin rahaa ja pääsi täältä suomen pakkasesta etelän lämpöön!ja sais nottaniin ostaa uudenrotgen !
Sivuja: [1] 2