Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - JVN

Koneet, laitteet ja tekniikka / Case MX 120
: 20.03.12 - klo:17:29
Kyseessä siis MX120 vm -00  Ihmettelen kun käynnistys on niin kankeaa tässä cumminsin koneessa. Akut on uudet ja kaapelit tsekattu, mutta hyvin vaivoin startti pyöräyttää konetta ympäri. Lähtee kyllä hyvin käymään, kun kone vähän pyörähtää, mutta tuntuu välillä, kuin ei startti jaksaisi pyörittää konetta ollenkaan. Onko tämä tuon mallin ominaisuus vai joku vika esim startissa?

Toinen asia mitä ihmettelen ovat koneen jarrut. Ne kyllä pitää ja toimii ok, mutta kun kone seisoo muutaman päivän, niin poljinta joutuu painamaan useita kertoja, että saa sieltä ilmat pois. Ja sitä ei aina muista tehdä, niin pari kertaa meinannu tulla seinä vastaan, kun poljin menny pohjaan. Onko tämäkin ominaisuus vai vika?
Onko jollain raatilaisista kokemusta tumen 3m combimasterin vetotehon tarpeesta jäykillä savimailla? Aika korkea on, ei taida 3,3metrin jussiruuvin pituus riittää koneen täyttöön? Millainen kone mahtaa olla kestävyydeltään, onko jotain tyypillisiä heikkoja kohtia mitä kannattaisi katsoa?
Sivuja: [1]