Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - MacGyver

[url]]http://www.fwi.co.uk/articles/10/10/2013/141473/fendt-unveils-updated-big-tractors.htm[/url

Ja lainaus samalta sivulta:

A four cylinder, 4.9 litre engine has been plumbed into a 700-series frame to make space for the 700V generator (located between the engine and transmission), wiring and a special heat exchanger.

Onkos se nyt sitten "Made in Finland"?
Mukavan mainoksen oli kuivurisuunittelija saanut KM:ään, mahtaa toimistolla harmittaa. Toivottavasti jää pari kaupat tekemättä ja saadaan vähän ryhtiä liikkeisiin. Mutta kysymys/pohdinta kuuluukin onko kokemuksia ja pettymyksiä kaupanteosta missä myyjä unohtaa mainita tuotteen ominaisuuksista ja ylimääräisistä kuluista?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Eurotuonti?
: 11.11.12 - klo:12:12
Non niin, eli kun yritystä on ehditty monessa topicissa morkkaamaan, niin tuli mieleen että nyt voisi yritystä kehua jos jollain on aihetta.
Eli kysymus kuuluu, onko kukaan ostanut konetta/kuullut varmasti että joku olisi koneen ostanut ja ollut kenties tyytyväinen?
Ihmetyttää kun vuodesta toiseen nettikoneessa ja -autossa mainostavat. Mää en vaan tajua.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Fiona
: 10.12.10 - klo:16:23

No niin, laitetaas eräälle konemyyjälle mahdollisuus kehua "omaa merkkiä". Jos oman kehuminen onnistuu yhtään niin hyvin kun kilpailijoiden haukkuminen, luulisi Suomen olevan täynnä Fionaa jo ensi vuonna. Mitäs muut on mieltä, kiinnostaako?
Koneen rakenne muistuttaa jotain tuttua merkkiä, en vaan millään keksi mitä.....

http://www.fiona.dk/wp-content/uploads/2010/05/Super-Nova-FC-Kombi-DK-maj-2009eng1.pdf
Ja olisi mukava lukea ihan faktaa eikä pelkkiä pilkkuja ja hymiöitä.

Pyytäisin lukijoiden ja vastaajien kiinnittämään huomiota seikkaan, että tämä ei ole vit...lua, vaan asiallinen kysymys.

Ovatko 6400- ja 7400-sarjan jarrut toiminnaltaan riittävät? Taka-akselilla on monilevyjarrut, neliveto kytkeytyy päälle jarruttaessa mutta kardaanissa eikä edessä ei ole jarruja. Miten on, varmaankin KLJ:llä, Lappalaisella ym. on faktaa ja omakohtaisia kokemuksia asiasta.
4 tuntia ja 2 minuuttia

Mites muilla?
Sivuja: [1]