Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - K.Kusti

Kasvintuotanto / Uusi tukikausi
: 14.11.19 - klo:20:10
Mitäs se uusi tukikausi tuo tullessaan 2020 mennään varmaan suurin piirtein vanhoilla mutta entä sen jälkeen. Lähinnä siksi pohdin että mitä siihen vuokra paperiin pannaan vuokraksi seuraavalle viisivuotis kaudelle. otetaanko satku pois entisestä?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Sampo
: 13.08.19 - klo:20:33
Ei mikään rahasampo mutta miten paljon teränkäyttö epäkesko hässäkässä saa olla välystä ettei tarvitse huolestua? 600 samppiooni kyseessä. Selviääkö jollain laakerin vaihdolla? Purkaako ja kasaako päivässä? Ja niin siinä hässäkässä ei saa olla välystä pitää olla timmi.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Jäähdytin
: 22.06.19 - klo:10:38
Valtra valmet 6800 jäähdytin vuotaa. saako tuohon tarvikkeena uutta? Googletin mutta tulivaan 705 sopivia ei vissiin käy. Korjaako noita joku savossa ja paljonko kustantaa Että kannataako korjaaminen.
Törmäsin semmoiseen ettei woikoski täytä enää 150bar pulloja. joten muitaratkaisuaja. Onko edelleen edullisin hommata oma 200bar pullo. suojakaasua ja happea tarvii olla molemmat entiset 150 barisia. Vai täyttääkö noita joku muu?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vesitilanne
: 14.01.19 - klo:12:33
Miten vedet riittää kaivoissa? Itsellä painunut jo aika syvälle että jotain täydennystä tarvitaan ennen kevättä. Ei syksylläkään satanut niin paljon että ois pohjaveden taso normaalisoitunut.  Paljonko sitä vettä kuluu per lehmä oikeasti nyt kun rehutkin on aika kuivia. Onko kukaan seurannut joilla vesimittari päivä kulutuksia?
Kauppasivat moista vakuutusta. Onko kukaan katsonut tarpeelliseksi hankkia? Vastahan  tuolta trafista oli tietoja vuotanut liekkö tuommoiset vakuutuksen piirissä.
 Meni vissiin pumpun kalvo rikki kun alkoi työntää vettä öljykorkista? Minkälainen homma vaihtaa nopeaa kuin lapsenteko vai?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Kivikone
: 01.07.18 - klo:20:18
Okrassa huutokaupataan kivipekka 4. Arvauksia millä lähtee. Paljonko noi uutena kustantaa? 26:lla lähtee kö
Lakkasi toimimasta valopalaa mutta ei lämpene, sulake ehjä. Kyseessä siis kerbl lämmitin 2300W. Onko vika termostaatissa vai lämpö anturissa? Korjaako noita kuka ja saako osia jostain? Vastuslanka ei ainakaan kokonaan ole poikki mittarin mukaan. Voiko ton lämtilaanturin jotenkin mittarilla testata? Toi lämpötilansäädin potikka kyllä reakoi vastusmittariin pyörittäessä.
Koneviestin jutusta jäi se käsitys että ihan mahdon tietää mistä purkista voi kaata mihinkin. Eli tyhjää koko järjestelmä ja täytä uusilla aineilla. Oliko tuo tilaus juttu litkujen myyjiltä? Onko sekaantumisesta oikeasti jotakin harmia? Siis nesteiden ei naapurin  muijaan.
Miten suhtaudutte olkiin jotka on saaneet kaikki mömmöt mitä ruiskusta läpi menee. Siis lähinnä tautiaineet ja korrensääteet? Voiko syötellä huoletta? Näitä ei vissiin ole virallisesti tutkittu missään. ja jos joltain kurulta kysyy niin  sanoo tietysti että jätä varmuudenvuoksi syöttämättä kun ei ole tutkittu. Kun ei aina tiedä että mitä sinne peltoon on laitettu kun pitkin kyliä olkia keräilee.

Säilöttiin muuten ihan hapolla muoviin käärimällä. se ureointi on aika arvokasta suurempi töistä valkuaistahan se tietysti olisi.
Onko luotettava kauppias uskaltaako kärrin ostaa? http://www.ojalehto-oy.fi/fi/ Nivalalaiset tiettää.
Onko kukaan kokeillut nykyaikana että miten onnistuu. Joskus ennen muinoin kuulemma tehty mutta itsellä ei kokemusta. Nyky paalaimilla olisi varmaan aika helppoa toteuttaa tosin tota liuosta menee tolkuttomasti. Mutta miten säilyy ja maittaako elukoille.
Tietääkö joku saako vanhaan Kent 15/150 pesuriin vielä osia? Siis toi paineen säätö potikka lakkasi toimimasta ei pidä painetta yllä. Tai käviskö tohon jonkun muun pesurin säätöpotikka miten helposti.
Kasvintuotanto / Pysyvän nurmen välttely
: 14.04.17 - klo:12:45
Miten on onnistuuko jos vielä keväällä ruiskuttaa glyfoa ja suorakylvää viljalle? Mikähän kone tuohon olis paras? VM ja Rapidia urakoijilla täällä tarjolla. Jos jollain kokemusta niin vinkkejä otetaan vastaan.
Sivuja: [1] 2 3