Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - turkki

Ensiesitys alkaa ihan tuota pikaa tänään klo 20.00. Yhtään en tiedä mitä on odotettavissa...  :-\

https://www.youtube.com/watch?v=SkUBwLSSEGc
Vapaa sana / Kaurapelto katosi
: 13.10.21 - klo:08:33
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008329018.html

Porvoolainen 45-vuotias Niklas Magnusson koki valtavan yllätyksen, kun hän ajoi autollaan kaurapeltojensa ohi Porvoon Eestinmäessä maanantaina.

– Olin viemässä tytärtäni kouluun ja katsoin peltojani. En ollut uskoa silmiäni. Joku oli puinut kaurapeltoni, hän kertoo Ilta-Sanomille.

Magnusson kertoo, että noin 1,7 hehtaarin pellot sijaitsevat lähellä Eestinmäen ST1:n huoltoasemaa.
Agrimarketista pukkasi tekstaria: "Uusi lannoitteiden myyntikausi alkaa 16.6. Lannoitekaupat kannattaa tehdä heti. Ollaan yhteydessä! T: Maatalousmyyjäsi Agrimarketista"

No, mikä on strategia vuodelle 2016?

Ostetaanko heti avauksesta täysi mälli vai kytätäänkö huhtikuuhun asti oletettua hintojen laskua?
Lähetetäänkö lannoiterahat Norjaan vai Venäjälle?
Vapaa sana / Kurkunleikkaajaa pelastamaan
: 13.11.14 - klo:04:40
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1415767564104

Somalialaisen uutissivuston Mareegin mukaan aiemmin Kanadassa asunut, sieltä Suomeen muuttanut ja lopulta Suomesta Somaliaan lähtenyt mies oli murhannut yliopisto-opiskelijan katkaisemalla tältä pään. Tapaus sattui mogadishulaisessa moskeijassa maanantaina 13. lokakuuta.

Suomen ulkoministeriö sai tiedon tapauksesta perjantaina 7. marraskuuta. Vaikka tuomion perusteena oleva syyte on vakava, Suomen viranomaiset pyrkivät estämään kuolemantuomion täytäntöönpanon.

"Me avustamme häntä konsulipalvelulain mukaan täsmälleen samalla tavalla kuin ketä tahansa Suomen kansalaista avustettaisiin", sanoo ulkoministeriön konsuliyksikön päällikön sijainen ja kriisi- ja avustustiimin johtaja Jussi Tanner.

Tuomittu ei ole Suomen kansalainen, mutta hän asui Suomessa pysyvästi. Suomen viranomaiset pyrkivät tarjoamaan tuomitun lähipiirille apua, että he voisivat ajaa tuomitun asiaa tuomioistuinten mahdollisissa jatkokäsittelyissä. Suomi myös pitää tiivistä yhteyttä Somalian viranomaisiin.
Vapaa sana / "Harvoin ajokunnossa"
: 04.06.14 - klo:06:32
http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/8485461_fi.htm

Haemme intohimoisesti fokusoitunutta moniosaajaa yrityksemme johdon assistentiksi. Sinulla on eksaktia fokusta yrityksemme tahtotilan täyttämiseksi.

Toimistotehtävien lisäksi tehtävänäsi on toimia erityisesti harvoin ajokunnossa olevan yritysjohtomme henkilökohtaisena autonkuljettajana.

 8) 8) 8)
Lähtökohdat:
-Viime syksynä tuli kylvettyä paljon syysviljaa.
-Tänä keväänä pääsi kevätkylvöille aikaisemmin kuin koskaan.
-Maat ovat hyvässä kylvökunnossa ja toukotyöt sujuvat.

Tämä tilanne johtaa muutamassa päivässä siihen että kylvöt kääntyvät loppusuoralle ennätysaikaisin ja enää aikaisia ohria ja rypsiä on kylvämättä. Mitäs sitten tehdään, jatketaanko kylvöä samaan tahtiin ja laitetaan aikaiset monitahoiset ohrat maahan reilusti huhtikuun puolella? Vai pidetäänkö välitaukoa ja ruvetaan miettimään loppukylvöjä vasta toukokuun toisen viikon paikkeilla?

Usein pelotellaan sillä että "halla tuloo ja vie oraat" mutta tähänastiset kokemukset lähinnä vahvistavat sitä sanontaa että "vilu viljan kasvattaa". Ikäiseni 40-50-vuotiaat maaseutunuoret eivät ole ainakaan meilläpäin koskaan nähneet sitä että keväthallat olisivat tuhonneet oraat lopullisesti.

Eli: Ohran kylvöön huhti- vai toukokuussa?
http://www.hs.fi/kotimaa/a1386570751129

Jos pelaa 9 rastin järjestelmää vuoden ajan niin onhan tuossa jo peräti 1/8216 mahdollisuus saada kunnan talous iskuun  :o :o :o

Suomen Poliisin Urheiluliitosta soitti myyjä ja kauppasi Poliisi Kertoo 2012 -kirjaa. Kirjaan oli "päässyt" kymmensivuinen artikkeli tästä perniöläisen lihanautatilan tapauksesta:

http://www.sss.fi/uutiset/203246.html

"Perinteinen" burnout-tarina. Aika järkyttävässä kunnossa oli kirjan kuvissa koko tilakeskus piha-alueita myöten.

399 eurolla pääset kiinni kolmionmuotoiseen 2060 m2 maaplänttiin.

Tosin osuutta samaan palstaan myydään muillekin ostajille joten omistuksesi laimenee joka kaupalla.

Haiskahtaa bisnekseltä  ::)

http://www.kerilandia.fi/

Vapaa sana / Huru-ukoille täydet tuet ?
: 21.09.11 - klo:21:27
Paikallinen maaseutusihteeri lähettelee silloin tällöin sähköpostiin erilaisia FAQ-tyyppisiä kinkkisiä kysymyksiä joihin ELY-keskuksen ylitarkastaja vastaa.

Tänään tuli viesti jossa oli kysymys ensi vuoden jälkeen päättyvistä LFA- ja YMP- sitoumuksista. Huomiota kiinnitti vastauksen lopussa seuraava lause:

"Vuonna 2014 alkavalla uudella ohjelmakaudella lfa/ympin 65 v ikävaatimus on saatujen tietojen mukaan poistumassa."

Tarkoittaako tämä nyt sitä että 70v-80v vaarit voivat harrastaa yhteiskunnan maksamilla tuilla vaikka hautaan asti?
Kuka on seuraavan hallituksen maa- ja metsätalousministeri?
Vapaa sana / Atrian toimitusjohtaja eroaa
: 04.03.11 - klo:09:32
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/paauutiset/03/fi_FI/Atrian_toimitusjohtaja_eroaa/

4.3.2011

Atria Oyj:n hallitus ja toimitusjohtaja Matti Tikkakoski ovat sopineet, että Tikkakoski jättää tehtävänsä Atria Oyj:n toimitusjohtajana tänään perjantaina. Samalla hän jättää paikkansa Atria Oyj:n hallituksessa.

Tikkakoski on toiminut Atrian toimitusjohtajana vuodesta 2006.
Yhtiön hallitus käynnistää hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi.

Toistaiseksi toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa Atria Skandinavia Ab:n toimitusjohtaja ja Atria Oyj:n varatoimitusjohtaja Juha Gröhn.
Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi (kok) haluaa antaa taloudellista tukea jotta Sharia-laki saisi yhteiskunnan hyväksynnän.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Perustuslakivaliokunnan+johtaja+Sasi+Kotimaa24ss%C3%A4+Sharia-lain+soveltaminen+mahdollista/1135261937004/?cmp=tm_etu_uusimmat_uutiset

Ja Keskustan varapuheenjohtaja haluaa imaamikoulutusta Suomeen.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Keskustan+Saarikko+ehdottaa+Suomeen+imaamikoulutusta/1135261454718


Persut kiittävät näitä tomppeleita ilmaisesta vaalityöstä ;D ;D ;D


Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi maatalouden tuottaja- ja toimialaorganisaatioista:

http://www.mmm.fi/attachments/mmm/lausuntopyynnot/5tlFuZqNs/HEMATO25_10_2010.pdf

Nykyisenkin lain puitteissa toimii tuottajien markkinointi- ja jalostusyhteenliittymiä ja tulokset tiedetään. Ja 1990-luvulla pyrittiin kananmunantuotantoa ohjaamaan ns. Rusko- ja Laitila-malleilla, joille myös oli kilpailuviraston ja kaupan hyväksyntä, mutta nämäkin vesittyivät sooloilijoiden toimesta nopeasti.

Onkohan tämä uusi laki nyt sitten pelastava enkeli vai ei?
Sivuja: [1] 2