Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Santatukki

Vapaa sana / Viinirypälen makutesti
: 05.09.16 - klo:23:46
Mikäs on raadin parhaanmakuinen viinirypäle? Siemenellä vai ilman. Kohta ei ole valinna mahdollisuutta. :'(
En nyt muista onko tästä ketjua olemassa, kysytään nyt kuitenkin. Minkälaisia niitä on olemassa, ja käyttökokemuksia.
Tässä taannoin (alle kaksi viikkoa sitten oli Savonia Ammattikorkeakoulussa opinnäytetyöesitys) jossa tutkittiin navettatyön viemää aikaa kahdella tilalla. Miltä raadin korviin kuulostaa lukema 600l maitoa työtuntia kohden? Miltä lukema kuulostaa? Vertailuna voin kertoa tarkkailutilojen keskiarvon 58 litraa tuntia kohden. Jotkut osaavat tehdä Suomalalaisessa maataloudessa oiken. Seurataan perässä ja pärjätään, annetaa muiden ruikuttaa.
Vuoden sisällä, tai myöhemmin nykyisen taloustilanteen vuoksi maataloustuotannon?
Vähentää investointeja? Elää kuin viimmeistä päivää? Pitää muuten hauskaa?
Aamulla herätessä isä astuu kylmenneeseen puurolautaseen, kafeeeen ynnä muuta. M
ukulat oavat yrittäneet herättää. Tiettyjä nimimerkkejä epäillään.


Ostin Prismasta Hk:n balkkania ja tuote osoittautui aivan niin huonoksi kuin arvelinkin. Miksi Balkkaniin pitää tunkea broilerin lihaa? Tällä palstalla on jo kirjoitettu Kivikylän tuotteiden menneen persmäkeä Hk kaupan jälkeen. En ymmärrä.
Laisäädäntö sallii hampurilaiseen 4 jyrsijän karvaa 100 gramman pihviin? Ameriikassa? Ottakeepa opiksi markkinavoimien mahdista.
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2014050618271822_ru.shtml
Koko tila luomuun sanoo Euroopan komissio. Siinäpä miettii moni kotieläintila, varsinkin maidontuottaja. Hurraa, jos harrastaa, tee sitä koko sydämmestäsi. Kiitos.
Tapahtuuko se jo tänään, vai huommenna. Toivottavasti Sepe ei turhia jäykistele, vaan antaa mennä vaan. Noita mustujaisia on ihan riittävästi.
Vapaa sana / Ahistaako?
: 19.02.13 - klo:23:39
Lääkitystä kehiin, niin ahvenetkin käy pyydykseen(pilkiin). Mikäli on uskomista Maaseudun Tulevaisuuteen. En viiti likittää, käykää itte katsomassa.
maaseudun tulevaisuus, pienellä syystä. Häränliha. Aihe josta kaikki asiasta jotain ymmärtävät tietävät. Ei ole olemassa Suomessa. Olen ymmärtänyt itse asian jo 1982. Miksi kaikkeen pitää puuttua? Jokin järki näissä jutuissa pitää olla." Pieni huijaus".  Mutta kun kärpästä hujautetaan, härkästä ujutetaan. Kaikkia huijataan.
Voisikko sen lyhyesti sanoa; kärsikää nahoissanne. Sehän on tuo nykyinen tyyli tällä sateenkaarihallituksella.
Sivuja: [1]