Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - 1960

Metsätalous / Leimikko
: 07.01.14 - klo:20:12
Metsässäni on runsaasti harvennushakkuiden tarvetta ja niistäkin suuri osa ensiharvennuksia. Kuusimetsiä (Päijät-Hämeessä) ovat eli hakkuu vain talvella. MHY:n mukaan kysyntää ei juuri ole ellei puumäärästä selvästi yli puolet ole muuta kuin ensiharvennusta ja hakkuun voi tehdä sulan maan aikana.  Minkälainen leimikko menee kaupaksi? Lisääkö leimikon koko (puumäärä) kiinnostusta ja/tai hintaa?

Olen pienen paikallispankin asiakas. Pankin hallituksen valitsee isännistö (tai edustajisto)
Hallitukseen valittavat ovat pankin asiakkaita (maalikkoja). Minusta on alkanut näyttää ja tuntua että pankin hallitus ja heidän kauttaan ulkopuolisetkin ovat perillä asiakkaiden raha-asioista etenkin jos/tai kun  asiakkaalla on vaikeuksia. Miten on käsitteleekö ja tekeekö hallitus päätöksiä yksityisen asiakaan kohdalla esim. maksuhäiriö-tai lainanhakutilanteessa? Viina ja vaikkapa hirvipeijaiset ovat tilanteita joissa hyväkin mies saattaa vahingossa lipsauttaa sopimatonta tietoa julkisesti.
Sivuja: [1]