Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - karvankasvattaja

Mikä tommosella superluokolla on hehtaarisaavutus tunnissa pystykasvustoa?
Tai esikuivattua karheelta?
2x24hehtaaria/kesä 20lehmälle ja halvalla tarttis tietysti :)
Miten leveää niittomurskainta 6400 vallun nostolaitteisiin kannattaa järkeillä? Vannepainoja on 320kg takana molemminpuolin.
Muut tuotantoeläimet / hunajahomma?
: 17.06.18 - klo:23:08
Sitä kun yrittää keksiä jotain hommaa missä ei ole lehmiä niin miten tuo hunajahomma? Onko täällä jollain?

Maidontuotannon ohessa tai päätyönä..milloin on työhuiput, minne hunaja myydään (rekot on nähty lihapuolella..saa unohtaa), mitä pakolliset vermeet kustantaa ja missäkohtaa yleensä menee pahiten reisille koko busines?
Koneet, laitteet ja tekniikka / hakevehkeet
: 01.02.17 - klo:22:23
Klapivaihtoehto tuli tyhjentävästi käsiteltyä niin miten on hakevehkeet pelannu?

Alatalkkari, säätötuli, biofire..sitten on nämä hargasser ja heizomat, onko jollain käytössä ja onko monta kertaa soitettu oberstdorfiin kun on vilu?

Poislukien peilistä löytyvät viat..puolen kauhaa mursketta ruuvissa tms.
Vuonna -83 tehtaalta ulosleimattu arimax35 lirauttaa alleen kesken kiihkeimmän lämmityskauden...

Mitähän sitä laittaisi tilalle? Eneka varmaan menee melkein heittämällä, paitsi jos vaihtaa isompaan. Veda50kW, Laka, uuden polven aritermi??

Talo on jotain 200m2 ja vähän pesuvesiä navetalle, verstas tekee 100m2 lisää jos sen kytkee samaan kiertoon. Varaaja on 3000l ja vastuksilla.

Puuta ja paalimuovia piisaa omasta takaa..

Olen vähän kaavaillu ittelle ja emännälle 50v lahjaks laittaa lypsylehmät pois, olis parivuotta aikaa kehitellä jotain tilalle.

Luomuemoja, jotain vasikoita, teurashiehoja, kyyttöjä, norjalaisia metsäkissoja..lainat lähinnä tarvis maksaa pois eikä ottaa uutta
Miten nuo lypsävien liharotusiemennykset..joutuuko paljon avustamaan poikimisissa?
..viskan manuaali hukanteillä, onkohan suomenkielistä verkossa?
Saksankielisiä on mutta en niistä löytäny esim. timotei-nurminataa, sinapinsiementä ja hunajakukkaa näkyvät harrastavan
Mikähän on paras konsti, betoniin on kulunu takajalanjäljet muutamassa parressa ja hiertää kinttuja. Joku tasote niihin pitäs laittaa, nopee kuivuminen ei olisi pahitteeksi.
Mattoja en nyt viimesiksi vuosiksi enää ala tuonne investoimaan.
Pellon paskakoneen hydraulikoneikon kun avaa, ne salvat etureunasta, niin tippuuko se säiliöosa saranoiden varaan alas ja öljyt syliin?
Onko siellä muita huoltokohteita kuin suodatin ja öljyt? Ja saako suodattimen hydrokaupasta vai tilaanko pellolta etukäteen?
Saako noilla paalisilppureilla, esim. Jeantil, oljesta kuinka lyhyttä silppua? 5 sentin pätkää?
744 kubotan koneella. Kävi hiukan röpötellen pari päivää ja herkkä sammuun, täytin tankin ja se kävi pari päivää paremmin mutta eilen se hyyty täysin kun juuri ja juuri sain pöydän täyteen. Polttoaineensuodattimen vaihdoin kun vanha oli paskanen. Nyt se joko ei käy tai jos se lähtee niin huutaa ihan viimesillään ja sammuu kun tuuppaa päin seinää..on muuten navetta aika mustana viidessä sekunnissa.
Kaasu ei näyttäisi hirttävän..
Maidontuotanto ja lihanaudat / unohdus
: 03.02.16 - klo:17:11
..miten muuten on jos unohtaisi ilmottaa vasikan noin puoleksi vuotta niin mitä sen kanssa tekisi kun huomaa ettei pääluku täsmää..
Kierroslukumittarin neula heiluu ok ilman valoja ja ajovaloilla..lataus 14,5V..etutyövalot pudottaa neulan alas, hirmu kaasuttelulla se lähtee mukaan,13,6V. Takatyövalot päälle niin neula jää 500rpm eikä nouse, akulta mitattuna 12,5V

Akku vaihdettu syksyllä, laturi tänään..remmi on vielä vaihtamatta..missään vaiheessa se ei ole ollu löysällä..mutta, mutta onko muita yleisiä vikapaikkoja vielä vai onkohan kaikki kiinni siitä remmistä..
Sivuja: [1] 2 3 ... 5