Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - malanko

"John Deeren ja Zetorin ohjaamot ovat 1990-luvun alun peruja.", sanotaan Koneviesti-lehden vertailussa, mutta missä jontikassa on tuo hytti ollut tuolloin?
Kaverin kone juonittelee,, olivat käyttäneet vipuja irti, ja tulleet tulokseen, että lootan sisällä vika. Kokemuksia, missä vika, ja minkälainen korjata,, yli 10000h ajettu. Itse olen joistakin hytättömistä traktoreista korjannut lisäämällä ainetta kepin nuppiin.
https://www.youtube.com/watch?v=jCsTUhHfgIs

Tuon näköiseen, otsikon malliseen koneeseen pitäisi vaihtaa yksi varsi, jonka pätkä koneen sisässä. Vaan miten nysä saadaan pois, ja uusi tilalle?
Otsikon malliseen koneeseen haussa teräpalkin hammasrattaita; joidenkin tietojen mukaan olisi Kuhnin palkki. Onko tieto totta, ja mistä löytyisi edullisesti osia, tai varaosakone, jossa ko. osat ehjät?
Viime kesänä verkkosidonta käynnistyi, kun käytti käytti traktoria sammuksissa, mutta nyt ei mitenkään, eikä manuaalillakaan toimi. Missäköhän vika?
Onko tls-etujousituksella varustetussa ja jousittamattomassa sama etuakseli, ja minkälainen homma muuttaa jäykkä jousitetuksi; taitaa tulla kalliiksi?
En tiedä, saako täällä laittaa ostoilmoituksia, mutta kaveri haeskelee tämän tapaista:

https://www.uukuniemenmetalli.fi/wp-content/uploads/2014/03/talikko-ylakouralla.jpg

Välitän viestin, jos jollakin kaupan.
Tehdäänkö 6-sarjaan Suomessa?
Valmistetaankohan noilla tekniikoilla olevia voorteja "kolmansissa" maissa?
Mitä mieltä em. koneista, varsinkin L-75-mallista, jota kaveri ostamassa? http://konedata.net/traktorit/new-holland/new-holland-l60-95-4635-7635/
http://konedata.net/traktorit/ford/ford-3430-5030/
Onko kokemuksia, miten pelanneet?
Korvaakohan 6 MC/RC- sarjan, vai tuleekohan niihinkin uudistettu hytti?

https://www.youtube.com/watch?v=es3gssGTF8g
Lyhytperäinen on ketterämpi, mutta isot pojat sanovat, että nokka painuu jänkään. Keskustelua, kokemuksia, ja kehuja/moitteita eri merkkisistä 13-18t-koneista. Niin ja, mitähän maksaa ulkomailta tuodun Suomi-varustelu; siis panssari, putkitukset rototiltille yms, kokemuksia tuonnista, hintaeroista Suomikoneisiin ja tuontikoneista yleensäkin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5