Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - malanko

Kuinka pian otsikon vaihteisto alkaa pelaamaan pakkasella; kuinka pitkään pitää käyttää tyhjäkäynnillä? Onko halvemmat vaihteistovaihtoehdot luo
tettavampia?
Joskus taidettiin Zetoria mainostaa järkitraktorina, vaan pitäpä tuumaatte otsikon traktorin hinnasta; noin 150000€ alvineen kuormaajalla? Koneviestissä juttua.
Onko noissa ollut lastentauteja? Ulkomailla käytettyjen hinnat järkevällä tasolla.
Kehuttiin ketteräksi, mukavaksi ja edistyneeksi lumityökoneeksi, mutta ratin kierroksia viisi?? Omassa vanhassa sinisessä neljä, ja sekin on liikaa, kun tietää, että kuinka paljon mukavampi on, kun kierroksia on vähemmän. PS. Jokohan noissa on maavaraa enemmän, ettei kyntövaossa vetokoukku ota peltoon kiinni? :P
Kehuttiin uusia N-H- Casemalleja erittäin hiljaisiksi; vaikka ei ollut isoa rakoa konehuoneen/pellin ja hytän välissä, kuten massikan 8-mallissa. :)
Kumman hydrauliikkaa suosittelette, jos tuollaista olisi ostamassa; kuormantunteva RC, vai yksinkertaisempi MC?
Kaverilla pumppu traktorista menollaan, ja uusi muka maksaa kolme tonnia; en ole varma, onko töineen, mutta arvokkaalta vaikuttaa. Mistä tuollaiseen löytyisi halvemmalla pumppu?
"John Deeren ja Zetorin ohjaamot ovat 1990-luvun alun peruja.", sanotaan Koneviesti-lehden vertailussa, mutta missä jontikassa on tuo hytti ollut tuolloin?
Kaverin kone juonittelee,, olivat käyttäneet vipuja irti, ja tulleet tulokseen, että lootan sisällä vika. Kokemuksia, missä vika, ja minkälainen korjata,, yli 10000h ajettu. Itse olen joistakin hytättömistä traktoreista korjannut lisäämällä ainetta kepin nuppiin.
https://www.youtube.com/watch?v=jCsTUhHfgIs

Tuon näköiseen, otsikon malliseen koneeseen pitäisi vaihtaa yksi varsi, jonka pätkä koneen sisässä. Vaan miten nysä saadaan pois, ja uusi tilalle?
Otsikon malliseen koneeseen haussa teräpalkin hammasrattaita; joidenkin tietojen mukaan olisi Kuhnin palkki. Onko tieto totta, ja mistä löytyisi edullisesti osia, tai varaosakone, jossa ko. osat ehjät?
Viime kesänä verkkosidonta käynnistyi, kun käytti käytti traktoria sammuksissa, mutta nyt ei mitenkään, eikä manuaalillakaan toimi. Missäköhän vika?
Onko tls-etujousituksella varustetussa ja jousittamattomassa sama etuakseli, ja minkälainen homma muuttaa jäykkä jousitetuksi; taitaa tulla kalliiksi?
En tiedä, saako täällä laittaa ostoilmoituksia, mutta kaveri haeskelee tämän tapaista:

https://www.uukuniemenmetalli.fi/wp-content/uploads/2014/03/talikko-ylakouralla.jpg

Välitän viestin, jos jollakin kaupan.
Tehdäänkö 6-sarjaan Suomessa?
Sivuja: [1] 2 3 ... 5