Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - JaskaR

Onkohan jostain saatavana seinään asennataviin tuloilma luukkuihin valmiita suojaritilöitä estämään veden ja lumen pääsyä seinärakenteisiin? Vai joutuuko tässä pikku askartelu hommiin jotta saa tuollaiset suoja syntymään. Kun tuntuu ettei puu seinään viitisis jättää aukkoa ihan ilman suojaa.
Onko porukalle tuttu moinen tuote? Joku paikallinen myyntitykki kävi päivällä kaupittelemassa mutta vielä en ainakaan tilausta tehnyt. Hintahan se oli mikä taasen ratkaisi 440g tuubilla olisi hintaa ollut hieman yli 20€ + alv, aika kallista mielestäni vain onko todellaikin hintansa väärti. Ja käy tappeista nivelakseleiden laakereihin sama tökötti.  K-NATE NLGI 1 ja  NLGI 2 oli kyseessä. Lisäteitoja www.kernite.fi
Paljonko kannattaa maksaa märästä ja myllyyn kelpaamattomasta viljasta? Aika paljon olisi tarjolla "hieman" kevyttä ohraa ja kauraa. Hl painot liikkuu 43-57 paikkeilla. Periaatteessahan tuo tavara on viljanviljelijälle arvotonta jos sitä ei saa myllyihin kaupattua, tai onhan sillä lämpöarvo jos omistaa sellaiset vehkeet millä sitä pystyy polttamaan. Sonneja olisi tarkoitus tuolla tavaralla ruokkia, täydennettynä sopivasti raskaammalla tavaralla.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Sonneja
: 16.07.08 - klo:21:29
Milloinhan ne teurastamojen isot herrat herää siihen todellisuuteen että suomesta tapetaan sonninkasvattajat.

http://www.kaleva.fi/plus/juttu738685_page0.htm
Osaisko joku neuvoa äkkiä miten N 121:stä hitekistä saadaan ohjelmoitua pikavaihteet niin että suuntaa vaihtaessa pikavaihde pysyy samana. Eli jos haluaa ajaa vaikka nopealla ykkösellä ja pikavaihde kokoajan kolmosella niin miten se onnistuu. Kun nyt suuntaa vaihtaessa valitsee vaihteisto automaattisesti pikavaihteista ykkösen. Kyseessä ei ole oma kone joten vaihto parempaan ei onnistu.
Sivuja: [1]