Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - mixa80

Mitä Kivennäisiä olette luomuemoille syöttäneet?
Mf 6465 hydraulinen sähkölohko toimii vain kun ajaa öljyt lämpimäksi. Vilkuttaa koodia 143. Onko kokemusta? Tikku toimii on testattu matkalle häviää käskyt.
Bosch syöttöpumpun käytin huollossa ja samalla laitettiin ruiskut. Nyt ongelma saada pyörii kone. Nopeimmillaan kylmä käynnistyksessä 6s ja hitaimmillaan 30s hirveitten savujen kera. Ensimmäiset 3s putkesta ei tule mitään jonka jälkeen alkaa tapahtua. Onko ideoita ku ennen vanhaan tärähti heti pyörimään?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Dyna 6
: 04.09.12 - klo:17:13
Miten sai dyna6 ohjelmoitua automaatille liikkeelle lähtövaihteen? Ohjekirjasta ei pakkanenkaan ottanut selvä.
Kaksi merkkiä olisi nyt harkinnassa. Kokemuksia talvipidosta ym?
Onko kellään kokemusta kun varsinkin kylmänä kone on puhditon? Siirtopumppu on uus ja ilmansuodattimet. Lienekkö menossa syöttöpumppu vai onko halvempia vikoja? Tehoboksi koneessa ollut paikoillaan et lienekkö se tehnyt tehtävänsä.
Onko käyttökokemusta tältä kesältä? Miten on toiminut onko ollut häiriöitä ja vikoja?
Koneet, laitteet ja tekniikka / MF 6465
: 11.12.10 - klo:19:30
Mikä liene massikkaan tullut kun käynti hummaa kevyessä vedossa? Tankki kävi aika tyhjänä mut sen jälkeen on jo suodattimet vaihettu. Vähän on myös piristetty. Onko kokemuksia.
Metsätalous / Energiapuun hinta
: 12.10.10 - klo:17:38
Missä luokassa liikkuu keskisemmässä suomessa energiapuun hinta pystyyn? Pelloksi tulee joten kaikki lähtee. Pääasissa leppää ja koivua. Ens talven aikana tarkoitus saada myytyä vanhalle isännälle hakekäyttöön.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Agronic acc
: 07.07.10 - klo:00:00
Kertokaapas joilla on ollut kyseinen laite millainen on ollut tosi toimissa? Plussat ja miinukset? Paljonko liene noin hinta? Toki voi kertoo jos on kuullut tutun tutulta  ;)
Lienekkö eräs vihreän paalaimen kauppias ollut tekemässä juttua/haastateltu rehun teosta paalaimella?  ;)  Kohta on jutun perusteella etsittävä mahdollisimman pieni paalain että kannattaa hommat  ;D
Onko kukaan erehtynyt kysymään paljonko hinta lapussa on kyseisellä koneella?
Lienekkö kellään kyseistä konetta?
http://www.nhk.fi/portal/tuoteryhmat/pyoropaalaimet/welger/rp_435___rp_435_master/

Miten toimii kyseinen kampe varsinkin kosteissa oloissa?

Kehuja, moitteita ym kommentteja nyky renkaista. Pitäis talveksi uusia 600/38 kokoiset kumit. ja etten myös 480/28.
Sivuja: [1] 2