Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - Poikapoloinen

Maidontuotanto ja lihanaudat / Tärypalkki
: 04.06.11 - klo:07:08
Miksei navetoiden valuja valeta yleisesti tärypalkilla? Onko siihen joku muu syy, kun tuottajien tietämättömyys laitteen ylivoimaisuudesta?
Kasvintuotanto / Maissia säilörehuksi
: 02.04.11 - klo:11:00
Kenelläkään kokemuksia?
Missä vaiheessa agron väki on korjannut timotienurmet hiehoille ja umpilehmille?
Kokemuksia? Millaiseen on hyvä tehdä rehua ja minkälaisesta on hyvä ottaa rehua? Noukinvaunulla tehtäis ja kaivurilla poljettaisiin...
Miten olette tuoneet mattoruokkijan rehunkäsittelytilasta eläinhallinpuolelle? Reikä seinässä, mutta miten palokatko siihen? Jonkinlaisia paloverhoja on joissain paikoissa näkynyt, muttei ole tullut kysyttyä mistä niitä saa... ??? :o
Minkäpälaista ruokintasysteemiä tekisitte, jos ruokintapöydän leveys olisi 220cm ja haluttaisiin aperuokinta? Rehunkäsittelytilassa tilaa löytyy vähän rajoitetusti.
Millaisia pudotuskynnyksiä raati on tehnyt lietelannalle? Ja miten ovat toimineet?
Käytännön maamiehen mukaan maidontuottajat ovat lakossa ja valuttaneet viemäriin 264 000 tonnia maitoa.
Minkäslaisia kokemuksia raadilla on parsikalusteista? Merivirta ja Sirviönmetalli kilpailussa parhaiten mukana, Merivirta de boer kopiolla ja sirviö ropora mallisella säädettävällä parrenerottajalla. Sirviöllä säädettävyydestä iso plussa, mutta Merivirralla ehkä avarampi parren etuosa. Mielipiteitä ja kokemuksia olisi mukava kuulla.
Miten suuri vaikutus on apesekoitinta pyörittävän moottorin teholla sekoitusaikaan? Myllyksi tulee noin 20 kuutioinen kahden pystyruuvin sekoitin.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vesipedit
: 31.01.09 - klo:16:28
Dunloppi ainaskin valmistaa, onko suomessa jälleenmyyjiä näille?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Karjaharjat?
: 27.01.09 - klo:09:53
Kokemuksia, mikä kestää? Aika moni taitaa olla melko rimpulaa tekoa.
Kumman kannalla raati on? Kiinteä apesekoitin vai traktorikäyttöinen sekoitin ja sen kaveriksi täyttöpöytä, josta ape mattoruokkijalle? Molemmissa omat etunsa, mutta kumpiin palstan väki on päätynyt ja mistä syistä? Navetta johon systeemi tulee on robottinavetta.
Sivuja: [1] 2