Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - ja-bond77

Hei, olen tehnyt laskenta mallitilan viljelysvaihtoehtoista tänä keväänä. Siellä voi verrata mitä eri kasvit tuotta, meneekö tappiolla vai voitolla. Laskenta voi kopioida ja syöttä omat arvot omasta tilasta, konekannan alkaen. Siellä voi myös verrata eri viljelyskenariot rinnakkain. Laskenta on tehty C-aluelle mutta on mahdollista muutta tuet että se sopii AB-alueelle myöskin. Paljon ohjeita olen myös kirjoittanut sinne. Minulla on ollut apua kääntäminen niin että laskenta on kyllä paljon parempi ymmerrettävä kuin mitä minä nyt yritän kirjoittaa. :)

Linkit mene Google docs:in laskentaohjelmaan online missä minun laskenta löytyy. Sitä voi kopioida omaan google tilille jos on rekisteröity ja sen jälkeen syöttää omat luvut:

www.korturl.com/laskenta2015

Ja ruotsinkielinen versio:

www.korturl.com/kalkyl2015

/J-A
Kasvintuotanto / Hauskat peltonimiä?
: 09.02.15 - klo:21:50
Hei, olen etsimässä pieneen projektiin hauskoja nimiä peltojanne(siis suomeksi). Luulen että on paljon "out there"... :D Vai onko jo olemassa tämmönen keskustelua?
Sivuja: [1]