Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - vain elämää

Kannattaa Oksankin olla klikkailematta noita aloituksia ja kommentoida.Saattaapi Lenovo mennä juntturaan
Vapaa sana / kummallinen tyyppi
: 07.02.21 - klo:12:05
tuo yksi sönköttajä on kyllä varsinainen palstan pelle.Kohta ilmottautuu.
Vapaa sana / karhumeilipoksi
: 28.01.21 - klo:15:31
Melkoinen sekoilija nykysin palstalla. Kolmella nimmarilla ainakin on, koska myötäeläjiä löytyy.Ei luulis että o n ihan oikeesti vapaalla jalalla. Mut onhan nuo laitokset nykysin ylikuormitettuja.Toisaalta kuuluu ehkä hoitomuotoon lääkärin määräyksestä.
Vapaa sana / Hohhoijjaa.
: 21.01.21 - klo:19:24
eipämuuta tälläkertaa, koittakaa pärjäillä kilvoitteluissanne.Kovin on aiheet kepsyjä.Carhukin kuin persuksiin ammuttu paskosnärhi.Samanmoisen ronklotuksen mitään selkokiellellä tullutta ei ole tullut ulos.
Mikä on sähköyhtiön/verkkoyhtiön vastuu kun viljat jämähtää kuivuriin sähkökatkossa.Ja entäs kun laatu kärsii.Agregaatilla kun ei kuivuria pyöritetä.Kysyn vaan kun 400 hl tuonne nyt jämähti.
Ei ole kommentteja tuloksesta? Oletaan että nyt jakaantuu etelään ja pohjoiseen.Lestadiolaiset jäivät nuolemaan näppejään. Paavokaan ei pysty auttamaan.
https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/2772157#cxrecs_s  että ostakaa ulkomaista niin itämeri pelastuu.
Vapaa sana / töiden puutetta varmaan
: 18.08.20 - klo:16:51
päättelin kun näkyy päivätyö nykyisin olevan agronetin päivystys ja aloituslinkkien rustaaminen citykettujen tappamisesta maannousemaan. vapaan sanan ensimmäiselläkin sivulla kuusi aihe aloitusta.
Sivuja: [1]