Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - Rakkine

Vapaa sana / Turve
: 11.09.20 - klo:21:33
Miten turve ei ole Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä ilmastolle vaarallista mutta Suomessa on ja siksi kiellettävä vain Suomessa?
Vapaa sana / Putin
: 02.09.20 - klo:23:50
Putin:

Novitshok JES JES JES

Kapinallisten "aamiainen"

Raid tappaa puutarhassa ja Novilla lähtee kapinalliset.
Vapaa sana / Roope-Setä Herlin
: 02.09.20 - klo:23:49
Herlin lehdessä:

Avohakkuu NOU NOU NOU

Jatkuva kasvatus JES JES JES

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1164707

Suomessa halutaan soijavalkuainen korvata kotimaisilla vaihtoehdoilla, mutta kun tietää mitä hankaluuksia on öljykasvien ja härkäpavun viljelyissä, niin vaikeaa tulee olemaan, öljykasvien viljely varsinkin on hankalaa ja vähentynyt vuosi vuodelta.
En pidätä hengitystä odottaessani sitä päivää kun soijan tuonti on lopetettu ja täysin korvattu kotimaisilla valkuaiskasveilla.
Vapaa sana / Verotuki
: 13.08.20 - klo:11:55
Vihreät puhuu verotuista, mitä ne sellaiset on? Vihreiden logiikan mukaan jos henkilön tuloveroprosentti on 25, niin hän saa verotukia 75%.
Vapaa sana / Punavihreä Saarikko
: 06.08.20 - klo:15:27
Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen (ps.) arvioi Annika Saarikon (kesk.) aikaisempia poliittisia linjanvetoja.


Tynkkynen kirjoittaa:

Kävin vaalikoneet läpi ja aloin ymmärtämään, miksi Saarikko on täsmävalinta punavihreän politiikan jatkamiseksi Suomessa. Se, että hän on jo 10 vuotta sitten ollut vaatimassa imaamikoulutusta Suomeen, on vasta pintaraapaisu tämän piilovihreän arvoihin.

Vaalikoneista kävi ilmi, että Saarikko oli samaa mieltä seuraavan väitteen kanssa: ”Suomen pitää olla edelläkävijä ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa, vaikka se aiheuttaisi suomalaisille kustannuksia.”

Hän myös halusi kaventaa suomalaista sananvapautta kirjaamalla rikoslakiin vihapuheen rangaistavaksi.

Saarikko oli samaa mieltä myös seuraavan väitteen kanssa: ”Jos valtio tarjoaa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen perustamista kotikuntaani, tarjous pitää hyväksyä.”

Hän halusi myös, että kouluissa on vähintään kerran viikossa kasvisruokapäivä sekä vaati kivihiilen, turpeen ja maakaasun käytöstä luopumista vuoteen 2025 mennessä.

Jokainen voi itse tarkistaa nämä samat asiat julkisista vaalikoneista. Keskusta on nyt todella valitsemassa itselleen aidosti punavihreän puheenjohtajan Oulun puoluekokouksessa
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tmalinen/keskusta-sumutusta-ja-valheita/

Tuomas Malinen tylyttää ansiokkaasti Saarikkoa ja koko kepua:


Lieneekin selvää, että Keskustan johdon väite rahaston kertaluonteisuudesta on Keskustan kentälle suunnattu vale, koska totuutta (siirrymme tulonsiirtonunioniin) ei todennäköisesti otettaisi siellä hyvin vastaan. En myöskään jaksa uskoa, että tälläinen sumutus menee Keskustan kentällä läpi.

Nykypoliitikkomme näyttävät pitävän meitä kansalaisia täydellisinä hölmöinä. Meidän on aika antaa heille opetus.
Vapaa sana / Niskalaukaus kepulle
: 03.08.20 - klo:23:20
Jos Saarikko valitaan keppulien pj:ksi, on se kuin niskalaukaus kepulle, sitten puolue uppoaa lopullisesti vasemmistolaiseen suohon.  On käsittämätöntä, millaisen "punasiirtymän" puolue on tehnyt, kun lähti vihervassarien kanssa samaan hallitukseen. Seuraavissa vaaleissa kannatus alle 10%
Ja Saarikkokin maahantunkeutujien hyysääjä. Kuin Ohisalon sisko.

Kohta kepua johdetaan jostain Roihuvuoren moskeijasta käsin.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/pahoinpitely_ja_kuolemantuottamus_4_5_7_2020_ravintola_kaivohuoneen_edustalla_helsingissa_poliisi_pyytaa_havaintoja_ja_henkiloiden_tunnistusta_92061

Nuo mustat paskaläjät tappoi nuoren valkoisen suomalaismiehen. Kyseessä rasistinen rikos.  Kepukin on ollut mahdollistamassa noiden sontaläjien maahan pääsyä. Miten meni noin niin kuin omasta mielestänne, kepulaiset?
Vapaa sana / Italiaa pelastamassa
: 24.07.20 - klo:22:44
https://www.arvopaperi.fi/uutiset/kommentti-eun-suuri-rahapaketti-ei-ole-elvytysta-vaan-lupaus-pelastaa-italia/6e3d0ecb-d509-4f27-8968-b29993c9c7c0?ref=twitter:ac62

Hyvä ja asioita selkeyttävä kirjoitus.
Tosiasiassa elvytyspaketti on Italian pelastuspaketti. Mutta media ja poliitikot meille härskisti valehtelee päin naamaa.
Vapaa sana / Pekkarinen haukkuu MTK:n
: 21.07.20 - klo:21:45
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/23de744c-eb09-452d-9d98-f779e9605bda

Aika hyvin sanottu Maurilta:

Ja kepulaiset hyppivät ilosta kattoon saakka.

Tällä kepulainen Pekkarinen viittaa monen keskustapoliitikon ja esimerkiksi Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK:n myönteisiin kommentteihin pääministerin Marininkin iloitsemasta neuvottelutuloksesta, jonka mukaan Suomi saa yhteensä puolen miljardin euron ”kirjekuoren”, josta 400 miljoonaa euroa suunnataan maaseudun kehittämiseen ja 100 miljoonaa harvaan asutun maaseudun kehittämistukeen Itä- ja Pohjois-Suomessa.

– Plääplääplää, Pekkarinen kommentoi.

– Nyt on julkisuudessa ratsastettu maataloudella, mutta se ei saa senttiäkään enemmän rahaa kuin tällä ohjelmakaudella. Kannattaisi lukea ne paperit tarkemmin.

Pekkarinen perustelee väitettään sillä, että kyseessä on korkeintaan ”torjuntavoitto” verrattuna Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan Charles Michelin suunnitelmiin leikata maatalouden rahoista.

– Nyt noustaan kutakuinkin siihen samaan tasoon, mitä nyt tällä kaudella (EU:n maatalousrahat) on ollut. Ei tämä nyt niin hirveän hyvin mennyt.

Vapaa sana / Päivän byrokraatti
: 17.07.20 - klo:15:10
http://paivanbyrokraatti.com/2020/07/17/all-lives-matter/

Aivan loistava kirjoitus. Punikeille ei milliäkään periksi.
Kasvintuotanto / Onko mennyt ohi?
: 11.07.20 - klo:00:29
Tää kamala uutinen, kun ei keskustella:


https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1139010

Nyt ei oo enää tavalliset viljakasvitkaan turvassa ötököiltä, rypsithän on ilmeisesti jo kaikilta syöty, mutta että nyt popsitaan jo viljojakin, pelottavaa....
Oma Kärcher 7/18 C malli on alkanut temppuilemaan. Onkohan näille olemassa mitään huoltoliikettä lainkaan olemassa, kun kärcherin omien sivujen huoltoliike-haku toiminto tarjoaa vain jälleenmyyjiä, ne tuskin näitä koneita huoltaa ja korjaa.
Vapaa sana / Poliisina Jenkeissä
: 01.07.20 - klo:09:23
Suomessa ei oikein aina ymmärretä, minkälaisissa olosuhteissa jenkkipoliisit töitä tekevät.
Katsokaa tuon twiitin hurja video:

https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1273392671705272321?s=09
Sivuja: [1] 2 3 4