Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - Rakkine

Johtaakohan ilmastohysteria siihen että viljojen kuivaaminen  polttoöljyllä kielletään, jossain vaiheessa? Kun kerta talojenkin lämmittäminen löpöllä aiotaan kieltää.  Voiko muuten  viljoja kuivata sähköllä? Sähkö kuumentaisi vastukset ja puhallin puhaltaisi kuuman ilman kuivaamoon?
Vapaa sana / Vipinää palstalle
: 11.02.20 - klo:21:50
No hei, mitäs kuuluu?
Vapaa sana / Taas huijataan maalaisia
: 09.02.20 - klo:19:42
https://yle.fi/uutiset/3-11196345

Rutiköyhiä ja olemattomia yhtiöitä, rahan lähde arvoitus – tällainen on Mänttä-Vilppulan jättihankkeen salaperäinen rahoittaja
Italialainen Osanna Group lupaa kylvää satoja miljoonia euroja rakennus- ja matkailuhankkeisiin Suomessa. Ylen selvityksessä konsernin todellisesta toiminnasta löytyy vain vähän näyttöä.


Heh heh, taas apinoita koijataan eli maalaisia huijataan. Muistetaan se taannoinen Hämeenlinnaan suunniteltu euroopan suurin autokauppa. Onko nämä suomalaisten pikkukaupunkien kaupunginisät näin helposti vietävissä?
Vapaa sana / Persujen tieteenvastaisuus
: 06.02.20 - klo:12:29
https://www.suomenuutiset.fi/suomen-perusta-tieteellisesti-tutkittu-tieto-maahanmuuton-vaikutuksista-yritetaan-vaientaa-tai-leimata-huuhaaksi/

Ensin syytetään persuja tieteenvastaisiksi, sitten kun persut tieteellisesti tutkii maahanmuuton kustannuksia, se onkin huuhaata, kun totuus ei miellytä.

Tuo persuvastaisuus saa todellakin koomisia muotoja, suorastaan kiimainen persuvastaisuus saa näyttämään nämä perussuomalaisia kiivaasti ja kiimaisesti vastustavat ihmiset näyttämään suorastaan tomppeleilta.
Vapaa sana / Faragen mahtava puhe
: 03.02.20 - klo:18:05
https://www.suomenuutiset.fi/brexit-farage-tykittaa-sydamensa-kyllyydesta-katso-hirmuiset-katsojaluvut-kerannyt-riemukas-puhe-suomenkielisin-tekstein/

Kannattaa katsoa,jäätävän hieno puhe: Rakastamme eurooppaa, mutta VIHAAMME EUROOPAN UNIONIA, juuri näin se pitää olla. Eu pitäisi hajottaa, bryssälän eu rakennukset hajottaa maan tasalle. Nuo idiootit bryssälästä määrää meidänkin asiamme, tuo euroopan*****unioni.  Ja maatalostuet, fucking tuet, nehän on meidän omia rahoja mitä meidän pitää sieltä takisin anoa. Euroopan unionin kannattajat on ihan vit un idiootteja.
Vapaa sana / Munaton nillittäjä
: 30.01.20 - klo:23:02
Täältähän on nyt hävinnyt keskusteluketjuja, onko webmaster niitä poistanut? Taitaa olla hän ihan munaton nillittäjä, tuleekohan mullekkin nyt tästä banni?
https://xn--tulevaisuusonljykasvien-klc.fi/

Avena aloittaa voimallisen kampanjan rypsin- ja rapsinviljelyn lisäämiseksi, luvassa on mm. parempi sopimuslisä, siemenet alennettuun hintaan ja maksuaikaa siemenille.
Vapaa sana / Ammattimainen puolueenhaukkuja
: 27.01.20 - klo:21:45
Johannes Virolainen puolestaan suuttui Huovisen tarinasta Ammattimainen puolueenhaukkuja. Siinä ovela veijari Väinö Kirsikkala vierailee naapureissaan sopivasti ruoka-aikaan puhumassa politiikkaa. Kirsikkala tietää naapureittensa puoluekannat. Hän myötäilee isäntää sopivasti ja haukkuu muut ajatussuunnat. Palkkana on kutsu ruokapöytään.

Veikko Huoviselle oli ominaista nähdä kaikissa asioissa humoristinen puoli. Tosikot eivät tätä ymmärtäneet ja hyväksyneet. Vallanpitäjät ovat aina olleet herkkänokkaisia ja pitkävihaisia. Kaikki historioitsijatkaan eivät voineet hyväksyä "suurmiesten" kustannuksella tehtyä satiiria

https://www.pohjalainen.fi/mielipide/kolumnit/satiirikko-ja-toisinajattelija-1.968638

http://elokuvahomppaa.blogspot.com/2016/07/huovisen-lyhyet-erikoiset-ammattimainen.html?m=1
Globaali rahaeliitti on keksinyt ilmastonmuutoksen, jotta sillä saataisiin siirrettyä rahaa köyhien taskuista jo ennestään rikkaille miljardööreille.

Maailmantalous on laahannut viimeiset 12 vuotta, mitkään keinot ei ole auttaneet kasvun aikaansaamiseksi, mutta ilmastonmuutoksen vastainen taistelu  saa aikaan taas kasvua. Autoja aletaan vaihtamaan sähköautoiksi, tuulimyllyjä rakennellaan, uusiin energiamuotoihin investoidaan, sanalla sanoen, on alkanut taas varallisuuden uusjako, ilmastonmuutoksen varjolla. Maataloudenkin ympärillä riittää pöhinää, kun kaikenmaailman konsultit vouhottavat hiiliviljelystä, maajussit saadaan investoimaan monenlaiseen turhuuteen ilmastonmuutoksen torjunnan varjolla. Ilmastonmuutoksen epäilijät tuomitaan pahoiksi ihmisiksi, koska he haittaavat bisnestä.

Niin sitä apinoita taas koijataan.

Ethän sinä ole koijattava apina?
https://www.ksml.fi/kotimaa/Jyv%C3%A4skyl%C3%A4n-Alva-kaupasta-tulossa-Suomen-suurin-vesihuollon-yksityist%C3%A4minen-%E2%80%93-Yritystoiminta-tavoittelee-pohjimmiltaan-aina-voittoa/1496681

Maksumuurin takana, mutta mulla ei ole huolta, kun on oma kaivo.
Leviää todennäköisesti muihinkin kaupunkeihin tuo yksityistäminen.


Tätähän se elämä on nykyään tässä punavihreässä ihmisoikeusmaassa.
Vapaa sana / Juutalaistenvihaaja Kontula
: 14.01.20 - klo:22:26
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006372697.html

Mitäs lähtee sinne terroristeja tukemaan, antisemiitti mikä antisemiitti, ei mulla muuta.
Vapaa sana / Oikeisto-Vasemmisto
: 11.01.20 - klo:21:28
https://oikeamedia.com/o1-129103

Aivan mahtava, opetuksellinen video, kannattaa katsoa ajatuksella ja vaikka useamman kerran. Sepelle kyllä liian hapokasta katsottavaa.
Vapaa sana / Palkat nousee, hinnat nousee
: 10.01.20 - klo:19:04
Nyt kun duunarit sai monilla aloilla palkankorotuksia, 3-4%, niin se tietää että hinnatkin nousee nyt. Syyttäkää siitä ahneita duunareita.
Sivuja: [1] 2 3