Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Rakkine

Konservatiivit murskavoittoon Britanniassa, nyt brexit toteutuu ja eu-kannttajien peppukipu senkun pahenee.
Joutais koko eu hajota.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201701102200051395?fbclid=IwAR3NSDvkkxNkHxDqktdnw67Hi3abYa4Iz-ipBIbO61mWX9VTX-x09rpN9_s

Hiljaisuus kepun taholta on korvia huumaava, kepu mukana hallituksessa joka tuo Suomeen terroristit.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsa/artikkeli-1.757733

EU aikoo laittaa torjunta-aineiden ja lannoitteiden käytön kuriin, turha siis enää kenenkään mussuttaa että tuottamisesta pitäisi maksaa, se nyt vaan on niin että kannattaa alkaa valmistautumaan pakkoluomun tuloon, ilman mitään luomulisiä.
Vapaa sana / Pienikö on kaunista?
: 09.12.19 - klo:09:48
https://yle.fi/uutiset/3-11068484

Pari lainausta jutusta:
1.
"Lapselle äidinmaidonvastikkeeseen jouduin lainaamaan rahaa, kun kaikki kului lehmien heinään. Laitoin lehmät kaiken edelle, Majuri muistelee"
2.
"Itseltä meni 15 vuotta tulot ulosottoon, joten tiedän kyllä miltä tuntuu kun on rahavaikeuksia. Mutta miksi pitää hengissä jotain, missä ei ole tekijälle mitään järkeä, mikä ei ole kestävää eikä eettistä eläinten kannalta, Majuri kritisoi."

3.

"Neuvolamatkat kuudentoista kilometrin päähän Tuohikottiin tehtiin hevosella - talvipakkasellakin, sillä perheessä ei ollut autoa. Toisinaan naapurit tarjosivat säälinpuuskassaan kyytejä kylälle."

Just joo, tyyppi arvostelee muita, mutta omassa elämässä asiat olleet rahanpuutteen vuoksi enemmän ja vähemmän sekaisin. Ja haluaisi vielä muidenkin elävän maaseudulla samalla tavalla. 4 lehmää jos on , niin hevostaloudessa sitä onkin elettävä. Ja haluaako kaupunkilaiset että kaikki maalaiset eläisi samalla tavalla, aika ihannoiva  tuo ylen juttu on.  Ja jos joku vielä lapsia tuollaiseen omavaraistalouteen tekee, niin lastensuojelukin varmaan puuttuu peliin. Toisaalta jutusta ei oikein saanut kunnollista kokonaiskuvaa miehen elämäntyylistä, kun näytti tietokoneitakin pöydällä olevan. Onkohan sittenkin vain joku harrastelija, ja tulot elämiseen tulee ihan muualta, silti kehtaa arvostella muita.
Vapaa sana / Hutisalo
: 08.12.19 - klo:11:41
https://oikeamedia.com/o1-126800

Vai että hunnutettuja poliiseja, voi hyvänen aika sentään.  Entistä selvempää on että Halla-aho on tän maan ainoa täysjärkinen puoluejohtaja, kd:n Sari Essayah voi ehkä olla toinen täyspäinen,  mutta muut on täysin kajahtaneita.
https://yle.fi/uutiset/3-11102651


Heh heh,seuraavassa gallupissa varmaan vielä rumemmat lukemat kepulle ja remareille, vai mitä Sepe.
Kyllä on persut ihan yli kylän nyt.

Kaikki kannattaa nykyisin persuja.
Vapaa sana / Elina Lepomäki
: 03.12.19 - klo:19:48
Olis ihan kiva naispääministeri, fiksu ja hyvä ideologia. Harmi ettei kokoomus ole hallituksessa.
Vapaa sana / Omistajaohjaus
: 03.12.19 - klo:19:36
Mihin sellaista tarvitaan? Valtion tehtävänä ei ole MINKÄÄNLAISEN YRITYSTOIMINNAN  HARJOITTAMINEN. kaikki valtion omistukset eri yrityksissä pitää myydä ja valtion pitää luopua kokonaan yrirystoiminnasta.
Sivuja: [1]