Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - navettapiika

Ilolla huomaan, että joku paikka on todellakin muuttumaton. Jokunen nikki näkyy poistuneen ja sehän on vain sen merkki, että pidot paranee, mutta jankkaaminen on edelleen samalla tasolla.
Onhan teillä kaikki hyvin ?
Vapaa sana / Se on kohta joulu...
: 06.10.20 - klo:07:08
Onkohan suomalainen videotuotanto tyrehtynyt, kun pitää ruotsalaisilta lainata ja vallan kirjoitettuna.. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e6345cbe-9621-41d3-a6c3-ef123d1a120d
Vapaa sana / Helsingin ammattinimikkeet
: 21.05.20 - klo:21:07
Helsingin kaupunki miettii ammattinimikkeiden neutralisointia oikein urakalla. Lakimiehestä tulee juristi ja palomiehestä pelastaja. Esimies-termi on aiheuttanut ongelmia. On esitetty mm. esihenkikilöä ja esiaikuista, eikä kumpikaan tunnu hyvältä.

Miten olisi esinahka? Esimiehellä ja esinahkalla on muutenkin jotakin yhteistä: molemmat vetäytyvät tosipaikan tullen taakse.
Vapaa sana / Niinhän siinä sitten kävi..
: 27.04.20 - klo:21:28
Olen niin vihainen suomalaisten marjayrittäjien uikutuksesta, että en aio ostaa yhtään kotimaisia marjoja tänä vuonna.

Tuon lainasin yleisestä keskustelust Vauva saitilta. Tämä ruikutus huonoista suomalaisista työntekijöistä kääntyi itseään vastaan.
Vapaa sana / Hallitus kiristää tahtia..
: 01.04.20 - klo:06:48
Viinakauppoja uhkaa sulkeminen, koska on ilmennyt niin paljon työpaikkajuopottelua sekä perheväkivaltaa.  Myös käsidesin tarve on noussut niin korkeaksi, ettei Altia enää pysty Alkon tilauksia toimittamaan.https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1035987 
Vapaa sana / Levittääkö seksi koronaa?
: 28.03.20 - klo:11:37
Hämeen Sanomien mukaan korona on virus, jonka mukaan Sorkkislaiset uskovat, että tauti leviää seksin kautta. Totuus on, että tauti pesii keuhkois, eikä virus. Seksi ei siis levitä tautia.
Suomalaiset ovat osoittautuneet harvinaisen jääräpäisiksi, joten ensi viikolle on luvassa ulkonaliikkumiskielto. Tähän tulee tietysti koiran mentävä aukko ja koiraa voi ulkoiluttaa.
Tähän tarkoitukseen on nyt tarjolla vuokrakoiria, joita voi pientä korvausta vastaan vuokrata ulkolenkkiä varten. Kiinnostusta on ollut yllättävän paljon.
Eikö nyt ole hitusen väärin, että vain yksi kaupanala hyötyy tänään? Kangaskaupoilla menee vähän liiankin hyvin ja tällainen päivä vielä luotu historiallisen asian takia ja se hyödyttää vain heitä. Onneksi on nettikaupat ja Kärkkäisen valikoima, mistä myös kankaita löytyy, mutta hamekankaita yllättävän vähän.

Vapiskaa te maailmanlopun odottajat, koskaan ei tiedä, mitä yv:nä odottaa.. Kenen vuoro on tänä päivänä.
Vapaa sana / Luomutuotantoa
: 13.02.20 - klo:22:09
Nyt ymmärrän, miksi luomu ei mene kaupaksi:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb6b26f1-b4a0-4718-8eef-2dd41e7cba29

Luomukukoille pitäisi jakaa kondomeja. Ei sovi luomuun, tiedetään, mutta eipä sovi maidon laimentaminenkaan koulumaidoksi, mutta pitäähän sekin saada työnnettyä jonnekin ja sehän onnistuu, kun sitä myös markkinointia tuetaan riittävästi.
Vapaa sana / Ilmastonmuutos vs. Auschwitzi
: 31.01.20 - klo:12:36
Tämän päivän maailmassa jäisi tuokin toteuttamatta, koska ilmastokriteerit ja viheraate sen estäisi. Ei vain mahtuisi niiden pirtaan enää.
Mitenkähän krematorioitten kaasut yleensä? Onkohan kukaan niiden haittoja ilmastolle tutkinut, kun kunnolla kyllästettyjä ihmisiä tuikataan tuleen noin vain..ja entäs tämä uusi uhka joukkokuolemien tuottaja korona-virus, tuhoutuuko se polttamalla vai leijuuko kaasujen mukana viattomien päälle.
Vapaa sana / Moderaattori hei!
: 15.01.20 - klo:13:16
Olisiko kehittämisen paikka, kun saitin aloitukset koostuvat kahden nikin jutteluista melkein kokonaan. Kummallakaan ei sitten mitään asiaakaan, samaa vanhaa shaipaa.. Kai teillä oli hyvä joululoma ja löysitte jotain uutta sisältöä tännekin.
Vapaa sana / Joulukertomuksen aika?
: 23.12.19 - klo:09:48
Ja niin joulu joutuu taas  kerran synkkään pohjolaan. Tänä vuonna ei ole vilu eikä nälkä verottanut kansaa, mutta hallitusta kylläkin. Ei koittanut Rinteelle aurinko, vaan nolo vetäytyminen vallasta. Emme siis voi aloittaa kertomusta, että Rinteen hallituksen aikana tapahtui suuri verollepano, vaan joudumme nyt tukeutumaan Marinin hallituksen päätöksiin, mitä on kovin vähän vielä toteutukseen laitettu. Vai onko tämä Alholin mahdollisten naisten ja lasten pelastaminen vallan ainoa? Mutta siitähän voi repäistä todella mieltä lämmittävän joulutarinan, mutta siinäkin on pakko suhtautua varauksella, koska aivan kaikki naiset eivät ole terroristeja tai uhreja, vaan paljon, paljon muuta ihan siellä leirilläkin.
Kirkkoakin on hakattu kaksin käsin, kun nyt ei saa näkyä eikä kuulua, mutta kovasti ne ateistitkin ovat rakastuneet noiden arkipyhien viettämiseen. Eikö nyt olisi vain parasta yhteiskunnan hyvinvoinnin ja markkinatalouden ehdoilla mennä, ja poistaa nämä arkipyhät niiltä, jotka eivät kirkon menoihin osallistu. Kirkollisvero ehdoksi arkipyhille. Minäkin osallistun talkoisiin ja jätän vapun viettämättä, kun en vielä tähän päivään mennessä ole ammattiyhdistykseenkään kuulunut. Näinhän sen kuuluisi mennä, vai olenko väärässä? Eihän muuallakaan maailmassa kaikki pyhät kuulu kaikille, vaan ainoastaan niitä kannattaville. Muutenhan Yhdysvalloissakin voisi kevyesti vaihtaa uskoa, vaikka joka päivä ja elämä olisi yhtä vapaapäivää, mutta siitä ei kuitenkaan kukaan maksaisi korvausta.
Nyt ollaankin päästy eteenpäin tässä joulukertomuksessa, mikä on minun mieltäni kovasti kaihertanut. Sain nimittäin bannit, loppuu 13.1.2020. Minun kerrottiin uhkailleen ja käyttäytyneen saitille sopimattomasti. Kysyn vain, missä ja milloin? Ainoatakaan viestiäni ei ole poistettu moneen vuoteen ja olen ollut kohtuullisen vähän edes mitään tänne kirjoittelemassa johtuen ajanpuutteesta. Mutta nyt nasahti ja kovaa.
Tämä joulukertomus jää ehkä kirjoittamatta loppuun, mutta moderaattorille laittaisin terveisiä, että toivottavasti joulukuusestasi varisee neulaset ennen aikojaan ja kinkusta puuttuu suola, mikä tuskin on mahdollista, koska kinkkuahan ei moden pöydässä ole, vaan jotain tofu-vääntöä. Moden täytyy olla jonkun sortin ituhiippari, koska jaksaa moderoija keskellä yötä näitä kirjoituksia tai sitten joku pikku-itkuiikka on tehnyt ilmiannon, kuinka häntä on nyt henkisesti monotettu ja nyt on mieli niin paha. Terkkuja vain sinullekin, toivottavasti saat pukilta ne karhennetut , kumille haisevat käteen veto kinttaat.

Hyvää ja kinkkurikasta joulua kaikille!
Parempaa Uutta Vuotta ja toivottavasti Moderaattori saa enemmän tekemistä tulevana vuonna, kun saitti on kuolluttakin kuolleempi. Olette tehneet hirvittävän hyvää työtä, saittihan on kuolleempi kuin ruumishuone jouluaattona.
Vapaa sana / Heippa, jälleen täällä!
: 21.06.19 - klo:17:13
Näkyy entinen meno jatkuvan, vai onko täällä jotain uuttakin tapahtunut lomani aikana. Lomalle oli kyllä tarvetta, uusi virka, uudet kujeet, vai miten se meni.  Ihan kuolluttahan tämä meinki on...säälittävää. Kaukana kultaiset ajat..mikä harmi ja menetys.
Sivuja: [1]