Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - Rakkine

Kasvintuotanto / Pakkanen
: 19.09.19 - klo:07:36
Pakkasta ollut viime yönä täällä etelässäkin, jopa -2  C alimmillaan, mitähän se aiheuttaa vielä puimattomille kasveille, meneekö itävyydet siementavaraksi aiotuilta, miten käy rypsien ja rapsien lehtivihreiden kanssa? Entä vehnien sakoluku, vaikuttaako siihen?
Pitäis hommata uusi tietokone, kun tuo yli 10 v. vanha Fujitsun pöytäkone on alkanut oikuttelemaan. Kannattava olisi nyt  hakusessa, hintaluokka sais olla 500-700 euroa. Yleisimmät merkit kivijalkakaupoissa näyttää olevan HP, Lenovo, Acer ja Asus, onkohan noilla keskenään käytännön eroja juurikaan tavallisessa käytössä. Halvempikin riittäisi itselle, koska vaatimukset ei ole tehon ja muistin suhteen kovat, mutta ajattelin että lähinnä kestävyyden takia ei viitsisi ihan niitä halvimpia, 300- 500 hintaisia koneita katsella.
Vapaa sana / Onko Leppä seonnut?
: 27.08.19 - klo:19:26
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006217992.html

Leppä haluaa Suomesta soijattoman. Mutta mitä järkeä tuossa on. Vihreiden maailmanpelastustauti on tarttunut nyt Leppään, ja realismi ukon puheista kadonnut. Herneellä, härkäpavulla ja varsinkaan rypsirapseilla ei soijaa pystytä korvaamaan, nytkin on öljykasvien viljely ollut alamäessä, eikä varmasti nouse.
Nythän tämä mielenkiintoiseksi menee, tämä kansalaisaktivisti Anter Yasa yrittää todistaa, että Hussein Al-taee onkin tosiasiallisesti Irakin tiedustelupalvelun agentti:


https://www.anteryasa.fi/hussein-al-taeen-yhteys-shia-militiaan/
Kasvintuotanto / Uljas ohra
: 10.08.19 - klo:16:25
Monitahoista Uljas-ohraa on kovasti kehuttu pellonpiennartilaisuuksissa, sehän on tämän "autotallijalostajan" kehittämä lajike, onko sitä kellään tänne kirjoittavilla viljelyksessä?
Vapaa sana / Marttila ja halpa soija
: 08.08.19 - klo:09:46
 https://yle.fi/uutiset/3-10910475

Eurooppalaisia lihantuottajia halpa soija hyödyttää. Suomessa soijan käyttö on ollut jo pitkään vähenemään päin.

Voi syntyä tilanne, jossa muut saavat kilpailuetua nimenomaan halpenevan soijarehun käytöstä .

– Jos tästä alkaa soijan alennusmyynti, miltä tämä vähän näyttää, niin kyllä se heikentää meidän tuottajien kilpailukykyä suhteessa niihin, jotka käyttävät halpaa soijaa, Marttila arvioi.

Ihmetyttää tuo Marttilan lausunto.
Nimittäin, mikä estää myös suomalaisia tuottajia käyttämästä tuota halpaa jenkkisoijaa?
Tässä nyt taas uhriudutaan ihan suotta, tyyliin: mehän emme halpaan soijaan koske, vaan itkemme täällä ja valitamme maailman pahuutta ja käytämme muita, kalliimpia valkuaislähteitä ja itkemme sen takia heikkoa kannattavuutta, miten hölmöä.
https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/fc1d8399-b517-4b2c-9bd5-67931606f909

Autotalliin pysäköity Hyundain täyssähköinen Kona levitti massiivista tuhoa sytyttyään omistajansa mukaan tuleen viime viikon perjantaina Kanadassa.

Ilmastohysterian vallassa oleva valtamedia vaikenee näistä sähköautojen itsestäänsyttymisistä.
Vapaa sana / Agronettiläinen MT:ssä
: 24.07.19 - klo:10:59
Uusimmassa MT:ssä on juttu Kalajokisesta viljelijästä Jari Ijäksestä, sukunimen ja jutun sisällön perusteella voi päätellä että hän on Agronetin nimimerkki Ijasja.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.475204
Vapaa sana / Nurmossa palaaa
: 22.07.19 - klo:07:45
....valtava sikala. Tietääkö kukaan tarkemmin, mistä on kyse?
Vapaa sana / Hiljaista on
: 15.07.19 - klo:23:08
https://m.youtube.com/watch?v=cfFfyV0HpZE

On se.
Hiljaista täällä.

On se.
Vapaa sana / Mahtavat ilmat
: 12.07.19 - klo:22:50
Otsikossa ei ole sarkasmia. Säät nyt heinäkuussa on todella mahtavat. Kun on viileää, ja välillä satelee ( niin kuin näyttäis ennuste lupaavan ensi viikolle) niin jyvät ei kehity liian nopeasti, vaan niillä on aikaa pullistua ja saadaan mahtava viljasato.  Eikä ole liian kuuma tuolla taimikon perkuussa.

 Duunaritkin, jotka viettää lomaa heinäkuussa, tajuaa että ilmojen ei tartte aina mennä heidän halujensa mukaan. 
Jatkuis vaan näin.
https://www.talouselama.fi/uutiset/nyt-tuli-rankkoja-arvioita-antti-rinteen-aanestajille-lupaamista-vappusatasista-historiallinen-vedatys-ja-sumutus/e7ff07f6-59fe-41ab-b94a-c76ffbe49c9f


Rinne on valehtelija ja huijari. Vappusatanen kuivahti kahvirahoiksi, pieneläkeläiset on raivoissaan.  Hallitus on vasta alkumetreillään, ja jo nyt Rinne on paljastunut valehtelijaksi. Sentään Sipilä ei ollut valehtelija ja huijari.
Vapaa sana / Sepe ja Oksa
: 09.07.19 - klo:10:18
Aika hiljaista olis agrossa, jos kaverukset Sepe ja Oksa eivät ylläpitäisi keskustelua.


Sivuja: [1] 2 3 ... 5