Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7

Aiheet - Moottoripolkupyörä Man

Vapaa sana / Turpeen veto.
: 22.04.21 - klo:14:17
Kuinka kauan turpeen uusiutuminen kestää? Ylen uutisten mukaan 5 - 10000 vuotta. Vai tarkoittivatko he 5000 - 10000 vuotta. Olisi hieno tietää, mistä näitä lukuja vedetään. Ylenhän ei tarvitse tällaisia hihalähteitä ilmoittaa. Sairasta on tämä nykymeno.

https://areena.yle.fi/1-50621851?seek=738
Vapaa sana / Leonid Govorov
: 21.04.21 - klo:09:40
Pääasema murtui lopullisesti 10. kesäkuuta 1944. Neukkulan puolella hommaa veti Leonid Govorov, joka onnistui tehtävässään ainakin aluksi. Suomen puolella ei tietenkään ollut tarkoitus murtaa pääasemaa, joten aikomus oli vain yksipuolinen.

Viikko suurhyökkäyksen alkamisesta Leonid Govorov kutsuttiin A-studioon keskustelemaan siitä, mitä pitäisi tehdä tälle teräsvyörylle ja miten se saataisiin lopetettua. Govorovilla ei ollut pienintäkään aikomusta lopettaa hyökkäystä, vaikka debattia vetänyt toimittaja yritti tuoda hyökkäyksestä seuranneita kenkkuja juttuja esille.

Miltei 80-vuotta myöhemmin, A-studioon kutsuttiin henkilö, joka hyökkäsi Suomen turvetuotantoa vastaan. Tällä kertaa hyökkäys ei tullut idästä hyökkääjän stalinistisista taustoista riippumatta. Tuhovoima tuli Suomen sisältä, demokraattisilla vaaleilla valitun joukon ansiosta, joka pelasi omaan henkilökohtaisen ideologian pussiin välittämättä paskaakaan kotimaan tahdosta. Tätä pätemiskilpajuoksua voisi joku pitää maanpetturuutena.

Selitykset ja perustelut olivat kuin jostain sadusta. Mitään konkreettisia käytännöllisiä keinoja tuhovoiman lopettamiseksi ei saatu irti. Ja miksi olisikaan saatu, kun pääarkkitehdin agenda on vihamielinen jokaista ympäristöstä elävää ihmistä kohtaan.

Kysymys kuuluu, onko jossain vielä se staalini vai veteleekö tämä hassu kaikista naruista.

https://areena.yle.fi/1-50646751?seek=448
Vapaa sana / Hitsin pyllyt
: 10.04.21 - klo:08:11
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007910492.html

Venäjä väheksyy ilmastonmuutosta. Se ei käy.

Jos jotain hyvää venäjästä pitää löytää, niin paras on se että se ei paskaakaan välitä tästä ilmastohössötyksestä.
Vapaa sana / Maailman paras maa.
: 09.04.21 - klo:11:11
Kaikki näytti paperilla hyvältä.

https://www.youtube.com/watch?v=JIBkkFv2Yt0

Todellisuus oli jotain muuta.

Nykymeininki muistuttaa pahasti juuri tuolta samalta.
Vapaa sana / Ennennäkemätön asia.
: 08.04.21 - klo:20:10
Fysiikan lait menevät kokonaan uusiksi.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3a324e65-e7aa-4f3e-b2e2-77a54c914d1f

Helsinki lämpiää tulevaisuudessa pimeällä energialla? Kivihiililastit eivät näy edes satamakirjanpidossa.
Ilmastonmuutosta koskevat ratkaisut ovat lasten leikkiä. Vieläkin haastavampi ongelma on löytynyt.

9. kesäkuuta vuonna 1944, aloitti neuvostoliitto Valkeasaaren paukuttamisen ja tästä seurasi se että tuli kiirus. Asema toisen perään jouduttiin luovuttamaan viholliselle, ennen kuin hyökkäys saatiin lopulta pysäytettyä. Politiikalle saatiin tilaa hengittää ja ministerit saivat lopulta pelattua Suomen irti koko touhusta.

Nyt ministerit ovat voimattomia ennennäkemättömän pahuuden edessä. Valkoposkihanhien torjuntaan ei yksinkertaisesti ole olemassa ratkaisua. Todennäköistä on, että hanhet tulevat tappamaan suurimman osan suomalaisista, koska ennakkoasetelmien mukaisesti niiden täytyy olla tosi vaarallisia.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.1355629

Vapaa sana / Vihreä temppu
: 27.03.21 - klo:13:06
Muinainen toistuva temppu, jota sekopäät käyttävät hyväksi vuosista toisiin.

https://www.riemurasia.net/video/Neuvostoliiton-40-luvun-poliittinen-taktiikka/226519
... ojitti se myös suot, joiden valumista tulleet raskasmetallit tuhoavat veljeskansan sielun ja ruumiin. Ja jotta tämä vääryys korjattaisiin, rakennetaan todennäköisesti vajaan vuoden kunnossa kestävä vesienpuhdistusjärjestelmä suuren itänaapurin unohdettuun kylään.

Ihmetystä herättää se, että Suomi ja EU eivät yksin rahoitakaan tätä hanketta, vaan myös venäjän valtio osallistuu talkoisiin.

Mutta tärkeintä on se, että häpeällinen, Laatokan kautta Suomenlahteen lasketun raskasmetalliveden aiheuttama tahra YK- ja ehkä myös euroviisumaineessa saadaan kuitattua.

Ei tällainen yli rajojen saastuttaminen käy laatuun.*

Ja työllistäähän tämä venäläisiä ecolaattorivirittäjiä, jotka ylläpitävät järjestelmää 24/7. Tämä virittäminenhän siellä osataan.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007876815.html* Mihail Gorbatšovin kuultiin sanovan puhelimessa huhtikuun lopussa 1986
Vapaa sana / Koronarokote
: 16.03.21 - klo:11:17
Aika moni maa on oma-aloitteisesti keskeyttänyt Astra Zenecan piikin antamisen. Suomi jääräpäisesti odottaa byrokratiakoneiston virallista lausuntoa, jolloin mahdollinen haitta on jo ehtinyt tapahtua.

Politisoitunut politbyroo Suomi on vaan niin paska maa. Hallituspuolueiden keskenäinen vääntö aiheuttaa suurta tuhoa tällaisella hetkellä.

Tarvittaisiin isänmaallista otetta, jolloin Suomen omaa etua ajettaisiin politiikassa kautta linjan. Kun kaikki muut maat tekevät sitä, niin miksei myös Suomikin. Suomessa vain jotkut pitävät kotiasioiden perään katsojia natseina.

Me muuten ei enää kohta tienata millään.
Vapaa sana / MOTti luomusta.
: 14.03.21 - klo:20:58
Huomenna motti luomusta.

"Onko luomuksi mainostettu oikeasti luomua?"

Tämä on varsinkin kansainvälisissä logistiikkaketjuissa mukana olleille ihmisille täysin selvää. Nämä vaan ovat niitä asioita, mistä ei saa puhua.

Mutta kysymykseen. Onko luomuksi mainostettu oikeasti luomua?
Ei ole. Se on homoa.

https://areena.yle.fi/1-50654041
Vapaa sana / Valeuutisointi.
: 12.03.21 - klo:10:49
Kun on valtamediaa ja valemediaa ja molemmat syyttävät toisiaan valemedioinnista, tarkoittaa se sitä että kaikki mediat ovat valemedioita.Ylen tiedeuutisissa on uutinen etähalista ja kyynärtervehdyksestä.

https://yle.fi/uutiset/3-11829882

Että sellaista tiedettä siellä.


Samaan aikaan ilmatieteenlaitos uutisoi siitä, kuinka ruoanvalmistus puupolttoaineilla tuottaa pienhiukkasia, jotka lopulta edistävät auringon energian heijastumista takaisin avaruuteen. Tutkimus muiden joukossa.

https://www.ilmatieteenlaitos.fi/uutinen/3HzVmkfYCfDJu7F482pwuT

Uutinen, joka sisältää pienhiukkasten ja ennen kaikkea puun poltossa syntyvien pienhiukkasten hidastavan ilmaston lämpenemistä, on vihreälle medialle pahin painajainen. Joku voisi kyllä uutisoida tällaistakin tietoa ihan vaan tieteellisen tutkimuksen uskottavuuden kannalta.

Vaikka tutkimusten alkuun laittamisissa olisikin ideologisia piirteitä, on hienoa että edes joku uskaltaa tutkia tuollaistakin. Aivan päinvastaista olettamusta, jota valtamedia ei pidä minään.

Itse asiassa vihreät ja yle pitävät tuollaista tutkimusta täysin heterona.
Vapaa sana / Ei helvetti, oikeasti.
: 11.03.21 - klo:21:01
https://www.is.fi/huuhkajat/art-2000007855055.html

Vihapuhetta ilmastonmuutosta kohtaan.

Kiihotusta sitä kansanryhmää vastaan, jota halveksitaan puun polton vuoksi.

Ilmastouskovaisten uskonrauhan rikkomista.


Kun kattojärjestö määrää nurmen kasvattamisen maaliskuussa, voi vetää sellaisen johtopäätöksen että maailmalla ei ketään kiinnosta mitkään ilmastohomoilut.

Vapaa sana / Onneksi...
: 08.03.21 - klo:12:15
Onneksi sorkan paraatiovinimimerkki taitaa olla huilaamassa, niin ehtii ensin väliin.

Ennennäkemätön hanke.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vantaalla-on-kaynnissa-maailmanluokan-hanke-joka-muuttaa-piipusta-lahtevan-hiilidioksidin-polttoaineeksi-onnistuessaan-se-muuttaa-kasityksemme-tulevaisuuden-energian-tuotannosta/91a46679-dc68-486c-b08c-4d0b45e151f1

Vaikka artikkeli onkin tilaajille, kuvatekstistä käy ilmi hankkeen ideasta. Sorkka vinoilisi ehkä etelän ja tundran välisestä kaapelista. Minä vaan totean, että ennennäkemätön hanke perustuu 100-vuotta sitten keksittyyn menetelmään. Ehkä ennen oli kaikki paremmin.

Suunta on kuitenkin huomattavasti parempi kuin akkuihin perustuva liikenne. Hyödyt on tuotu agrossakin esille jo aikoja sitten.
Hauskoja juttuja ajasta, kun kaikki meni kuin elokuvissa ennen isoa rysäystä.

https://youtu.be/V1GTwYOD3g0

Neuvostoliitossa suunniteltiin vuonna 1986, että vuoteen 2000 mennessä ydinvoiman määrä 5-7 kertaistuu. Kohta tulee kymmenen vuotta Fukushiman häppeningistä.

Nyt tohistaan paikallisia ydinpannuja joka kylään, jotta ilmasto pelastuu. Tai jotain. Autot kulkevat vain sähköllä, mutta tavoite on laitettu sinne 2030 luvun jälkeiseen aikaan. Viisaasti tehty, koska kymmenen vuoden päästä ei enää muisteta koko akkusähköautobuumia. Tai se ehkä nähdään eri valossa.

Ehkä olisi parempi mennä tiede edellä pikkuhiljaa ja lopettaa taivaanrannan maalaaminen. Monen asian saa toimimaan kunhan on lämpötila ja paine kohdillaan. Onkin täysin turhaa monimutkaistaa arkea sillä, että rakennetaan epävarmoja ja laadultaan huonoja laitteita, jotta joku norppa saa pesiä rauhassa.

Mennään taas se kymmenen vuotta, niin onko täällä enää ihmisiäkään ihmettelemässä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7