Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - Moottoripolkupyörä Man

Vapaa sana / Ihmiset, jotka ovat turhia.
: 17.08.19 - klo:11:07
https://www.is.fi/viihde/art-2000006207508.html

Kuinka monta kuurakettia jäisi keksimättä, jos tätä ihmismassaa ei olisi olemassa? Ilmastokin pitäisi, jos muutama miljardi pohjasakkaa tuhottaisiin kaasuttamalla.

Kaasutus olisi tässä tapauksessa pyrolyysiä, jolla saataisiin raaka-aineita ja puhdasta hiiltä varastoitavaksi. Eli nyt agron antiantisemitistit ja kotimossadit huom., tässä ei ketään kaasuteta hengiltä vaan vasta tappamisen jälkeen.

Mutta näin teoreettisesti, jäisikö yhtään kuurakettia keksimättä, jos näitä ei olisi.
Voihan sitä uutisoida ja kun kaveri tykkää olla parrasvaloissa, niin mikäs siinä. Todellisuuden kanssa ei sillä ole mitään tekemistä, kun  ei olla riippuvaisia massista. Sitähän kaverilla riittää.

Ala-Tikkurilan shellille ei ole jäänyt yhtään apulantasäkkiä, kun ruis kasvaa. ;D

Mutta tavallisen viljamiehen arjesta uutisointi on kaukana. Toivottavasti nyt kaikki jutun lukijat sen ymmärtävät.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.488413


Viljelykierto on kunnianhimoinen ja on kaikille hyvä esimerkki, jos vaan muillakin jusseilla olisi siihen mahdollisuus.
Jos kuu-ukko hitsailee kuutilallaan kuunmuokkauskoneita, mistä ihmeestä se saa maata hitsiinsä.

Kysymys on monella tapaa relevantti, koska pulmaan on hankala saada vastausta. Kuitenkin suurin ongelma on siinä, että opetustapa kohdistuen sähköön ja sähkömagnetismiin on vääränlainen, joka monesti aiheuttaa juuri tuollaisia alkuperäisiä kysymyksiä.

Koko opetus pitäisi perustua kahteen merkittävään asiaan. Sähkövaraukseen ja sähkökenttään.
Vapaa sana / Asioiden hoito.
: 28.07.19 - klo:11:04
Mooses, Jeesus ja Jeeves hoiti asioita. Mooses ja Jeesus lähtivät ryyppäämään ja totesivat, että kyllä Jeeves hoitaa. ???
Vapaa sana / Ylenpalttinen homoilu.
: 12.07.19 - klo:12:27
Jotain outoa on tapahtunut. Ylen kanavilta tulee pelkästään jotain ympäristö ja kulttuurihömppää. Ei enää mitään järkevää ohjelmaa.

Sieltä tuli joku 8-minuuttia ohjelma, jossa joku homo haastatteli jotain vihreää poliitikkoa. Ollaanko tässä nyt siellä huipussa?

Olisipa kolmas valtakunta vielä olemassa. Siellä ei tarvinnut maksaa yle-veroa.
Vapaa sana / Nyyt on keksintö.
: 06.06.19 - klo:22:19
Kun on paskalla ja ei meinaa jööti tulla, niin ottaa nenästä kiinni ja yrittää puhaltaa ilmaa ulos. Näin saadaan kaikki palleat sun muut työntämään paskaa ulos. Juma et on kova kikka.
Vapaa sana / Persunuoret
: 23.05.19 - klo:11:16
Näyttää siltä, että tuohon puolueeseen virtaa jostain syystä myös täysiä kusipäitä. Heille voisi olla parempia paikkoja näissä  kiihkokluxkluksklaaneissa. Mitä ne nyt sitten ovatkin.

https://www.iltalehti.fi/eurovaalit-2019/a/7a2b2c13-99ab-4124-b27b-9376f1756e16

He pilaavat puolueensa alentumalla vasemmistosekoilijoiden tasolle. Vasemmistosekoilulle vaan on yleinen hyväksyntä, joka kumpuaa edelleen natsisaksan tekojen tuomitsemisesta. Staalinin touhuja ei kritisoida, koska he voittivat.

Ihonvärin suora kohdistaminen pelottavaan tulevaisuuteen ei ole mikään neronleimaus. Pitäisi perustella tarkemmin, mitä faktoja mustalla ihonvärillä on olemassa. Esim. tilastollisia.

On aivan selvää, että mustalla ihonvärillä ei ole samanlaisia älyllisiä saavutuksia historiassa, kuin valkoihoisilla. Mutta onko se yhteiskuntarakenteen syytä vai jotain muuta. Hankalinta on se, että ihmisten erilaisuuden ja ns. ihmisarvon tulkitseminen tuomitaan heti rasismiksi ja muukalaisvihaksi.

Jos toisessa kädessä on kultaa ja toisessa paskaa, niin olisihan se hyvä, jos voisi miettiä ja analysoida, miksi paskaa on kädessä, eikä vaan pestä se käsi. Eri asia onkin, jos joku haluaa pitää paskaa kädessään ihan vaan omaksi huvikseen tai jopa ihan elämäntapana.Vapaa sana / Pekka ja Pätkä neekereinä
: 18.05.19 - klo:12:39
Kukkahattutädeille kamalan rasistinen ja herjaava elokuva. Varsinkin, kun nuo joutuvat elantonsa tienaamaan.

Tosi super isänmaallisille neekeri-sanan viimeinen pyhä linnake, jota yritetään murtaa Gallion ghetoista.

Tässä taistelussa ratkeaa nyt tulevaisuus.

https://www.is.fi/viihde/art-2000006110222.html
 ???

Mitä tekee huuhkaja-make tuossa porukassa? Missä vaaleissa tuo valittiin?

Elämme vaarallisia aikoja...


Vapaa sana / Kadonnut...
: 03.05.19 - klo:17:54
Kadonnut miljoonia litroja jäteöljyä... tämän päivän mt:n mukaan.

Ei ne mihinkään kadonnu oo. Ne on poltettu eri kattiloissa. Polttoöljyn sekaan kun sekoittaa, niin hyvin menee.

Miltäs tuntuu vihreät?
Vapaa sana / TOS-maksu on laiton
: 01.05.19 - klo:08:48
Ainakin jos multa kysytään.
Vapaa sana / Vaparivuori on aika tyhmä.
: 25.04.19 - klo:10:24
Vapaavuori toi esille aika hienosti todellisen persoonansa.

https://areena.yle.fi/1-4584693

On aivan selvästi nähtävissä, että tuo tyyppi vihaa kehä kolmosen ulkopuolta ja haluaa linnoittautua omaan kuplaansa. Aivan selvä narsisti. Todella paha ihminen.

Nyt kun järjestetään oikein kansainvälinen kilpailu siitä, millä Helsinkiä lämmitetään tulevaisuudessa, niin aivan selvästi kyseessä on sympatian haku ja "kattokaa mua" -tyyppinen uhrautuminen.

Jossakin oli joskus ilmoitus, että kivihiilen korvaajan keksijä saa miljoonan, mutta nyt Vapaavuori tarkensi MUULLA TAVALLA, KUIN BIOMASSOJEN KÄYTÖLLÄ.

Hän piti kivihiiltä yhtä huonona tai hyvänä ratkaisuna, kuin hake tai turve. Noin ilmastollisesti. Näinhän ei ole. Varsinkin kasvava biomassa ja sen sitoma hiili uusiutuvat ja kiertävät ekosysteemissä verrattain nopealla aikataululla. Turve on vähän hitaampi, mutta ei sitä sentään voi verrata kivihiileen.

Nyt tuo ukko itkee, kun muut fossiiliset polttoaineet, ml. biomassat, eivät ole saaneet lähtöpasseja. Hänen mielestään biomassojen käyttö tullaan lopettamaan tulevaisuudessa.

Tuo on täyttä poraamista ja itkupotkuraivaria. Kyllä noin korkeassa asemassa olevan pitäisi voida ajatella analyyttisesti, eikä aluepoliittisesti. Sitähän tuo selvästi on.

Vapaavuoren pitäisi ymmärtää, että ilman sairaankokoisia aurinkokeräimiä, lukemattomia tuulimyllyjä tai tekoaltaita, talven lämmikkeeksi on vain yksi ratkaisu.

Se on ydinvoima.

Eli, ei nyt sun ukko kannata haudata bioenergiaa, koska siitä saa energiaa myös pimeänä ja tyynenä talviyönä. Tämä ei ole mitään puoluepoliittista haukkumista, vaan sitä että opi nyt äijä hiukan olemaan ja mieti analyyttisesti. Jos sulla on siihen resursseja.
Vapaa sana / Tuottajalle kiitos?
: 19.04.19 - klo:10:07
Artikkelissa kyseenalaistetaan tuottajien saama taloudellinen bonus, jonka kuluttajat ostovalinnoilla mahdollistavat.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.414386

Kaikki nämä kuluttajakerjäämiset, kauppavalvonta asiamiehet jne., ovat täyttä paskaa viljan viljelijän kannalta.

Eikä niillä itseasiassa ole tarkoituskaan nostattaa viljan hintaa markkinoilla. Hei kuulkaa, se on jännää että juuri tuo viljan tonnihinta on se, josta viljelijä saa leipää pöytään.

Nämä kaikki kampanjat ja valvonta-ajatukset ovat eläinperäisten tuotteiden markkinoiden parantamiseen tähtääviä asioita. Ja nykymaailmassa eläinperäisiä tuotteita ei edes pitäisi käyttää.

On aivan sairasta puhua tuottajien etujen ajamisesta, jos etujen ajaminen koskee vain osaa tuottajista. Silloin ei edusteta kaikkia tuottajia. Pitäisikö olla joku muu taho, joka ajaa näiden viljahomojen etua?
Vapaa sana / Kuuletteko...???
: 17.04.19 - klo:12:38
tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak...

C-alueen kello tikittää. Loppu lähestyy. MTK haluaa "neuvonantajaksi". Pelko perseessä.

Pelko on aiheellinen.
Tilanne on kauhein mahdollinen, mitä vanhempi voi kokea, mutta...

Vaikuttaa vaan nyt siltä, että puolueusko saavuttaa aivan sairaita elementtejä. Aivan selvästi tuossa käytetään hyväksi kuolleen lapsen aiheuttamaa sympatiaa. Ja vain siksi, että ääniä tulisi enemmän.

Tuo jos mikä on sairasta.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006059999.html
Sivuja: [1] 2 3