Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - Moottoripolkupyörä Man

Tietääkö kukaan menetelmiä, millä ja miten nämä valumalaskelmat toteutetaan.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ennatyslampiman-talven-sateet-huuhtoivat-ravinteet-pelloilta-itamereen-valui-poikkeuksellisen-paljon-rehevoittavaa-fosforia/7796946#gs.4smvoa

Ja ilman mitään fanaattisuutta. Ymmärrettävää on, että eroosioherkiltä pelloilta valuu maa-ainesta ja sitä kautta ravinteita alaspäin, mutta onko tilanne noin ehdoton. Eikö suojakaistoista ja muokkaamattomista alueista ole mitään apua?

Ja kuinka huomioidaan, että miltä pellolta tavaraa ajautuu itämereen ja miltä pellolta ei. Millaisiin tutkimuksiin nämä ehdottomat valumat perustuvat? Jos nuo perustuvat arvioihin, miksi tätä ei tuoda esille.

Tietääkö kukaan??!!! Ihan oikeasti, tietääkö kukaan!!!
Vapaa sana / Höh, okei siis täh
: 21.04.20 - klo:10:31
Jos jollain on aikaa ihmetellä liikkuvaa kuvaa, niin näistä löytyy paljon mielenkiintoisia juttuja.

Tupakkakin menisi paljon paremmin kaupaksi nykyaikana, jos tuotannosta kerrottaisiin yhtä hyvin kuin ennen.

https://elonet.finna.fi/

https://elavamuisti.fi/
Vapaa sana / YLE
: 24.03.20 - klo:09:31
Mistä johtuu, että vaikka aamuteeveessä on usein jotain ongelmia grafiikan, kameroiden, härveleiden ja vehkeiden kanssa? Edellisessä konseptissa ei ollut bugeja yhteensäkään noin paljoa, kuin uudessa systeemissä viikossa.

Voisin arvailla syitä, mutta eikö kukaan muu huomaa tuota epävakautta. Onko kuuskytluvun paskojen rakennusten tekeminen tullut takaisin?
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006448784.html

Tavalliset turpa-aivot eivät ymmärrä yhtään mitään. Siksi ammattilaisten pitää puuttua asiaan.
Tämä on nyt vähän kuin tuolla pelloillakin.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006436213.html

Kun näitä akseleita on vino pino vehkeissä tai kauheat renkaat tai kauheat telat, niin mitä kaikkea yleensä oletetaan ns. olevaksi. Kun on sitä massaa ja kokoa, niin näillä pitkillä laitteilla ja monilla akseleillahan yritetään estää sitä paineaallon nopeaa nousua tai jotain.

Varsinkin kun tiet eivät ole suoria ja täysin tasaisia ilman mäkiä, niin otetaanko koskaan huomioon sitä energiaa, mikä kohdistuu maahan.

Jos ajaa suolla jollakin koneella niin että se pysyy pinnalla, niin nopeuden noustessa saattaa tapahtua sukellus. Eli nythän ei lisätty kuormaa, ei akseleita ei mitään. Paitsi nopeutta. Ja sitä kautta maahan kohdistuvaa energiaa.

Heitetään pyssyn luodilla puuta. Kylkeen kopsahtaa ja häviää tietenkin jonnekin maahan. Ammutaan se samanlainen luoti, niin johan menee läpi puusta. Eli pikkuisen potkua, niin alkaa tapahtumaan.

Eli tämä energian anteeksiantamattomuus ja sitä kautta maaperän ominaistaajuus ja erilaisten maannosten resonanssitaajuus.
Vapaa sana / Epäreilu tilanne
: 11.03.20 - klo:15:42
Kun tehdään kuormaa, niin pitääkö se tehdä niin korkeaksi, että lopuksi vielä kaatuu. Joku raja koneiden koon kasvattamisessakin pitää olla.  >:(

https://www.youtube.com/watch?v=5qMUJIzLQtA
Vapaa sana / Voi herran jumala weppari sua.
: 24.02.20 - klo:15:26
Luetteko te viestien sisältöä ennen kuin pamautatte panaanilla korville? Onko se vihapuhetta tai uskontokiihotusta, jos puntaroi sitä, mitä joku persunuori laukoo maailmalla. Kun media esittää asian niin, että tämä henkilö olisi suoraan yhteydessä kolmanteen valtakuntaan ja toisen maailmansodan aikaisiin puuhiin.

Kuten tässä yks arvelikin, tuo ukko tarkoitti fasismilla juurikin niitä tiettyjä elementtejä, jotka myös on kääritty fasismi sanan ympärille. Tässä bb-talojen ja temppari-islandin luvatussa planeetassa ei kannattaisi luonnehtia ajatuksia käsitteellä, jolle ideologiakansa vetää heti yhteyden natsi-saksaan.

Siksi tuollainen fasistiksi tunnustautuminen on tässä yhteiskunnassa poliittinen itsemurha.

Mutta se, että puolueet yrittävät äänestysikärajaa laskemalla saada ääniä itselleen, ei ainakaan kavenna sitä kuilua, mikä on syntynyt pääkaupunkiseudun ja muun Suomen välille. Tähän asetelmaan pitäisi keskittyä, koska jos siihen ei kiinnitetä huomiota, ajan mittaan Suomi jakautuu kahtia.

Ja silloin kun täällä kartalla kärpäsen paskan kokoinen alue alkaa päättämään koko maan asioista, piittaamatta kärpäsen paskan ulkopuolisesta elämästä, vastakkain asettelu on valmis.

Suomalainen maltillisuus ja hiljaisuus tarkoittaa samaa, kuin kattilan paineen kesto. Kun kattila kestää painetta melkein loputtomiin, yhtäkkinen räjähdys on mieletön. Tällaista tilannetta ei tarvitsisi tapahtua, mutta nyt yhä vihertyvällä ja ennen kaikkea järjettömällä politiikalla ajaudutaan kohti loputonta suota.
Mistä tiedät olevasi maanviljelijä? Kun kännykkä haisee lannalta.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.903386

Maanviljelijä siirtää ravinteita maaperästä ihmisen ravinnoksi. Eläinten kanssa pelleily ei ole maanviljelyä. Se pitäisi ymmärtää. Mutta kysehän on propagandasta ja viimeisistä eläintuotannon hengenvedoista.
...luottaako kukaan muu. Tuskin. Hallituskikkailut vetävät vertoja mille tahansa. Ja Rinteen toilailut. Olikohan toverit ottaneet jonkin ison kulutusluoton neljälle vuodelle, kun piti saada isopalkka jobi?

Näistä tempuista nousee vain yhden puolueen kannatus ja sitä sitten taas kauhistellaan. Ylenkin piti tehdä perjantaiohjelma joistakin seko persunuorista lapista, jolla tietenkin yritetään esittää persut täysinä tolloina. No onhan siellä täysiä tolloja, mutta parempi sekin kuin vihreä tollo.
Vapaa sana / Pelko perseessä todellinen...
: 04.12.19 - klo:09:31
Otsikon kaksimielisyys pois.

Mutta tuntuu siltä, että kaikki nämä posti ja leirielämä suhmuroinnit johtuvat siitä, että "suurilla puolueilla" on todellinen pelko persujen kannatuksen noususta.

Mitään arkoja asioita ei uskalleta puida eduskunnassa, vaan yritetään junailla (tämäkään ei kaksimielistä) niitä pienessä porukassa.

Kysymys onkin, että uhrataanko vain Haavisto ja pestään vihreät pois likapyykistä. Jokatapauksessa Pekan pisteet eivät ainakaan nouse tästä. Mutta kyllä vihreätkin saavat osansa.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006330704.html
Vapaa sana / Onko joulu peruttu?
: 09.11.19 - klo:14:17
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2a7448bc-85ac-4b25-a6fb-0165552d9bf2

Yleensä tuosta uskonnonvapaudesta, niin onko se uskonnon harjoittamista, jos pitää vaikka ristiä kaulassa kuinka päin tahansa tai dallailee jossain burkhakaavussa. Kun jonkun muun uskonnon tai ateismin harjoittaja näkee koulussa vaikka kaapumuhametteja, niin eikös tällaiset elämänkatsomussuunnan herätteet pitäisi kokonaan kieltää.

Toisaalta kun otetaan ihan boksin ulkopuolelta tai oikeastaan sisäpuolelta, niin eikös joulu ole vähän niinku väkisinkin kristillinen juhla. Kun sen Jeesuksen takia.

Niin voisiko olla niin, että kirkkoon kuuluvat viettävät joulujuhlaa ja muut sitten istuvat koulun penkillä koko joululoman. Minusta se olisi aika tasavertaista. Eli tässä koko jouluhässäkässä on kokonaan unohdettu se, miksi joulua yleensä vietetään. Et se ei ollutkaan se joulupukki se pääjehu.

Eli jos haluaa lomille, niin lukukauden todistus jaetaan missä ikinä sitten jaetaan ja kaikki menevät kirkkoon kiltisti tai tulee remmiä. Muiden uskontokuntien jäsenet voivat sitten tutustua tähän Jeesusjouluun. Se olisi samalla sitä kulttuuritietämyksen rikastamista. Tähän yleensä vedotaan silloin, kun puhutaan joistakin muista uskonnoista.

Vapaa sana / Persut
: 08.11.19 - klo:14:07
Aivan ylivoimaisessa johdossa poliittisella kentällä.

Puolue koostuu tosin kaikenlaisesta hiipparista, joten puolueen sisäinen konsensus ratkaisee paljon.

Tiedotusvälineissä yritetään kauheasti nyt mustamaalata persuja, vaikka mitään syytä ei ole. Varsinkin yle yrittää vähätellä persujen keulaa ja hihoista tulee esiin kaikki natsi- ja muutkin pelikortit.

Vaikkakin kun oppositiosta on helppo huudella ja riehua, luulisi kokkareidenkin kaappaavan jostakin ääniä. Mutku ei.

Persuista näkee selvästi, ettei heillä ole poliittisia kasvoja menetettävänä. He vaan yksinkertaisesti haluavat ajaa asioita, joissa olisi edes hiukan jalat maassa ajattelua. Heitä ei kiinnosta, mitä nyt joku ajattelee, jos emme pelastakaan ilmastoa tai maailman kaikkia pakolaisia.

Heille on tärkeää, että edes joku hiukan yrittäisi pitää Suomen puolta sekoilevassa maailmassa. Ettei nyt heti tapettaisi kilpailukykyä ilmaston vuoksi.

Sitäpaitsi, mahdollisesta ilmaston lämpenemisestä on hyötyä Suomelle. Jos sitten elintila loppuu joissakin maissa sen vuoksi, että ilmasto lämpenee, Suomiko ottaa nämä ihmiset vastaan.

Ei taida onnistua. Siinä vaiheessa maailman valtiot joutuvat tosissaan miettimään, mitä yhä kasvavalle ihmismäärälle pitäisi tehdä. Suomessa tämä on jo ratkaistu syntyvyyden pienenemisellä.

Emme me tarvitse Suomessa sitä, että hyvinvointiyhteiskunta romutetaan sille tasolle, mitä kehitysmaissa on. Eikä meidän edes tarvitse sellaista hyväksyä. Ruotsissa on hyviä esimerkkejä kotiuttamisen ongelmista. Suomessa tilannetta ei saa päästää noin huonoksi.

Nämä ovat niitä suuria ratkaisuja, joita joudutaan sitten tekemään siinä vaiheessa, kun paska lentää tuulettimeen. Vaikka Suomi tekisi kaikkensa ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi, se ei vaikuta todellisuudessa mihinkään. Esimerkkinä muille ei tarkoita sitä, että muut maat noudattaisi mitään ilmastosopimuksia. Tämä koskee erityisesti niitä maita, jossa ihmismäärä kasvaa kohisten.

Eli persujen agendana on katsoa hiukan pidemmälle ja ajatella käytännön tekijöiden kannalta. Vaikka Suomi olisi viimeinen valtio maapallolla, jolta löytyisi elämää ilmastonmuutoksen jälkeen, ei meidän tarvitse solidaarisuushuumassa sitä ajatusta romuttaa.
Vapaa sana / Jäteöljyn poltto.
: 02.10.19 - klo:12:37
Kaikki poltettu jäteöljy on pois jonkun bisneksestä. Maamiehessäkin oli juttua jäteöljyn poltosta hakepannuissa ja saatiinhan se vielä todettua todennäköisesti laittomaksi.

Todennäköisesti kaikki valveutuneet polttaa kaiken palavan jätenesteen järkevillä seossuhteilla, eivätkä ala tankkaamaan öljyä niin paljoa, että palopäässä kuuluu jo lirinä.

Vakuutusehdot ovat outoja näissä hakevoimailupytyissä. OP:lla on poltettava kuivaa haketta. Hienosti jätetään tulkinnan varaa erityyppisille onnettomuuksille. Vakuutusyhtiön pitäisi määritellä, mikä on kuivaa haketta, jotta oltaisiin edes vähän reilummalla tiellä.

Entäs vakuutuksen ottaja sitten. Kyllähän se on selvää, että jos hake palaa, sen on oltava kuivaa. Märkä hake kun ei pala. Ja tavallisessa hakepannussa se on käytännössä mahdotonta.

Enkä tiedä, onko se edes mahdollista teoriassa polttaa märkää haketta millään tavalla.
Vapaa sana / Ritari-Ässä
: 01.10.19 - klo:16:08
Merkonomiopiskelija päätti laittaa taloutensa uusiin sfääreihin.

Tämän vuoksi todennäköisesti kielletään lattaraudan ja jostain millistä paksumman pellin hallussapito.

Pyssykieltokukkahatuilta pyytäisin selitystä keskiaikaisten larppisankareiden käytöstavoille.
Sivuja: [1] 2 3 4