Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 9

Aiheet - Moottoripolkupyörä Man

Vapaa sana / Suomen ongelman esimerkki.
: 10.09.21 - klo:12:10
Pätemisen tarpeessa olevat narsistiset ihmiset hakeutuvat usein poliittiselle uralle tai sitten virkamiesuralle. Koneiston pitäisi palvella yhteiskuntaa, mutta kun tällainen erikoinen ihminen saa valtaa, se muuttuu diktaattoriksi.

Sitten annetaan ulkomaalaisten kaivosyhtiöiden mellestää miten sattuu, kun toisella tavalla näiltä voisi verottaa massia todella paljon kaivannaisista. Suomi on sekopäiden hallinnassa, mutta eihän se mitään kun sen tietää.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymparisto/artikkeli-1.1549048
Vai mites se meni. Kyllä minä tiedettä arvostan yleensä, mutta tämä on täyttä paskaa. Tiedekuntia pitäisi poistaa kartalta.

 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008240124.html
Vapaa sana / Haavisto ja Ohisalo hoi.
: 25.08.21 - klo:11:42
Neuvostojulkaisuissa on esitetty, että Suomeen tuodaan kaikenlaista mitä sattuu afgaania.

https://mvlehti.net/2021/08/24/lentokoneellisia-afgaaneja-tuodaan-suomeen-missa-ne-suomalaiset-ja-suomea-palvelleet-ovat/

Keitä sieltä on tuotu ja miksi? Tarkentakaa nyt nopeasti, keitä ihmisiä Afganistanista on tuotu. Ettei käy niin, että emme näitäkään ihmisiä pyytäneet ja ne tulivat tänne yllätyksenä. Hankalaksi asian tekisi myös se, että pienen poliittisen siiman antaminen on tulevaisuudessa mahdotonta, jos heti avataan täydet tulvaportit. Et jos eduskunta myöntää ydinvoimalalle luvan, niin seuraavalla viikolla on tuhat voimalaitosta harjakorkeudessa. Huono vertaus, koska ensi viikko ydinvoimarakentamisessa tarkoittaa ensi vuosituhatta.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008205610.html

Nyt kun tällainen vähemmistöjä koskeva lausunto on annettu, mitäs sitten tapahtuu. Vai tuliko tässäkin ilmi se, että väärät vähemmistöt ovat vääriä ja oikeat vähemmistöt oikeita. Kuitenkin aivopieru pääsi tapahtumaan.
Vapaa sana / Säteilyinflaatio
: 23.07.21 - klo:22:14
Onko se sitä, että inflaatio säteilee ympäristöön aiheuttaen taas uutta ketjureaktiota?

No ei ole.

Se on sitä, että kun ydinvoimala päästää säteilyä ympäristöön, niin "devalvoidaan" sitä niin että sitä voidaan huoletta päästää yhä suurempia määriä. Kiinassa kun on vähän ongelmia OL3:n sisarlaitoksessa, niin jotta voimalaitosta voidaan käyttää, päästörajoja pitää nostaa.

Eri säteilytyypit ovat siitä hienoja, että ne eivät ymmärrä jonkun KTM:n tai KTT:n jorinoita. Niitä eivät ohjaa ohjauskorot tai muut. Ne painaa menemään ihan omalla porukalla.

On aika selvää, että esim. ylellä ei paljoa tuosta pannun tilasta höpistä, koska se olisi myrkkyä taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Mutta luulisi vihreissäkin olevan niitä tosi vihreitä, jotka ovat kauhuissaan kiinalaisten nerokkaasta ratkaisusta voimalaitoksen käytön turvaamiseksi. Ranskalainen osakas sulkisi koko laitoksen heti ja euroopassa se olisi jo tehty aikoja sitten.

Olisi varmaan aika jännää olla siellä töissä. Riemumielin joka työvuoroon. On se aika maa...

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008144780.html
Hollywoodissa huhutaan, että elokapinointiin kyllästynyt Francis Ford Coppola on tekemässä elokuvaa avohaukkuista ja niiden hyödyistä. Rainassa kuulemma hakataan metsää ja vihreitä niin paljon kuin vain ehditään ja purua ja suolenpätkiä lentää sinne tänne. Tämä Ilmastotekoja Nyt elokuva on budjetiltaan hiilineutraali, koska se rahoitetaan elokuvassa kaadettujen puiden tuloilla. Samalla osoitetaan, kuinka metsä aikanaan uusiutuu ja taas on puuta mitä kaataa.
Vapaa sana / Suomen kieli
: 27.06.21 - klo:13:19
Joskus olisi syytä keskittyä enemmän tärkeisiin asioihin rasvanippojen kierteiden tai koronaviruksien sijasta.

Suomen kieli on sellainen.

Otetaan sana aamunkoitto. Siitä voidaan käyttää synonyymia aamunkoi. Nyt saadaankin sitten jo mm. perhonenkin mukaan. Vaikka sellaista ei kai virallisesti ole olemassa, mutta varaus mahdolliselle lajinimelle on siis jo olemassa.

Mutta mutta. Jos samalla periaatteella otetaan joku muu sana. Otetaan vaikka ihan satunnaisesti sana tissinkoitto. Voidaanko käyttää synonyymina sanaa tissinkoi? Todennäköisesti se tuo ennemmin mieleen jonkun perhosen, kuin sanan tissinkoitto.

 :o

Vapaa sana / Viilennystekniikoita
: 21.06.21 - klo:12:23
Tässä yksi. Sen verran kylmäpäistä touhua. Selviääkö totuus koskaan?

https://areena.yle.fi/1-50653022

Wadan pojat valvoo, että dopingia ei käytetä ja urheilu on puhdasta. On järjetöntä väittää, että kiellettyjä aineita käytettäisiin huipulla. Kaikki kuintenkin tietää todellisuuden ja siitä ei kuitenkaan oikein saa puhua. Kun asioista ei saa puhua, se aiheuttaa vastakkainasettelua. Totuus on kuitenkin totuus, vaikka se ei olisikaan virallinen totuus. Silloin virallinen totuus muuttuu propagandaksi.


https://yle.fi/uutiset/3-11969327
https://www.iltalehti.fi/kuntavaalit-2021/a/728ad2cb-e753-4413-8f12-22426504ca38

Valta se politiikassakin on tärkein asia. Kyllähän tuossakin listassa on täysin sekopäitä, jotka eivät ole oppineet olemaan ihmisiksi. Jos hakkaamalla eivät asiat selviä, ratkaistaan ne poliittisella päätöksenteolla. Siinähän luonnonlait kumotaan omilla ajatuksilla ja omalla neroudella.

Irakin yks ministeri tiedotteli joskus, että ei ole mitään hätää ja kahden viikon jälkeen päästään heinään. Kuinka sitten kävikään?.

Sitten tässä yks peltokasviporukka vakuutteli, että ei ole mitään vastakkainasettelua ja kaikki on hyvin jne.
Vastaus oli kylmä ja yksinkertainen.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1422845

Rivien välistä voi lukea vahvaa kehoitusta taksin rattiin. Tämä jos mikä osoittaa, että viljelijäväestö on kaukana yhteisymmärryksestä. Onko nyt viimeistään aika hajoittaa koko MTK ja erotella kasvinviljelijät ja kotieläintilat omiksi järjestöiksi? Tehdäänhän se jo tukihakemuksessa. Ja mikä oudointa, vaikuttaa se myös hehtaarituen määrään.

Olisi selvempää muulle yhteiskunnalle, jos jokin taho kinuaa kriisitukea, niin jokainen voisi tutkia, mistä kriisi johtuu ja miksi. Ei kollektiivisessa, tuotantosuunnista riippumattomissa mielenosoituksissa ole mitään vikaa, jos puhuttaisiin oikeilla nimillä ja saavutetut edut jaettaisiin kaikkien kesken. Nythän näin ei ole ollut.

Ei viljelijäväestö ole mitään tyhmää porukkaa, joten edunvalvontapolitbyroon kähmintä ja suhmurointi ei enää mene läpi.
- Tietoiset maanomistajat hävittävät välittömästi elukat, koska pihamaa on vaarassa mennä naturaan ja muuhun hömppään.

- Lunkisti ottavat eivät välittäisi paskaakaan.

- Omissa maailmoissa elävät ihmiset eivät edes huomaisi elukoita.

- Byrokratianussijat soittaisivat elyyn ja kaikkiin mahdollisiin ihme virastoihin.

- Somehössöttäjät ottaisivat kuvia ja soittaisivat kuvaussession jälkeen neljän tunnin kuluttua hätäkeskukseen.

- Vihreät syyttäisivät kaikesta tapahtuneesta ilmastonmuutosta. Tämän väittelyn aikana kärpäset olisivat jo syöneet norpat.

- Tosi vihreät rengastaisivat norpat ihan vaan siksi, että on jännä nähdä missä ne vuoden päästä menevät.

- Kalastajat rengastaisivat norpat painavilla renkailla, jotta ne painuisivat paremmin pohjaan.

- Ilman mitään ihmisten väliintuloa, jotkut elukat söisivät norpat ennen pitkää.


Esimerkki poliittisesta kirjosta, jolla yksi asia saadaan muuttumaan eriväriseksi. Vaikka norppia ei pihalla olisikaan, poliittinen soppa kiehuu ja asiat saadaan sekaisin tavalla tai toisella.
En tarkoita mitään lavastusjuttua, vaan kokonaan elpymispaketin unohtamista.

Voin melkein lyödä vetoa siitä, että jossain politiikan syvissä syövereissä äänestysnappulan valintaan mietittiin sitä, millä tavalla äänestämällä saadaan tehtyä eroa persuihin. Varsinkin kun vaalit ovat tulossa. Pakettiäänestyksestä tuli vain ehkä vipuvarsi joillekin.

Melkein voin lyödä vetoa.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000007976910.html

On jäänyt joku looppi päälle. Hyvä esimerkki ihmisten lakipykälistä. Kun on annettu mahdollisuus saarnata samasta aiheesta loputtomiin demokratian nimissä ja sitten kuitenkin jotain harmittaa väärä demokratia, missä se vika sitten on. Onhan tuo nyt pelleilyä puolin toisin.

Kännyköissä asia on helppo ratkaista kun käynnistää uudelleen. Ja vanhoissa kännyissä se oli helppoa, kun muljautti akun pois ja laittoi takaisin.

Jännä juttu tuo koko EU. Tarvitaanko sitä yleensä tässä mittakaavassa? Nykysysteemillä globaali kanssakäyminen tapahtuu ruutujen välityksellä ja useammilla ihmisillä alkaa olla kielipäätä muuhunkin kuin äidinkieleensä. Jos EU-alueella joku jengi ei saa rahojaan järjestykseen, sinne saa pumpata loputtomiin sitä rahaa. Tasaista vahvaa talousaluetta ja liittovaltiotahan jotkut taivaanrannan maalarit hamuavat. Euroopan useimmilla kansoilla vaan on sen verran vahva identiteetti, että yhteinen kassa saattaa olla jonain päivänä tyhjä kun joku sanoo että nää on munny.

Suomi on tässä tapauksessa erilainen. Jopa sen omat mepit ovat koko eeuu-ajan toimineet kotimaataan vastaan. Tai ainakin jotkut.
Etelässä on teitä ja kiskoja tehty sinne tänne. Pellot ovat rikkinäisiä.

Mutta pellolle meno on mukavampaa, kun on eritasoliittymät. Ei tarvitse leikkiä valtateillä.

Lannanlevitys ja muut peltotyöt kärsivät. Just.

Todennäköisesti syy valittamiseen on se, että menee joku hehtaari uuden tien alle. Jos tämä hehtaarimäärä lopettaa tilan pidon, voi vaan sanoa että tervetuloa todellisuuteen.

Toisaalta herää kysymys, tarvitaanko uutta tietä oikeasti, jos metsät ja kaikki muutkin suojellaan.

https://yle.fi/uutiset/3-11907506
Vapaa sana / Vihaista puhetta.
: 08.05.21 - klo:17:47
On se niin stressaavaa.

https://yle.fi/uutiset/3-11896237

Onkohan kenellekään juolahtanut mieleen, miksi vihaista rasistointia tapahtuu?

Olisiko syy ählämissä? Varsinkin kun tiedetään, että tallennus on käynnissä. Miksi YLE ei voi tuoda jutussa esiin tosiasioita? Syy on yksinkertainen. Totuuden kertominen on laitonta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 9