Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - Moottoripolkupyörä Man

Vapaa sana / Jäteöljyn poltto.
: 02.10.19 - klo:12:37
Kaikki poltettu jäteöljy on pois jonkun bisneksestä. Maamiehessäkin oli juttua jäteöljyn poltosta hakepannuissa ja saatiinhan se vielä todettua todennäköisesti laittomaksi.

Todennäköisesti kaikki valveutuneet polttaa kaiken palavan jätenesteen järkevillä seossuhteilla, eivätkä ala tankkaamaan öljyä niin paljoa, että palopäässä kuuluu jo lirinä.

Vakuutusehdot ovat outoja näissä hakevoimailupytyissä. OP:lla on poltettava kuivaa haketta. Hienosti jätetään tulkinnan varaa erityyppisille onnettomuuksille. Vakuutusyhtiön pitäisi määritellä, mikä on kuivaa haketta, jotta oltaisiin edes vähän reilummalla tiellä.

Entäs vakuutuksen ottaja sitten. Kyllähän se on selvää, että jos hake palaa, sen on oltava kuivaa. Märkä hake kun ei pala. Ja tavallisessa hakepannussa se on käytännössä mahdotonta.

Enkä tiedä, onko se edes mahdollista teoriassa polttaa märkää haketta millään tavalla.
Vapaa sana / Ritari-Ässä
: 01.10.19 - klo:16:08
Merkonomiopiskelija päätti laittaa taloutensa uusiin sfääreihin.

Tämän vuoksi todennäköisesti kielletään lattaraudan ja jostain millistä paksumman pellin hallussapito.

Pyssykieltokukkahatuilta pyytäisin selitystä keskiaikaisten larppisankareiden käytöstavoille.
Vapaa sana / Ilmastohössötys
: 24.09.19 - klo:10:08
Ilmastohörhöillä ei ole johdonmukaista esitystä, kuinka ilmastonmuutos pysäytetään. Kuinka se pitäisi pysäyttää? Miksi se pitäisi pysäyttää?

Tosiasiassa, paskaa se ketään kiinnosta. Ilmasto-opetusta piti oikein alkaa opettamaan kouluissa ja siksi laitettiin oikein kansalaisaloite vireille. Se nyt on jo sammunut ja homma oli siinä. Vähän reilu 12000 ukkoa allekirjoitti.

Jos vähän yli 0,2 prosenttia suomalaisista pyörittää tätä koko ilmasto- ja itämeripaskaa, niin aika kyseenalaista vallankäyttöä.

Vapaa sana / Hyvin hankala tilanne.
: 10.09.19 - klo:17:53
Joka tuutissa menee pelikaani turbiinista läpi kummeli-sketsinä, vaikka kyse on aivan muusta ohjelmasta.

Kun iso osa ihmisistä väittää jonkun asian olevan totta, niin täysin virheellinen ja vale-uutisoitu asia muuttuu todeksi.

Myös tundratuotanto ja sen taloudelliset ongelmat oletetaan todeksi.
Vapaa sana / Voi viittu mitä paskaa
: 23.08.19 - klo:15:01
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006213846.html

Tää koko piiperrys pyörii vain muutaman sadan ihmisen ympärillä. He vain sattuvat olemaan niin helvetin aktiivisia, kun ei ole mitään oikeaa tekemistä ja aikaa on.

Niitä kutsutaan vihervasureiksi.

https://areena.yle.fi/1-50266389?seek=32

Tällaisia kaikkitietäviä kaistapäitä on aivan liikaa jo eduskuntatalon välittömässä läheisyydessä. Jätetään turhasakki ottamatta maahan ja yritetään pitää viimeiset rippeet hyvinvointivaltiosta jäljellä.
Vapaa sana / Ihmiset, jotka ovat turhia.
: 17.08.19 - klo:11:07
https://www.is.fi/viihde/art-2000006207508.html

Kuinka monta kuurakettia jäisi keksimättä, jos tätä ihmismassaa ei olisi olemassa? Ilmastokin pitäisi, jos muutama miljardi pohjasakkaa tuhottaisiin kaasuttamalla.

Kaasutus olisi tässä tapauksessa pyrolyysiä, jolla saataisiin raaka-aineita ja puhdasta hiiltä varastoitavaksi. Eli nyt agron antiantisemitistit ja kotimossadit huom., tässä ei ketään kaasuteta hengiltä vaan vasta tappamisen jälkeen.

Mutta näin teoreettisesti, jäisikö yhtään kuurakettia keksimättä, jos näitä ei olisi.
Voihan sitä uutisoida ja kun kaveri tykkää olla parrasvaloissa, niin mikäs siinä. Todellisuuden kanssa ei sillä ole mitään tekemistä, kun  ei olla riippuvaisia massista. Sitähän kaverilla riittää.

Ala-Tikkurilan shellille ei ole jäänyt yhtään apulantasäkkiä, kun ruis kasvaa. ;D

Mutta tavallisen viljamiehen arjesta uutisointi on kaukana. Toivottavasti nyt kaikki jutun lukijat sen ymmärtävät.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.488413


Viljelykierto on kunnianhimoinen ja on kaikille hyvä esimerkki, jos vaan muillakin jusseilla olisi siihen mahdollisuus.
Jos kuu-ukko hitsailee kuutilallaan kuunmuokkauskoneita, mistä ihmeestä se saa maata hitsiinsä.

Kysymys on monella tapaa relevantti, koska pulmaan on hankala saada vastausta. Kuitenkin suurin ongelma on siinä, että opetustapa kohdistuen sähköön ja sähkömagnetismiin on vääränlainen, joka monesti aiheuttaa juuri tuollaisia alkuperäisiä kysymyksiä.

Koko opetus pitäisi perustua kahteen merkittävään asiaan. Sähkövaraukseen ja sähkökenttään.
Vapaa sana / Asioiden hoito.
: 28.07.19 - klo:11:04
Mooses, Jeesus ja Jeeves hoiti asioita. Mooses ja Jeesus lähtivät ryyppäämään ja totesivat, että kyllä Jeeves hoitaa. ???
Vapaa sana / Ylenpalttinen homoilu.
: 12.07.19 - klo:12:27
Jotain outoa on tapahtunut. Ylen kanavilta tulee pelkästään jotain ympäristö ja kulttuurihömppää. Ei enää mitään järkevää ohjelmaa.

Sieltä tuli joku 8-minuuttia ohjelma, jossa joku homo haastatteli jotain vihreää poliitikkoa. Ollaanko tässä nyt siellä huipussa?

Olisipa kolmas valtakunta vielä olemassa. Siellä ei tarvinnut maksaa yle-veroa.
Vapaa sana / Nyyt on keksintö.
: 06.06.19 - klo:22:19
Kun on paskalla ja ei meinaa jööti tulla, niin ottaa nenästä kiinni ja yrittää puhaltaa ilmaa ulos. Näin saadaan kaikki palleat sun muut työntämään paskaa ulos. Juma et on kova kikka.
Vapaa sana / Persunuoret
: 23.05.19 - klo:11:16
Näyttää siltä, että tuohon puolueeseen virtaa jostain syystä myös täysiä kusipäitä. Heille voisi olla parempia paikkoja näissä  kiihkokluxkluksklaaneissa. Mitä ne nyt sitten ovatkin.

https://www.iltalehti.fi/eurovaalit-2019/a/7a2b2c13-99ab-4124-b27b-9376f1756e16

He pilaavat puolueensa alentumalla vasemmistosekoilijoiden tasolle. Vasemmistosekoilulle vaan on yleinen hyväksyntä, joka kumpuaa edelleen natsisaksan tekojen tuomitsemisesta. Staalinin touhuja ei kritisoida, koska he voittivat.

Ihonvärin suora kohdistaminen pelottavaan tulevaisuuteen ei ole mikään neronleimaus. Pitäisi perustella tarkemmin, mitä faktoja mustalla ihonvärillä on olemassa. Esim. tilastollisia.

On aivan selvää, että mustalla ihonvärillä ei ole samanlaisia älyllisiä saavutuksia historiassa, kuin valkoihoisilla. Mutta onko se yhteiskuntarakenteen syytä vai jotain muuta. Hankalinta on se, että ihmisten erilaisuuden ja ns. ihmisarvon tulkitseminen tuomitaan heti rasismiksi ja muukalaisvihaksi.

Jos toisessa kädessä on kultaa ja toisessa paskaa, niin olisihan se hyvä, jos voisi miettiä ja analysoida, miksi paskaa on kädessä, eikä vaan pestä se käsi. Eri asia onkin, jos joku haluaa pitää paskaa kädessään ihan vaan omaksi huvikseen tai jopa ihan elämäntapana.Vapaa sana / Pekka ja Pätkä neekereinä
: 18.05.19 - klo:12:39
Kukkahattutädeille kamalan rasistinen ja herjaava elokuva. Varsinkin, kun nuo joutuvat elantonsa tienaamaan.

Tosi super isänmaallisille neekeri-sanan viimeinen pyhä linnake, jota yritetään murtaa Gallion ghetoista.

Tässä taistelussa ratkeaa nyt tulevaisuus.

https://www.is.fi/viihde/art-2000006110222.html
 ???

Mitä tekee huuhkaja-make tuossa porukassa? Missä vaaleissa tuo valittiin?

Elämme vaarallisia aikoja...


Vapaa sana / Kadonnut...
: 03.05.19 - klo:17:54
Kadonnut miljoonia litroja jäteöljyä... tämän päivän mt:n mukaan.

Ei ne mihinkään kadonnu oo. Ne on poltettu eri kattiloissa. Polttoöljyn sekaan kun sekoittaa, niin hyvin menee.

Miltäs tuntuu vihreät?
Sivuja: [1] 2 3