Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 15

Aiheet - Moottoripolkupyörä Man

Vapaa sana / Saatanan tunarit.
: 12.11.23 - klo:18:22
Eivätkö nämä hölmöt saa tukittua tätäkin porsaanreikää? Kun on selvää, että itänaapuri ei kunnioita mitään sopimuksia, tuollaista vihervasemmistolaista sontaa ei pitäisi myöskään mahdollistaa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009986409.html
Still-kuvan halaajat haluavat ajan pysähtyvän, vaikka se ei ole mahdollista. Koittakaa viherhipit päättää.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009824384.html

Eikö lehtijutussa olisi hyvä punnita ilmiöiden hyviä ja huonoja puolia? Aina vaan kaikki menee huonosti ja aina vaan ei ole ihan vielä liian myöhäistä. Joten suomalaiset voivat vielä parantaa tapansa ja pelastaa maapallon.
Vapaa sana / Estonia tv-sarja.
: 30.10.23 - klo:11:15
https://www.mtv.fi/ohjelma/f612f1582fbec2f52298/estonia

15 miljoonaa rahaa on laitettu sarjaan kiinni, mutta Valmetista ei ole saatu led-työvaloja irti.
Vapaa sana / Näkökulma pakolaisuudesta
: 04.10.23 - klo:14:07
Edellisen mutavyöryn aikaan, Eurooppaan tuli kaikenlaista hassua jengiä. Herää kysymys, minkälaista jengiä. Viimeisten isojen sotien aikaan Suomessakin syntyi pakolaisuutta miehitetyiltä alueilta, mutta harvalle tuli mieleen, että lähdetäänpä hillumaan jonnekin muihin maihin. Mielellään haluttiin pitää puolia, jotta edes jotain säilyisi tulevaisuuteen, lopullisesti sosialistien tuhottavaksi.

Nyt kun katsoo tuota Ukrainan touhua, niin kartoista selviää, että aika iso osa Ukrainaa on vielä ihan vapaata aluetta. Miksi sieltä pitää ihmisten lähteä pois? Osa jää kuitenkin taistelemaan oman maansa puolesta. Näkökulmana on, että ei pakottavassa tarpeessa olevat pakolaiset ovat käytännössä välinpitämättömämpiä ihmisiä, jotka ovat kokonaisyhteiskunnan kannalta huonoja ihmisiä. Nyt kun tämä porukka leviää ympäriinsä, saadaan taas sitä hyvää uutta pöhinää.

Jos Ruotsiinkin olisi saapunut somaleiden tai muiden muhamettiläisten tilalle vaikka thaimaalaisia, vietnamilaisia, japanilaisia tai vastaavia, tuskin nykyisen kaltaista menoa olisi olemassa. Sosiaalisossut yrittävät selittää asiaa eriarvoisuudella ja rasismilla. Eivätkö he vieläkään näe, että he ovat täysin väärässä? Kyseessä on selvästi eugeniikan asia.

Ongelmat ovat syntyneet ajan kanssa ja sellaisesta huonosta yhteiskunnasta kun repäistään jengiä toisenlaiseen yhteiskuntaan, voidaan olla varmoja, että jotain tapahtuu. Hölmöksi asian tekee se, että suomalaisessa kantaväestössäkin on sukupolvien myötä syntynyttä asenneköyhyyttä ja yhteiskunnan elättiä.
Vapaa sana / Homot opiskelijat
: 29.09.23 - klo:14:04
Avoimuus peitetään massan taakse. Se on suuremmilta osin vasemmistolainen tapa. Totuuren rakkauren nimissä olisi hienoa, jos jokaiselta "valtaajalta" kysyttäisiin, mikä on tiedekunta (jos on), onko sinulla etunimi joka muistuttaa luonnontilaista ympäristöä, mistä olet kotoisin ja kuinka paljon mahdolliset vanhempasi tienaavat vuodessa. Vielä voisi kysyä, että löytyykö puoluekirjaa ja minkä värinen.

Näin saataisiin totuudenmukainen kuva siitä, että ketkä opiskelijat "valtasivat" mitä ja miksi. Nyt joukoissa seisovat yleistävät mediassa niin, että kaikki opiskelijat protestoivat toimittamalla tyhjää eri tiloissa. Miksi asioista ei voida puhua niiden oikeilla nimillä?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009888759.html

Vapaa sana / Mitä v?ttua?
: 27.09.23 - klo:12:38
Tässä mosaiikissa ei ole ihan kaikki kohdallaan.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009876807.html

https://yle.fi/a/74-20051976

Saa olla aika valittu kansa, että kaikki muut sulattavat nämä etuoikeudet.

Tuossa vielä taas tuo hyvä debatti koko holokaustin kieltämisen kriminalisoinnin epäkohdista.

https://www.youtube.com/watch?v=Gcq_6CgH3bc

Pohjimmiltaan ei ole mitään erityistä syytä siihen, miksi holokaustin kieltäminen pitäisi kriminalisoida. Ennemmin tuollainen mafiamainen etuoikeutettu itsestäänselvyys, jota ei saa kyseenalaistaa, johtaa siihen että se alkaa herättämään vastarintaa.
Vapaa sana / Sekamelskaista natseilua
: 25.09.23 - klo:17:52
Kun Selenski kävi Kanadassa (kerjäämässä rahaa ja pyssyjä, tiedetään tiedetään), esiintymässä oli myös kanadalais-ukrainalainen ww2 veteraani, jota ylistettiin kamalasti. Mutta kun viheliäät juutalaiset keksivät, että ukko kuuluikin ukrainalaiseen vapaaehtoisporukkaan, joiden piti laittaa ryssää turpaan natsien rinnalla, niin siitähän soppa syntyi.

Nyt kun ryssä yrittää poistaa Ukrainan itsenäisyyttä, syynä ovat nämä Kiovan natsit. Nyt silti näitä natseja tuetaan ympäri maailman, mutta alkuperäisiä natsien kanssa touhunneita halveksutaan edelleen. Tällaiseen kategoriaan kuuluu myös suomalaiset, jotka natsisaksan rinnalla taistelivat Karjalassa. Tavoite vähän sama, että estetään ryssän alaisuuteen joutuminen.

Tuloksena on kauhea pahoittelun tulva ja anteeksipyyntöjen vuolas virta. Ja keneltä pyydetään anteeksi. No niiltä helvetin juutalaisilta. Kun ukrainalaiset muistivat holodomorin ja meinasivat, että jospa ei enää, niin mitä väliä sillä on, kun yliromantisoitu holokausti vie kuitenkin voiton. Nyt pitäisi vielä kieltää lailla keinotekoisesti holokaustin kieltäminen, joka ei oikein ole suhteessa mihinkään muuhunkaan kansanmurhaan. Että niitä olisi muitankin tapahtumia, joita ei varmaan saisi kritisoida, jos joitain kiinnostaisi.

https://yle.fi/a/74-20051820


Tuossa muuten hyvää keskustelua holokaustiaiheesta.

https://www.youtube.com/watch?v=Gcq_6CgH3bc

Tuo kanava on ehkä vähän aliarvostettu, kun siinä ei ole oikein sellaista kiihkopoliittista agendanpaloa.
Vapaa sana / Hei kepu. Aika naurettavaa.
: 22.09.23 - klo:18:20
Mikäköhän porukka sitä turvetta alkoi ajamaan alas?

https://yle.fi/a/74-20051510

Eikö kepu muista, että kannatus on tippunut rajusti? Saattaa olla osasyynä myös se, että kepusta tuli vihreä vasuripuolue.

Homoilusähkön vuoksi isoa pannua ei voi ajaa täysillä.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009858303.html

Kun on tarpeeksi epävarmaa ja epävakaata sähköntuotantoa markkinoilla, ei voida pitää kunnon myllyä tehokäynnillä. Jos OL3 putoaisi pois verkosta, 1600 MW on liikaa fingriidille. Pitää ajaa varmuuden vuoksi vain 1300 MW teholla. Kun ei tiedetä, tuuleeko samalla ja paistaako aurinko. Hämähäkinseitti johdoille tulisi liikaa kuormitusta ja tuulimyllyn turvallinen tila järkkyisi. Nyt kun äijävoiman sijasta tehdään tuulella käyvää mitäsattuu voimaa ja sähkön käyttö lisääntyy, törmäämme vihdoin siihen todellisuuteen, että sähköä pitää tuottaa eikä vain toivoa sitä ilmojen herralta.
Vapaa sana / Kuuban ohjuskriisi
: 07.09.23 - klo:16:46
Lokakuussa -62 elettiin jänniä aikoja. Neukkula kirisiti jenkkejä kuubaan sijoitetuilla ydinohjuksilla. Lopulta rutsevi lupasi vetää ohjukset pois, mutta vasta saunasopimuksen jälkeen. Hrutsevi lapin miehenä kertoi kuinka asia on, eikä kukaan muu ole käyttänyt mitään dopinkia. Paitsi kun ei kertonut. Ei saanut kertoa. Saunasopimus kielsi.

Saunasopimuksen mukaan Yhdysvallat vetää Jupiter-ohjukset pois Turkista ja katkaisee sauvansa siellä yhdessä kohtaa, missä ei ole kameroita. Näin varmistettiin että kansa ei enää muista koko Kuuban kriisiä ja ratkaisukoplaus Turkin ohjuksiin oli mahdoton. Ohjukset olivat ikääntyneitä ja ne pitikin poistaa, mutta näin Kenedi(t) saivat säilytettyä kasvonsa sopassa. Jos sopimus olisi tullut julki ennen aikojaan, se olisi mitätöitynyt. Aina vain korostettiin että kysymyksessä on epäily, joten salaisuus säilyi.

Muutama vuosi myöhemmin järjestettiin Suomessa eduskuntavaalit. Eräs tyttönen, kaupan kassaksikin epäilty, päätti että hän kerää puolueelleen ääniä ja vasta vähän ajan päästä tuodaan julki, että emmä tätä teekkään. Mulle on tarjottu sellaista strategiajohtajan paikkaa ja lähden sinne.

Aika selvästi näkyy, että homma oli selvä jo keväällä, mutta kerättiin vähän ääniä ja pidettiin puolueen päätä pinnalla. Toisin kuin jenkeissä, suomalainen äänestäjä näkee tässä selvän kytköksen vaalien ja tämän hetken välillä. Kyllä Sanna nyt kärähti.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5b134770-6928-483c-b9ad-b335f6d1aeca
Hienoa vertauskuvallista ja historiallista retoriikkaa pöntössä. Keskisarja osaa kohahduttaa idioottia somekansaa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/744a4ea9-e696-40c8-8c28-f06d813002f1

Pitäisi vihdoinkin aloittaa asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä. Vain siten voidaan tunnistaa ikävätkin epäkohat ja asioille voidaan tehdä jotain pelkäämättä vasuriston ihmisoikeuslakien tulvimista.

Rasismi johtuu kahdesta asiasta. Ennakkoluuloista ja käyttäytymisestä. Molemmat seikat hiipuvat, jos ihmiset molemmin puolin osaavat käyttäytyä sivistyneesti. Eivät ne koskaan kokonaan poistu, mutta jos vaikka mannejakin mietitään, niin eivät ne edes yritä parantaa tapojaan, joten minkä sille voi. Pitäisi vain olla joku kaatopaikka tai uuni, jolla ratkaista toivottomat tapaukset. Tämä jos mikä on rasismia, mutta jos oikein ajattelee, niin erittäin käytännöllinen ja haitaton tapa toteuttaa yhteiskunnan toimivuutta.
Vapaa sana / Mainoksen uhri
: 10.08.23 - klo:12:12
Normaali ihminen ei mainoksiin lankea.

Paitsi...
...kun yksi rehuvirma oikein mainostaa mtk:n äänenkannattajassa ja oikein etusivulla.

"Koko suomalainen elintarvikeketju saa alkunsa suomalaisista viljelijöistä, jotka tekevät arvokasta työtä taatakseen kotimaisen viljan kotieläinten ruokana ja rehujen raaka-aineena. ..."

Näin se mainosteksti alkaa. Mainos toimii vain päinvastoin. Kun on ollut tapana myydä vilja ihmisten ruoaksi, eikä elukoiden, on homoa väittää arvokkaiksi viljelijöiksi rehuviljan kasvattajia. Ja vielä niin, että elintarvikeketju saa alkunsa näistä uskollisista rehun tuottajista. Kasvuolosuhteille ei voi mitään ja rehuviljaa tulee ja sitä pitääkin tulla, mutta mistään ei tule mitään, jos aina vain uskollisesti viljelee vanhasta muistista jotain viljaa, markkinoihin katsomatta.

Onko mikään ihme, että tämä yksikin putiikki on nyt tuottajaorganisaatio? Putiikin tarkoitus ei ole palvella elintarviketeollisuutta vaan viljelijöitä. Ja ehkä sukupolvien vaihtuessa, viljelyperiaatteet ovat lähtökohtaisesti enemmän markkinaehtoisia. Suunnitelmatalouden kaiut alkavat häviämään. Mutta rehutehtaan ylimielinen teksti ei ainakaan paranna suhtautumista elintarviketeollisuuden tarkoitusperiin.
Sorkan tapaan linkillä ja lakonisella lausahduksella.

Mielenkiintoinen kulttuuriero.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9213a0f1-51ca-446b-814f-1aa1acf1e602
Vapaa sana / Kaikki on selvää paitsi...
: 27.07.23 - klo:09:29
Nyt lähdetään matkalle kohti utopiaa. Lähtöpiste ja päätepiste tiedetään. Kukaan vaan ei ole vielä löytänyt karttaa tai navikaattoria, joka osaisi perille. Miksi sitä Karjalan mäntyä sitten pitää hakata sillä punaisella päällä edelleen?

https://www.youtube.com/watch?v=23R8R7Bl1Ck
Mittakaava, ymmärrys ja yleinen pelleily.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsa/4dcb4e36-cc97-464d-9505-873ddcd21644

"IPCC:n raportin mukaan kuitenkin ennaltaehkäisevä palontorjunta ja sammutuskaluston lisääminen ovat toissijaisia keinoja. Tehokkainta on toimia ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi."

Tehokkainta ihmisten aiheuttamissa maastopaloissa olisi se, että ei olla niin leväperäisiä. Palojen tehokas sammutus vaatii tehokasta sammutuskalustoa. Vasemmistolaiselle on mahdotonta opettaa velvollisuuksia. Siksi myös IPCC paljasti korttinsa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 15