Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - mustaviiksi

Kun meitä johtaa kassaneiti ja bussikuski, niin onko Suomesta tulossa uusi venezuela? Silloin on Kreikankin kohtalo kadehtittava. Kepu se vain jatkaa Bussin työntämistä rinteeltä alas.
No onko näkynyt soppareita?
Kasvintuotanto / Rahaviljely.
: 20.06.20 - klo:14:55
Pitää parin vuoden periodilla siirtyä kuninkaaliseen kasvinviljelyyn. Raha-kauraa, voitto-Vehnää ja Euro-Hömppää kasvuun.
Meneekö se nyt ihan oikein että osuuspääoman korko on 4% kaikilla muilla, paitsi niillä jotka on irtisanoneet jäsenyytendä 2019 ja heidän korko on 0,25%?
Tietääkö SKN mikä snorkkeli on paras viljahommaan?
Vapaa sana / Vasemmistoliitto ja 800€/kk!
: 15.02.20 - klo:21:39
-800€/kk
-asumistuki
-toimeentulotuki

Käykö nämä täysillä?
Demareilla on käytössä Sanna Marin työviikko kuulema. Oli lähdetty himppeen kesken istuntopäivän.
Vapaa sana / REHELLISYYS!
: 29.11.19 - klo:15:02
ministeriltä vaaditaan rehellisyyttä ja nuhteettomuutta. Onko pääministeri Antti Rinne määritelmän mukainen? Tilillä petoksia, kirjanpitorikoksia, sisäpiiritiedon vuotamista ynm. pientä. Nyt valeh.... muuneltua totuutta eduskunan edessä ja meno vain jatkuu. Hallitus, eteenkin RINNE JA PAATERO! Rinne itse esitti jo aikaisemmin että TES siirto korvattaisiin kerta korvauksena työntrkiöille.

Keskustan, Kokoomuksen ja Persujen/Sinisten PORVARI HALLITUKSESSA ei olisi tullut kysymykseenkään tällainen DUUNARIEN KUSETTAMINEN mitä tehdää ay-liitojen, sdp ja vasemmistoliiton taholta! 1,5 miljoonaa euroa jäsenmaksurahoja siihen että saadaan RINNE pääministeriksi! HÄPEÄ RIKU AALTO JA JARKKO ELORANTA KUMPPANEINEEN!
Koneet, laitteet ja tekniikka / KoneAgria
: 27.09.19 - klo:14:48
Lantmännenin osasto on melko iso? Onkohan tulossa edustus muutoksia?
Vapaa sana / KKV!
: 10.06.19 - klo:14:34
Kuulema KKV Vapauttaa Kaupat valiomaidon kiroista.
Sivuja: [1] 2