Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - mustaviiksi

Vapaa sana / Vasemmistoliitto ja 800€/kk!
: 15.02.20 - klo:21:39
-800€/kk
-asumistuki
-toimeentulotuki

Käykö nämä täysillä?
Demareilla on käytössä Sanna Marin työviikko kuulema. Oli lähdetty himppeen kesken istuntopäivän.
Vapaa sana / REHELLISYYS!
: 29.11.19 - klo:15:02
ministeriltä vaaditaan rehellisyyttä ja nuhteettomuutta. Onko pääministeri Antti Rinne määritelmän mukainen? Tilillä petoksia, kirjanpitorikoksia, sisäpiiritiedon vuotamista ynm. pientä. Nyt valeh.... muuneltua totuutta eduskunan edessä ja meno vain jatkuu. Hallitus, eteenkin RINNE JA PAATERO! Rinne itse esitti jo aikaisemmin että TES siirto korvattaisiin kerta korvauksena työntrkiöille.

Keskustan, Kokoomuksen ja Persujen/Sinisten PORVARI HALLITUKSESSA ei olisi tullut kysymykseenkään tällainen DUUNARIEN KUSETTAMINEN mitä tehdää ay-liitojen, sdp ja vasemmistoliiton taholta! 1,5 miljoonaa euroa jäsenmaksurahoja siihen että saadaan RINNE pääministeriksi! HÄPEÄ RIKU AALTO JA JARKKO ELORANTA KUMPPANEINEEN!
Koneet, laitteet ja tekniikka / KoneAgria
: 27.09.19 - klo:14:48
Lantmännenin osasto on melko iso? Onkohan tulossa edustus muutoksia?
Vapaa sana / KKV!
: 10.06.19 - klo:14:34
Kuulema KKV Vapauttaa Kaupat valiomaidon kiroista.
Vapaa sana / Hallitusneuvottelut
: 19.05.19 - klo:15:20
Alkaa tuo Rinne näyttämään Irakin ex-ulkoministeriltä joka runoili silloinkin valtavasta voitosta, kun katsoi M1A2 tykin putkeen.
Heitetäämpäs ajatus kun maidon hinta ei nouse itkemälläkään, niin saisiko kustannuksia kiusattua muuta kautta.

Navetan rungoksi jos ajattelisi jotain 10x100-150x150 parrua(kyllästettyä/lämpöpuuta) tai terästolppia? kattotuolit/liimapuu/kertopuuta.
Seinäksi yksinkertaista pressu/verho seinää automatiikalla tai ilman. Lehmähän kyllä selviää vähän kovemmassakin pakkasessa.Lanta vain tuppaa jäätymään.
Saisko mihinkä hintaan rakennuskustannukset  tingittyä?
Sivuja: [1]