Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - Mietin vaan, että...

Kasvintuotanto / 15.4 mennessä kylvetyt?
: 03.08.20 - klo:21:17
Yks kaikkitietävä kirjoitti viime keväänä, että "Jos ei 15.4 mennessä ole kylvetyt niin sitten saa olla kylvämättä"

Mielenkiinnosta kysyn, miltä näyttää SS:n kasvustot, jotka siis täyttävät em. kriteerin? Joko SS on ohransa puinut?
Vapaa sana / Sepeteuksen vappusatanen...
: 01.05.20 - klo:21:32
... vaihtuikin vappusateeseen. 🙂

Arvaa harmittaako? Sepeä siis.
Kasvintuotanto / Kehu kauraa
: 11.04.20 - klo:11:38
Mietin vaan, että voisi vaihteeksi kauraakin kokeilla.
Kauralajike hakusessa, turvemaalle, kriteerit numerojärjestyksessä, tärkein ensin:

1)Korrenlujuus eli pieni lakoontumisriski
2)aikaisuus
3)korkea hehtolitrapaino
4) satoisuus

Mites Riina? Kokemuksia?
Vappumarssit perutaan.

Ei pääse Sepeteus punalipun alle löntystelemään.

1960-luvulta jatkunut perinteensä katkeaa.

Voihan sen vapun viettää vaikka keijupuutarhassakin.
Vapaa sana / Jotain hyvää koronassakin.
: 03.04.20 - klo:11:11
EU on osoittanut kykenemättömyytensä hoitaa äkillisiä kriiseja. Se sijaan, että tämä monikansallinen tulliliitto hoitaisi ongelmaa yhteisellä päätöksellä, virukselle se antaa vapaat kädet jatkaa tihutyötään alueellaan.

Se sijaan Kansallisvaltiot ovat toimineet! Sulkeneet rajojaan, estäneet viruksen leviämisen monin keinoin.

Missä on EU:n paljon puhuttu solidaarisuus? Hahhaaa... Esim. Saksa kieltäytyi luovuttamasta suojatrvikkeita naapurivaltioillensa.

Kansat ja kansakunnat heräävät Schengen-unestaan ja havahtuvat:

Onneksi meillä on kansallisvaltiot!

Eläköön itsenäinen Suomi ja Suomen kansa!
Mietin vaan että aloitan huomenna 3.4.kylvötyöni. Vähän on märkää äestää, mutta pakko on aloittaa.

Nimittäin, mulla menee aina keväällä kaksi viikkoa kylvötöiden tekemiseen. Yksin teen, koneet ja laitteet aika pieniä ja vaatimattomia ja kivienkin keräämiseen täytyy aina muutama päivä varata.

Huomenna on aloitettava, koska SS:hän jo ilmoitti, että mikäli 15.4 ei ole kaikki kylvettynä, ne sittensaakin jäädä kylvämättä. Mutta varmaan jyräyksiä voi sen jälkeenkin tehdä?

Eihän kukaan varmaan astu poikkiteloin SS:n tietämykseen viimeisen kylvöpäivän suhteen?
Mietin vaan että valmiuslain, joka rajoittaa yksilön vapautta, suurin vastustaja oli vasemmistoliitto.

Sinänsä huvittavaa, koska vasemmistoliiton henkisenä kotina ja aatemaailman pohjana on kommunistinen liike,  joka juurikin pyrki yksilönvapauden sääntelyyn mm. poliittisen yksinvaltiuden ja matkustuskiellon kautta.

Melkoinen paradoksi.
Vapaa sana / Eemelin kokoomus
: 18.03.20 - klo:09:29
Meni sitten jo sdp:kin jo kokoomuksen ohi
Vapaa sana / Kovan onnen Suomi
: 16.03.20 - klo:13:52
Koronavirus ja taantuma uhkaa. Meillä hallitus koostuu pahanpäiväisistä nuorista plikanharakoista.

Voi meitä huono-onnisia.
Vapaa sana / Paskapuhetta.
: 07.02.20 - klo:19:21
Näyttää olevan kommunisteilla edelleenkin sivistystaso olematon.

Sukupolvi on vaihtunut, mutta entinen sivistymättömyys jatkuu.
Mietin vaan, että tuskinpa monikaan tajuaa, miten valtamediamme YLE ja HS etunenässä  ovat kusettaneet uutisoidessaan Brexitistä ja sen kannatuksesta Britanniasta.

Brexit-kansanäänestyksen lopputulos oli niukka voitto brexitiä kannattaville. Jonkin aikaa äänestyksestä valtamediamme kertoi suu vaahdoten, miten britit ovat alkaneet katua päätöstään ja kuulemma kyllä brexitille-äänestäneistä suurin osa kertoi, että mikäli uusi äänestys järjestettäisiin, heidän mielipide olisikin nyt päinvastainen.

Tuli parlamenttivaalit. Konservatiivipuolue ratsasti brexitillä vaaleihin ilmoittaen, että mikäli he saavat kansalta mandaatin ja voittavat vaalit, brexit tulee lopultakin toteutumaan. Jopa punavihreä Yle myönsi, että tulossa on brexit-vaalit. Brexit oli vaalien kärkihanke, siksi tärkeä asia se tietysti briteille on.

No, miten vaaleissa kävi?

Konservatiivit saivat MURSKAVOITON!

Missä olivatkaan ne suurin osa kelkkansa asiassa kääntäneistä?

Tarinan opetus : älä luota valtamediaan.

Muutenkin mediaan kannattaa suhtautua epäilyksellä.

Toimittajat niitä tarinoita kirjoittavat. Ja toimittajien poliittinen kanta vaikuttaa siihen, mitä tuubaa sieltä suolletaan. Näin on nyt ja näin se on ollut aina.
Kokeilu:  puista varisseita lehtiä ja  puolimäräntyneitä omenia sängelle. Keväällä muokataan maahan.

Näin kun vuosittain toimii, tuoko toiminta humusta maahan?
Berliinin muurin murtumisesta on  30 vuotta. Iltapäivälehdet ovat pullollaan muisteloita diktatuurivaltion kaatumisesta, sen kidutusselleistä ja ihmiskohtaloista.

Suomessa on johtavilla vakansseilla ihmisiä, jotka ajoivat aktiivisesti tämän ihmisoikeuksia räikeästi loukkaavan valtion virallista tunnustamista. Nämä henkilöt luovat itsestään kuvaa humaaneina ja ihmisoikeuksia kannattavina tahoina.

Mietin vaan, että milloin saamme lukea haastattelun, jossa vaikkapa Tarja Haloselta, Erkki Liikaselta tai Erkki Tuomiojalta kysytään, mitkä olivat heidän tunnelmansa Berliinin muurin murtuessa?

 Olivathan nämä henkilöt aikanaan vaatimassa hyvin aktiivisesti DDR:n olemaasaolon tunnustusta ja sen hyväksyntää toimiessaan DDR:n tunnustamiskomissiossa.

Lisäksi mietin vaan, että onko aihe vielä liian arka? Onko asiasta mahdollista puhua julkisesti ja suoraan Suomessa vasta sitten, kun Tarjan perse kasvaa koiranputkea ja Liikasen ison pään päällä on metri multaa?
Vapaa sana / Sepeteus?
: 08.11.19 - klo:17:11
Bannissa?

Ei sillä, että ikävä olisi...
Mietin vaan, että miksi tämä pölhö kansa umpipölhöine nykyhallituksineen haluaa kurittaa ilmastoon vedoten omia kansalaisiaan, vaikka emme pysty mitenkään vaikuttamaan globaaleihin ongelmiin. Tottakai on oikein laittaa roskat roskiin ja pitää paikat siistinä, mutta puhe siitä, että täällä tehtävillä toimilla olisi globaalitason ongelmiin jotain merkitystä pitää lopettaa . Ne puheet ovat fake news-uutisia. Poimintoja:

- joka puolen tunnin aikana maapallolla palaa savuna ilmaan kansainväliset mitat täyttävän jalkapallokentän verran metsää.  Näin tapahtuu ns.24/7
- joka kahden tunnin aikana maapallolta häviää 10 hehtaaria viljelykelpoista maata, suurimpina syinä eroosio ja kaupungistuminen. Tämäkin 24/7
-joka puolen tunnin aikana maailman valtameriin kaadetaan yhden kuorma-autollisen kuorman verran muovijätettä. Tämäkin tapahtuu 24/7
-Maapallolla energiankulutus kasvaa vuosittain noin 2,5%
-Fossiilisten polttoaineiden kulutuksen kasvun on ennustettu jatkuvan vuoteen 2040 asti.
-Suomen osuus maailman kasvihuonepäästöistä on huikeat 0,17 % !!!

Tässä vain muutamia faktoja. Kun soppaan lisätään jo ajat sitten käsistä lähtenyt väestön räjähdysmäinen kasvu varsinkin tuolla päiväntasaajan seutuvilla (esim. Nigeriassa on jo nyt enemmän ihmisiä kuin koko EU-alueella yhteensä ja nigerialaisten määrän ennustetaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2050 mennessä...kondomi lienee tuntematon esine paikallisille urhoille) niin voimme todeta, että ilman muuta olemme hävinneet tämän pelin.

Lajitelkaamme roskat, lopettakaamme lihansyönti ja antakaamme puiden lahota metsiimme, arvon suomalaiset. Kyllä näillä punavihreillä arvoilla me täällä Pohjolan perukoilla pelastamme maailman.P.S. Jussi Halla-Aho oli vaalien alla aivan oikeassa siinä, kun hän kertoi, ettei neuvonnalla saavuteta mitään hyödyllistä asiassa, koska ihminen ei vapaaehtoisesti halua luopua elintasostaan ja mukavuudestaan. Tämä tuli mieleeni eilen katsoessani iltayhdeksän aikana nelosen ”pallonpudotusohjelmaa”jossa juontaja kysyi kisailijalta, mitä aikoo tehdä rahoilla, mikäli onni käy...kisaaja mainitsi heti suoraan, että Thaimaan matkalle lähtisi .

 Hyvin on ympäristötietoisuus levinnyt kansalaisten mieliin.
Sivuja: [1] 2 3