Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - KAri

Näyttääpä aamusta olevan YLEn aamu-TV:ssä jotain juttua muuntogeeneistä.

6.44 Haittaako, jos ruoka on muuntogeenistä?

Mitään tarkempaa tietoa ei asiasta itselläni ole - sattui vaan jutunaihe silmiin.
Tiedoksenne/kutsuna kaikille saatettakoon torstaina 25.11.2010 Ilmajoella järjestettävä seminaari:

Agro Living Lab -hanke järjestää seminaarin maatalouskoneiden helppokäyttöisyydestä ja työturvallisuudesta. Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja työturvallisuuden ja helppokäyttöisyyden yhteispelistä, positiivisen teknologia-asenteen muodostumisesta, työergonomiasta sekä siitä, miten käytettävyys tulisi huomioida investointisuunnitelmia laadittaessa. Seminaari järjestetään perinteisessä pohjalaisessa maalaistalossa Koskenkorvan Trahteerissa. Hinta 10 € / hlö (sisältää luennot, lounaan ja kahvit)

Seminaarin tarkemman ohjelman ja ilmoittautumisohjeet näet: http://www.agrotechnology.fi/cgi-bin/webio-f?id=37&saitti=agroteknologia

Hankkeesta ja käyttäjäverkostosta lisää; http://www.agrolivinglab.fi
Kasvintuotanto / Jurttikiintiöistä
: 20.01.09 - klo:09:55
Näyttää olevan yleisesti melko hiljaista noiden jurttikiintiöiden kaupan suhteen, taitaneet mennä lähinnä tutunkauppaa mitä liikkeellä on ollut? Oletteko ostaneet/vuokranneet lisää itsellenne?
Yhteistyötilallani on ollut mietinnässä pitää vähintäänkin välivuotta, ellei lopettaa kokonaan? Mikäli jotain kiinnnostaa runas 30 POL:a lisää toimitusoikeutta 2009 kaudelle, niin ottakaa yhteyttä kal(a)pp.inet.fi, niin kerron lisätietoja.
Hakusassa hinattava ruisku ensi keväälle. Ruiskutusalaa ~250 ha/vuosi jossa mahdollista kasvua jatkossa. Lohkot 10 kilometrin säteellä, joten veden kuskausta reppuruiskulle liikaa. Hinattavaksi ruiskuksi ruiskutusala on hyvinkin kohtuullinen.

Ruiskuun varusteiksi vähintään:
* 21 metrinen puomisto
* > 2400 litraa pääsäiliö
* > 200 litraa huuhtelusäiliö
* Triplet suuttimet
* Pesusuuttimet tankkiin
* Sähköhydrauliikka
* Automaattisesti säätyvä ruiskutusmäärä
* Muut "tarpeelliset" varusteet, mitkä?

Mitä merkkiä/ mallia raati suosittelee ja miksi?

- Hardi Ranger
- Hardi Navigator
- Amazone UG 2200 Nova
- Amazone UX 3200
- Junkkari
- Kasi
- Joku muu, mikä?


Pikaiset kommentit ja vinkit tervetulleita. Tällä tarjoukset pöydällä levällään ja päätöksen aika lähestyy. Millaisia lopullisia alennusprosentteja voisi olettaa lähtöhinnoista saatavan?
Sivuja: [1]