Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Pankin renki

Siinäpä otsikon mukainen kysymys. Jos aihetta hieman sivuaa voi vaan todeta että jos maan päättäjät eivät kevääseen mennessä keksi meille maanvijelijöille helpotusta tuohon polttoöljyn hintaan, saattaa jäädä kylvöjä tekemättä. Lannat on varastossa vuodelle 2023 mutta aika kova on tilata 10 000litraa polttöljyä hintaan 1,78e/l 17800euora... Loppuu tämä touhu näihin kuluihin...

Elokapina se vaan makaa Mannerheimintiellä, ja me onnettomat maajussit vaan valitetaan nurkassa oloamme... Pää pois puskasta, ja eduskuntatalon eteen paskakasoja, ja renkaita palamaan.. Kumma että ei kukaan tee aloitetta ei edes MTK.
Harkinnassa tälläinen kone maatilalle, vm 2007 tunnit 8000h. Onko näissä joitain tyyppivikoja mitä tulisi tietää, kone on ns. suomikone. Webastolla, 700 lapuilla, luiskahydrauliikalla, 10 liittimellä.  Monella varmaan erillaisia ajatuksia, tälläisellä tulisi piikkuhommatkin tehtyä kun nätti siirrellä.
Terve. Askarruttaa peräöljyjen lämpötila, tiellä ajaessa saattaa nostaa melkeen 90 asteeseen... öljyjen määrä on puolessa välissä mittatikkua, eli ylitäyttöä ei ole. juuri vaihdoin uudet öljyt, ja suotimet ei ainakaan missään maljan pohjalla, eikä  tyhjennysropun reiässä ollut mitään metalli hilettä. oletteko seuranneet peräöljyjen lämpötilaa? Kiitokset asiallisista vastauksista
Koskahan maksetaan peltokasvipalkkio, olisi jo ns. tärkkelysperunatuelle käyttöä. ;D
Terve!

Eli otsikon mukainen kysymys, pyydettiin töihin kuljettamaan n 200hv traktoria, työtehtäviä on lumen auraus, lastaus, pois kuljettaminen sellaista sekalaista hommaa enimmäkseen lumen siirtoa 10-12h päiviä.
Ajattelin laskuttaa maatalouden kautta eli maksan ite omat sivukuluni, eli huutokauppa keisarin sanoin TÄLLE HINTA +alv24% ???

Sivuja: [1]