Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - meikäläinen1234

Metsätalous / hinta kohallaan??
: 16.04.15 - klo:19:00
Tossa ois päätehakkuu kauppa meiningissä ja aattelin mhy:n kautta sen kilpailuttaa.Ne tekas leimausselosteen  ja siinä oli hinta-arviot puulajeittain.Talvi kohde on kyseessä.Katoin vaa että esim.mänty tukile oli laitettu arvioks 46.5/m3 ku tän aluee puu osto hintoja kattelin ni näyttäs oleva mänty tukki päätehakkuula n.58 e.Minu mielestä nyt ei täsmää.Vai enkö nyt ymmärrä??
Onkoha tuommosela kysyntää/arvoa?Ois Antti kuivuri joute,60 hehtolitraa ja reilu puolenkymmentä vuotta seissy.Ei ole vaunukuivuri.
Metsätalous / ajourat
: 02.04.15 - klo:19:36
Mitehän herkästi ensiharvennus/harvennuskuusikossa juuren niskat vaurioituu?Minulla tehtii molempia vaikka nää kelit ei tainu olla otollisia.Kävin kiertelemässä metässä ja ei ainakaa pistot kuviole ollu pettäny.Pääajourat kyllä petti.
Metsätalous / Puukaupan teko
: 30.03.15 - klo:22:14
Kysyisin semmosta että kun suunnittelee puukauppaa niin voiko suunnitelluistani leimikoista pyytää mhy:ltä leimausselosteen ja kiertää puun ostajat itse sen jälkeen läpi sen selosteen kanssa ja hakea parasta tarjousta.Jonka jälkeen tekisin parhaan tarjouksen tehneen kanssa puukaupat.Siis ilman mhy:tä.
Sivuja: [1]