Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Maa-Anssi

Vapaa sana / Väittelyssä häviölle
: 24.03.17 - klo:18:09
https://i.ytimg.com/vi/H2sza2ZK18w/hqdefault.jpg
Pankaas kertoen hauskoja tai vähemmän hauskoja tarinoita väittelystä.
Just tultiin pulkkamäestä ja rouva kysy et enkö ottanutkaan videokuvaa hänen puhelimellaan hänestä ja lapsesta? Toki otin ku oli käsketty! Ei kuulemma ollu puhelimeen jääny ainakaan. Perustelin et olinhan ottanut kun pojasta oli video ku se laski leikkipaikan telineestä alas! (kyseenalaistettiin jo sekin että osasinko ottaa videoo)
Sanoin kiven kovaan että varmasti olen ottanut mutta sitä en voi vannoa et onko niitä puhelimessa. Tästähän riemu repes ja sota oli varma! Sit kävi ilmi että olikin ollu puhe toisesta lapsesta ja sen kanssa laskemisesta! En kyl jaksa muistaa otinko videoo tästä lapsesta mut en vissiin ku ei niit luurista löydy. Toiset ottamani videot on kyllä. Että se väittelyyn tarvittava aihe ei kovin suuri tartte olla, eikä sen ruokkiminen isommaksi riidaksi. Nyt ketuttaa ja naurattaa samalla..
Toinen oli kaverin kanssa kun löysin vanhan valokuvan jossa oli meidän tallin vieressä harmaa datsun cherry. En ite muistanu koko autoa, kaveri sano ettei sul sellaista ole ollu! Eikä kyl kellään tutullakaan. Tälle naurettiin kun ei se auto tuntunu löytävän omistajaansa, edes porukoilta kysymällä.
Kai ny joku muukin jostain väittelee..?
Olis tarve tehdä lannoitteelle kaukosäätö, ja helpoiten se kävis "toisen tekemää" kopioiden. Eli olisko jollakin laittaa kuvaa, siis ihan mekaanisesti toteutetusta säätölaitteesta. Toki sanallisestakin selostuksesta olis apua.
Mites säännöt menne, siis onko kellään kokemusta...
Poistelin pellonreuna puskia värkkäämälläni "repijällä" ja osan matkaa kiinteistöjen raja kulki pellon ja metsän rajassa. Tuli mieleen vasta myöhässä et jos naapuri haluaa hankalaksi niin onko luvallista ottaa puskia, joiden tyvi saattaa olla naapurin "tontilla" ja oksat kovastikin meikän pellolla?
Vanhan omistajan aikaan ei olis ollu mitään,mut naapuri vaihtoi omistajaa.
Kysyn näin etukäteen et tiedän mennä "lakki kourassa" anteeksipyynnölle, tieto takataskussa ;)
Ajatus tästä tuli taas mieleen kun siirsin lavakuivurista kauraa pois ja "ritilän" päälle oli lajittunut rikkasiemeniä. Saisivathan nuokin olla pois erästä.
Jos laittais kuivauskennolta tulevan, elevaattoria syöttävään putkeen rälläkällä halkion ja tilalle pätkän seulaverkkoa?! Vilja kiertäis ton kohdan ohi useaan kertaan ja ohuena mattona.
Kulutusta sen tulis kestää. Pitääkin kattoa mikä reikäkoko vasaramyllyn "seulassa" on...
Onko muilla yhtään tän suuntaisia ratkaisuja? Ja joo --ruiskuttamalla ei tosiaan saa tän vähemmäksi rikkoja. Tämä määrä ei myyntiä haittaa mutta jos tuo yksinkertaisuudessaan oleva seula ottais vaik jonkun alamittaisenkin jyvän poikkeen!
Vapaa sana / Hömppäheinäklupi
: 19.07.16 - klo:17:45
Tuli tos traktorilla moottorimarssia suorittaessa mietittyä kaikkea....
josko perustettais hömppäheinänviljelijöiden kesken oikein kerho. Pääsy vaatimuksena vähintään 20% LHP/suojavyöhykettä/viherkesantoo.
Ku noil moottoripyörämiehillä on yhden rosentin liivejä ni meillä vois lukee isolla (vaikka ihan T-paidassa) 20%! Sitä merkitystä ei kaapunkilaisetkaan ymmärtäis ja selittää ei kannata edes yrittää.
Toki haittana vois olla että sellaiset 100%:n viljelijät voi käydä vihaisena kimppuun ku juhlitaan "hömppärahalla" ja vielä mainostetaan sitä..he viljelee kuiteski "oikeesti" peltojaan....

Kaikkee sitä tuleeki miettineeksi  ;D

Vapaa sana / Omasta tyhmyydestä...
: 27.04.16 - klo:12:17
Joo-o. Piti tulla välikaffelle ettei suoni katkea päästä  :-[
Vesi virtaa tien ylitse. Minä paskatykillä 3 kuormaa siittä pois ja virtaus vaan lisääntyy. Kolmannen kuorman ajattelin viedä toisaalle ettei tallaannu samat raiteet, käännyin tieltä pois tasaiselle heinikolle.....tulihan se tykki oikein pari metriä tiestä ja istu siihen  >:( >:(
TARTTEEKO SILLÄ TAKAVETORAKTORILLA MENNÄ TÄLLÄ KELILLÄ POIS KOVALTA MAALTA???
Lähtihän se pois mutta aikaa meni ja sapettaa. Piti tänäänkin tehdä ihan jotain muuta ku painia veden kanssa!
Vapaa sana / Mökkikauden avausta
: 16.04.16 - klo:19:58
Vähä tuli myöhä kun päätettiin lähteä mökille, ihan vaan saunaan.
Tuli langettua "vanhanaikaiseen" siltä osin että täällähän tuli siivous sulkeiset  >:( >:( ja suur sellaiset. Onni on se että tuli pakattua mukaan muutakin ku maitua  :-X
Vapaa sana / Tulipahan lähdettyä
: 20.03.16 - klo:15:51
Tulipahan lähdettyä pohjois suomeen turisteja kahtomaan.
Jo matkalla huomasin ettei noiden "vanhusten" kanssa paree kilpasille lähteä. Kaasujalka niillä on kyl raskaan puoleinen ja vissiin lotto onni suunnaton!
Meidän vauhti ei piisannu ensinkään, vaikka akka ottikin "selhvien" jo alkumatkasta  :-[
No sit tänään kävim oikeen ladullakin. Ei niiden kanssa paree kyl sielläkään alkaa haastamaan, ainakaan tällaisen amatöörisivakoijan! Voi käydä nolosti.

Vielä on kokeilematta toi ravintolakunto (siis niiltä vanhuksilta)
En kyl uskalla haastamista edes kuvitella, naapurimökistä haettiin eilis iltana jo täydennystä civicin kontista ku terassilla olleet (siis runsaasti) eivät näemmä piisanneet :o liikettä näkyi tosin jo puolenpäivän jälkeen!

P.s. Piikaa ei näkyny kärkkäisellä  ;)
Olivatpa jyrsijät olleet touhussaan ahkeria ja tehneet tuhojaan. Suursäkit olivat varastossa tyhjinä, muiden tavaroiden mm. trukinlavojen päällä "kyljellään" odottamassa uusia siemeniä.
Päällimmäisissä ei mitään, mutta kun otin sen joka kosketti lattiaa..."alasuppilo" pureskeltu, narut myös. Tämän päällä olevassa luulin ettei ollut vikaa, aloin alapäätä solmia niin jäi toinen naru käteen! (ja juuresta poikki) Molemmat säkit maks 2 kertaa käytettyjä  >:(
Tarkemmin tutkiessani alimmaista säkkiä, oltiin siellä sisällä oikein touhuttu. Rakenneltu vissiin pesää ja pidetty kusemiskisat.
Vieressä yksi lähes täysi säkki johon ei päällisin puolin ollut koskettukaan  :o Tyhmiäkö ovat.

Tämän jälkeen otin 5" nauloja jotka löin sopivalle korkeudelle parruun ja aion ripustaa tyhjät säkit roikkumaan. Auttaako?

Tuskin pystyy alasuppiloa paikkaamaan, kun suurin paine siihen tulee. Ja narutkin on hankala juttu kun kylvimeen joutuu heruttamaan siemenet ja sit solmimaan takasin. Irtonaru ei käy.
Kertokaas jos kokemusta. Kone on volvo T650. Päävaihdevipu on jostain irti, aivan löysä.  Pakki jumissa ja siis päällä. Myöskään aluevaihde ei lähde päältä, jotta sais vapaalle. Olisko vaan vaihteensiirtäjästä joku "sokka" irti vai...
Vapaa sana / Onpi käynyt niin
: 13.11.15 - klo:17:05
                Onpi käyny niin että saunaan on kutsuttu Anssi
      toivottavasti ehtoo sujuu ku tanssi
            
      On kaupunkissa lämmitetty bastuu
      saattaapi myös olla nii että kurkkuki kastuu

      Tuvan puolelta lupa on saatu
      kyyti perille ja takas on taattu

      jos huonosti käy niin kiukaassa palaa peppu
      mennessä pyyhkeitä, eväitä täynnä on reppu
      
      eväitä kaadetaan glasiin, jos toiseen
      kaikki ei onneks sorru moiseen
      
      lavolla istutaan vieretysten
      toiveena on jottei sylitysten

      puhtaaksi tullee joka heppu
      ehtoon mittaan tyhjenee reppu

      rennosti otetaan ja puhutaan p**kaa
      eikä unohreta kutsua naapurin Jaskaa

      tarkoin pitää lääkitä vartaloa sorjaa
      ettei aamuyöstä puhuta idolle norjaa

      rähinöinti kiellettyä on
      sensijaan olo vetreä ja huoleton

      kotio palatessa akalle ehotus
      ellei tule oksennus

      vastauksen melkeen jo tiiän
      kuulen hällä olevan pään niin kipiän

      pään saan omaan tyynyyn painaa
      jospa saisi ehtoon tuon hyvänä muistona mieleen painaa!     :P   
      
      

   
Vapaa sana / Puhelimeen vastaaminen
: 13.11.15 - klo:11:50
Kuinkas vastaatte puhelimeen? Siis kun se alkaa soida  ;)
Kuuntelin työn ohessa ratioo ja soittivat ratiokilpailun voittajalle...vastasi: Joo-o
Käsittämätöntä. Tuskin oli tuttu nummero mkä soitti.

Jos outo numero soittaa, vastaan omalla koko nimelläni.
Jos joku kyläläinen tahi muu puolituttu, ehkä etunimi piisaa.
Kavereille moro tai jotain muuta yhtä raisua  ::)
Kotoota ku soitetaan nii yleensä riittää aakkosten viimmenen kirjain  ???
Onko kokemuksia sen käytöstä? -Siis koneisiin  8)
Tarvis saaha yks 50mm tappi hereille. Lämpöä on annettu ja lekaa. Kun ei lämpöä pääse antamaan joka kohtaan niin ehkä ei kylmääkään. Ei kyl olis kallis kokeilukaan toi aine.
Sivuja: [1]