Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - mymmy

Vapaa sana / Trump
: 07.01.18 - klo:17:57
Veikko Vallin
17. joulukuuta 2017 kello 13:58 ·
POKS! Tämä poksauttaa Trump-vihaajien päät. Ystävät USA:sta tekivät yhteenvedon, miksi Trump voitti ja miksi hän menestyy:

"Suomessa luullaan, että Trump on osa rikasta eliittiä, vaikka asia on juuri päinvastoin. Vaikka hän on rikas, niin se ei tarkoita, että hän on osa eliittiä.

Trump on työhaalarit päällä kävelevä älykäs miljardööri, rekkakuski ja putkimies, joka syö omassa kulta päällysteisessä pöydässä yksityisessä suihkukoneessaan viiden dollarin arvoisia McDonalds hampurilaisia. Hän on roskaruuan ystävä.

Hän on brutaalisti rehellinen, joka saa hänet myös usein ongelmiin median kanssa. Hän puhuu kansankielellä muurareille, hitsaajille ja ompelijoille. He ymmärtävät Trumppia ja Trump ymmärtää heitä. Hän puhuu niinkuin monessa olohuoneessa puhutaan.

Hän uskaltaa sanoa asiat suoraan mitään hienostelematta tai poliittista korrektiutta käyttämättä. Hän tuntee työmaillaan tekevät raudoittajat, kirvesmiehet, putkimiehet ja sähköasentajat. Hän tuntee heidän perheenjäsenet ja lapset. Hän rakastaa työtätekevää kansaa ja tuntee olevansa kotonaan rakennustyömailla. Hän rakastaa työntekemistä, omaa perhettään ja lapsiaan. Hän rakastaa poliiseja, palomiehiä, tehdastyöläisiä ja kaivostyöläisiä. Hän haluaa, että ihmiset saavat asua turvallisesti.

Hän on pitänyt kaikki juuri heille osoitetut vaalilupauksensa. Se on outoa. Poliitikot eivät juuri koskaan pidä vaalilupauksiaan, mutta Trump ei olekkaan poliitikko. Hän vihaa poliittista ja valtamedian eliittiä. Hän haukkuu valtamedian suoraan heidän kameroidensa edessä. Hän sanoo sen mitä jokainen perusjamppa on aina halunnut sanoa suoraan. Hänellä on kaikki. Hän ei tarvitse mitään keneltäkään eikä ole kenellekkään mitään velkaa.

Verouudistuksestakin on valtamediaeliitti uutisoinut tahallaan täysin väärällä tavalla. He vihaavat Trumppia, koska hän ei ole osa poliittista eliittiä ja ei tee dillejä eli ei hyväksy lobbausta heidän kanssaan.

Hänen yksi suurimmista vaaliteemoista oli poliittisen eliitin muodostaman suon kuivattaminen. Tämän vuoksi häntä vihataan poliittisissa piireissä Washingtonissa. Hän antoi potkut 11 000:lle valtion byrokraatikolle ensimmäisen 6 kuukauden aikana eli heidän sopimuksiaan ei jatkettu uuden Presidentin valtakaudella. Siis sille turhalle porukalle, jotka Obama palkkasi.

Valtamedia on osa poliittista eliittiä Amerikassa. Yli 95% Amerikan mediasta vihaa Trumppia ja Suomen media seuraa sitä. Lopputuloksen voitte lukea iltapäivälehdistä.

Trumpin Yhdysvaltojen historian suurimmassa veroleikkauksessa tuodaan yritysverotus 35%:sta 21%:iin. Ensimmäinen muutos vuoden 1986 jälkeen. Rikkaiden eli Trumpin itsensä kaltaisten verotus jatkuu korkeana. Köyhien ja keskiluokkaisten vero laskee verolaissa olevan tekstin mukaan, paitsi jos kuuntelee VALEvaltamediaa tai suomalaisia iltapäivälehtiä, silloin se on päinvastainen.

Uudet alennetut progressiiviset veroasteet ovat 10, 12, 22, 24, 32, 35 ja 37%. Lasten vähennykset nousevat $2000 per lapsi auttamaan lapsiperheitä.

Amerikassa on 30 miljoonaa pienyritystä. Ne työllistävät 57.9 miljoonaa amerikkalaista eli pienyritykset työllistävät 48% amerikkalaisista työtä tekevästä väestöstä. Yritysten veroleikkauksella on valtava merkitys talouteen. BKT nousee kolmesta viiteen prosenttiin joka tarkoittaa 1.2 biljoonan dollarin lisäystä talouteen. Kotitalouksien vuositulot nousevat 4000 dollarilla. Valtion säädökset, joita Trump on leikannut on tuottanut aikaisemmin 1.9 biljoonan dollarin menetykset valtion talouteen.

Nykyisyydessään USAn verolaki on useita tuhansia sivuja pitkä, jota ei kukaan ymmärrä kokonaisuudessaan. Trump yksinkertaistaa koko prosessin. Veroilmoituksen pystyy jatkossa tekemään postikortinkokoiselle paperille.

Amerikkalaiset yritykset eivät ole pystyneet kilpailemaan ulkomaalaisten yritysten kanssa. Amerikkalaisten yritysten on pitänyt maksaa vientiveroja myydessään tuotteitaan muihin maihin. Muut maat puolestaan ovat saaneet tuoda tuotteitaan Amerikkaan ilman mitään veroa vaikka työllistäminen eli tuotteiden valmistus Amerikassa on kalliimpaa.

Trump tasoittaa pelikentän nyt niin, että amerikkalaisilla yrityksillä on yhtä hyvät mahdollisuudet kilpailla Amerikan markkinoilla ja myös kansainvälisesti. Vuoden 2001 jälkeen jolloin Kiina liittyi World Trade Organization:iin, 80 000 tehdasta on lähtenyt pois Amerikasta halvemman työvoiman maihin. Trumpin tekemien muutosten vuoksi yritykset juoksevat takaisin Amerikkaan. Suorastaan tulvivat takaisin. Lisää työpaikkoja.

Amerikkalaisilla (monikansallisilla) yrityksillä kuten Google, Facebook, Apple, Johnson & Johnson and Pfizer on lähes 3 biljoonaa dollaria offshore tileillään veroparatiiseissa. Trumpin uusi verolaki vapauttaa ne rahat takaisin Yhdysvaltojen markkinoille luomaan työpaikkoja ja rakentamaan uusia tehtaita. Yritykset saavat Trumpin uuden verolain vuoksi tuoda rahansa takaisin 15.5% verotuksella sekä rahaa vastaavia tuotteitaan 8% verotuksella. Ennen se olisi ollut 35%. Trump haluaa tuoda nämä maan ulkopuolella istuvat rahat takaisin ”työskentelemään” amerikkalaisten ihmisten etujen hyväksi sekä tuottamaan myös verotuloja. Luomaan työpaikkoja.

Suuri ero ajattelussa tulee esille hyvin pienellä yksinkertaisella esimerkillä. Poliittisen eliitin edustamat Obama ja Clinton ajoivat ilmaisen rahan jakamista köyhälle kansalle ja erityisesti tummille. He hankkivat rahansa juuri ja nimenomaan rikkaalta eliitiltä. Trump rahoitti itse oman esivaalinsa ja sen jälkeen keräsi lakien mukaisesti kansalta pieninä lahjoituksina päävaalirahat. Hän ei ole kenellekkään mitään velkaa. Obaman ja Clintonin rahoittajat halusivat vastapalveluksia. Clinton ja Obama halusivat nostaa veroja. Obaman aikana Food Stamps eli ilmaisten ruokakuponkien määrä nousi ennätyslukemiin eli 32 miljoonasta 43 miljoonaan.

Trumpin aikana latinojen työttömyys on jo nyt USA:n historian alhaisin. Tummien asunnonhankinta on korkeimmillaan 17 vuoteen. Eikä vielä olla päästy edes kunnolla vauhtiin.

Trumpin toteuttama idea on se, kuten hän monessa puheessakin sanoi, että kaikki ihmiset eivät halua opiskella juristeiksi, insinööreiksi tai lääkäreiksi, mutta he ovat älykkäitä korjaamaan autoja, elektroniikkaa tai rakentamaan taloja. Sen vuoksi hän aikoo perustaa tummien, latinojen ja myös valkoisten vähävaraisempien eli kaikkien köyhien rodusta riippumatta asuittamille alueille ammattikouluja. Samanlaisia upeita alansa asiantuntijoita kouluttavia ammattikouluja kuten Suomessa. Siten he ovat valmiita työelämään ja ammatteihin, jossa maksetaan parempia palkkoja. Tämäkin vaalilupaus on pidetty.

Trump antaa suuria veroalennuksia yrityksille, jotka tuovat tehtaitaan näille alueilla ja palkkaavat sieltä työntekijänsä. Koulutus + yritykset tuottavat tulosta, joilla nämä ihmiset pääsevät pois köyhyydestä.

Trumpin idea on luoda KAIKILLE ihmisille työpaikkoja ja Obaman ja Hillaryn oli nostaa veroja ja jakaa ilmaista rahaa köyhille. Tässä tämä ajattelun eroavaisuus.

Trump on pragmaattinen ajattelija. Käytännön ihminen. Hän tuo usein puhetilaisuuksiin valtavan kokoisia sotkuisia ja monimutkaisia kaavioita ja piirustuksia. Hän näyttää käytännössä, että katsokaa tätä valtavaa seinän kokoista paperia. Tämän on nykyinen lupaprosessi miten tiet tai talot rakennetaan Amerikassa. Tämä nykyinen lupaprosessi kestää 11 vuotta. Hän sanoo, että teemme tästä 3 vuotisen prosessin, joka on yhtä ympäristöystävällinen ja turvallinen, mutta tehokas. Hän poistaa ylimääräisen byrokratian.

Hän on TEKIJÄ ei valehteleva poliitikko. Hänellä on 70 vuotta käytännön kokemusta siitä miten maailma toimii. Obamalla ei ollut mitään todellista työkokemusta. Kauniilla ajatuksilla ei asioita korjata. Ne korjataan virheiden ja onnistumisien kautta pitkällä kokemuksella, tekemällä. Ei pitämällä kauniita tunteita herättäviä ja koskettavia puheita. Vilunväreitä ja kyyneleitä. Sitten kun tulee tositoimet niin tarvitaan tositekijöitä. Ei puhemiehiä. Ei yltiöhumaaneja yliopiston professoreja.

Obama näytti mitä ilman kokemusta saa aikaiseksi. Hän otti enemmän valtionvelkaa kuin kaikki aikaisemmat Yhdysvaltojen presidentit yhteensä (10 biljoonasta 20 biljoonaan).

Lähes kaikki taloustieteilijät sanoivat, että talous ja osakekurssit romahtaa, jos Trumpista tulee presidentti. Valtamedian mukaan, jos asiat menee hyvin se on jonkun muun ansiota. Jos asiat menee huonosti se on Trumpin syy. Hänhän ei voi tehdä mitään hyvin tai oikein.

Tänä vuonna ollaan kuitenkin osakemarkkinoilla tehty yli 80 maailmanennätystä eli historian korkeinta lukemaa Trumpin työllisyyttä ja yrityksiä tukevan politiikan vuoksi. Tätä voi kysyä keneltä tahansa amerikkalaiselta eli miten sinun 401(k) eläkkeellesi on tapahtunut Trumpin aikana. Muutokset ovat dramaattisia, henkilökohtaisia ja näkyvät suoraan ihmisten 401(k) tileillä.

Trumpin vaalitilaisuuksissa oli kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kaikki eivät mahtuneet sisään. Työtätekevä kansa, siivoojat, postinkantajat ja kaivurikuskit seisoivat lokakuun kylmässä pimeässä yössä, sateessa stadioneiden ulkopuolella. Kaikki eivät mahtuneet sisään. He eivät olleet koskaan aikaisemmin äänestäneet ketään. Ensimmäistä kertaa heidän elämässään oli joku joka puhui heidän kieltään ja ajoi heidän asioitaan. Hän ei ole poliitikko.

Moottoripyöräkerhot (ei rikollisjengit) tulivat vaalitilaisuuksien ulkopuolelle. He harvoin tulivat sisälle. He tulivat ulos tukemaan, suojelemaan ja osoittamaan kannatuksensa. Trump kutsuikin vaalien jälkeen valkoiseen taloon Harley Davidson yrityksen omistajat. Valkoisen talon piha oli täynnä harlikoita. Hän myös kutsui rekkakuskiliiton johtajat. He tulivat rekoilla. Sen jälkeen tutustuttiin Ovaalitoimistoon. Siellä ovat jo käyneet lähes kaikki kaivosmiehet, puusepät ja tiedemiehet. Amerikkalaiset.

Jos tykkää eliitistä ei välttämättä tykkää Trumpista.

Yhdysvallat on maailman suurin demokraattinen valtio, joka osaa itse äänestää itselleen oman presidenttinsä. Trumppia äänesti älykkäät tiedemiehet, juristit, lääkärit ja tavallista työtätekevä kansa, joka ymmärsi miten tehokas jäjestelmä toimii ilman työkokemusta vailla olevia ihmisiä - poliitikkoja. Ihmisiä jotka eivät välttämättä ole koskaan tehneet mitään tuottavaa, luoneet yhtään työpaikkaa tai edes onnistuneet missään.

Miksi ns. urapoliitikko olisi parempi tai kokeneempi tai viisaampi johtamaan maata kuin joku joka on oikeasti luonut koko elämänsä työpaikkoja ja ollut tulosvastuussa. Onnistunut ja epäonnistunut. Kokenut. Ihminen joka tietää mikä toimii ja mikä ei toimi tosielämässä.

Trump on Yhdysvaltojen Presidentti. Ei koko maailman Presidentti. Suomi saa itse valita omansa. Toivottavasti sellaisen joka ajaa Suomen asioita, olivatpa ne mitä hyvänsä. Trumppikin sanoi, että jokaisen maan pitäisi valita itselleen Presidentti joka ajaa heidän omia etujaan. Sen vuoksi Trump sanoo America first ja että olemme kirkas majakka rannalla. Muut maat voivat seurata esimerkkiämme, jos haluavat. Emme tule ketään siihen painostamaan.

Ei tuomita Trumpia ennenkuin hän on saanut näyttää kykynsä. Jos sydämesi on täynnä Trump vihaa, yritä olla hetken oikeasti suvaitsevainen ja mieti olisko reilua antaa hänellekin mahdollisuuus. Voisiko olla mahdollista, että hän ei olisikaan vihervasemmisto iltapäivälehtien luoma psykopaatti apina idiootti kuten he kaikessa suvaitsevaisuudessaan kirjoittavat?
Vapaa sana / Usalla pyyhkii hyvin
: 18.12.17 - klo:11:46Veikko Vallin
21 t ·
POKS! Tämä poksauttaa Trump-vihaajien päät. Ystävät USA:sta tekivät yhteenvedon, miksi Trump voitti ja miksi hän menestyy:

"Suomessa luullaan, että Trump on osa rikasta eliittiä, vaikka asia on juuri päinvastoin. Vaikka hän on rikas, niin se ei tarkoita, että hän on osa eliittiä.

Trump on työhaalarit päällä kävelevä älykäs miljardööri, rekkakuski ja putkimies, joka syö omassa kulta päällysteisessä pöydässä yksityisessä suihkukoneessaan viiden dollarin arvoisia McDonalds hampurilaisia. Hän on roskaruuan ystävä.

Hän on brutaalisti rehellinen, joka saa hänet myös usein ongelmiin median kanssa. Hän puhuu kansankielellä muurareille, hitsaajille ja ompelijoille. He ymmärtävät Trumppia ja Trump ymmärtää heitä. Hän puhuu niinkuin monessa olohuoneessa puhutaan.

Hän uskaltaa sanoa asiat suoraan mitään hienostelematta tai poliittista korrektiutta käyttämättä. Hän tuntee työmaillaan tekevät raudoittajat, kirvesmiehet, putkimiehet ja sähköasentajat. Hän tuntee heidän perheenjäsenet ja lapset. Hän rakastaa työtätekevää kansaa ja tuntee olevansa kotonaan rakennustyömailla. Hän rakastaa työntekemistä, omaa perhettään ja lapsiaan. Hän rakastaa poliiseja, palomiehiä, tehdastyöläisiä ja kaivostyöläisiä. Hän haluaa, että ihmiset saavat asua turvallisesti.

Hän on pitänyt kaikki juuri heille osoitetut vaalilupauksensa. Se on outoa. Poliitikot eivät juuri koskaan pidä vaalilupauksiaan, mutta Trump ei olekkaan poliitikko. Hän vihaa poliittista ja valtamedian eliittiä. Hän haukkuu valtamedian suoraan heidän kameroidensa edessä. Hän sanoo sen mitä jokainen perusjamppa on aina halunnut sanoa suoraan. Hänellä on kaikki. Hän ei tarvitse mitään keneltäkään eikä ole kenellekkään mitään velkaa.

Verouudistuksestakin on valtamediaeliitti uutisoinut tahallaan täysin väärällä tavalla. He vihaavat Trumppia, koska hän ei ole osa poliittista eliittiä ja ei tee dillejä eli ei hyväksy lobbausta heidän kanssaan.

Hänen yksi suurimmista vaaliteemoista oli poliittisen eliitin muodostaman suon kuivattaminen. Tämän vuoksi häntä vihataan poliittisissa piireissä Washingtonissa. Hän antoi potkut 11 000:lle valtion byrokraatikolle ensimmäisen 6 kuukauden aikana eli heidän sopimuksiaan ei jatkettu uuden Presidentin valtakaudella. Siis sille turhalle porukalle, jotka Obama palkkasi.

Valtamedia on osa poliittista eliittiä Amerikassa. Yli 95% Amerikan mediasta vihaa Trumppia ja Suomen media seuraa sitä. Lopputuloksen voitte lukea iltapäivälehdistä.

Trumpin Yhdysvaltojen historian suurimmassa veroleikkauksessa tuodaan yritysverotus 35%:sta 21%:iin. Ensimmäinen muutos vuoden 1986 jälkeen. Rikkaiden eli Trumpin itsensä kaltaisten verotus jatkuu korkeana. Köyhien ja keskiluokkaisten vero laskee verolaissa olevan tekstin mukaan, paitsi jos kuuntelee VALEvaltamediaa tai suomalaisia iltapäivälehtiä, silloin se on päinvastainen.

Uudet alennetut progressiiviset veroasteet ovat 10, 12, 22, 24, 32, 35 ja 37%. Lasten vähennykset nousevat $2000 per lapsi auttamaan lapsiperheitä.

Amerikassa on 30 miljoonaa pienyritystä. Ne työllistävät 57.9 miljoonaa amerikkalaista eli pienyritykset työllistävät 48% amerikkalaisista työtä tekevästä väestöstä. Yritysten veroleikkauksella on valtava merkitys talouteen. BKT nousee kolmesta viiteen prosenttiin joka tarkoittaa 1.2 biljoonan dollarin lisäystä talouteen. Kotitalouksien vuositulot nousevat 4000 dollarilla. Valtion säädökset, joita Trump on leikannut on tuottanut aikaisemmin 1.9 biljoonan dollarin menetykset valtion talouteen.

Nykyisyydessään USAn verolaki on useita tuhansia sivuja pitkä, jota ei kukaan ymmärrä kokonaisuudessaan. Trump yksinkertaistaa koko prosessin. Veroilmoituksen pystyy jatkossa tekemään postikortinkokoiselle paperille.

Amerikkalaiset yritykset eivät ole pystyneet kilpailemaan ulkomaalaisten yritysten kanssa. Amerikkalaisten yritysten on pitänyt maksaa vientiveroja myydessään tuotteitaan muihin maihin. Muut maat puolestaan ovat saaneet tuoda tuotteitaan Amerikkaan ilman mitään veroa vaikka työllistäminen eli tuotteiden valmistus Amerikassa on kalliimpaa.

Trump tasoittaa pelikentän nyt niin, että amerikkalaisilla yrityksillä on yhtä hyvät mahdollisuudet kilpailla Amerikan markkinoilla ja myös kansainvälisesti. Vuoden 2001 jälkeen jolloin Kiina liittyi World Trade Organization:iin, 80 000 tehdasta on lähtenyt pois Amerikasta halvemman työvoiman maihin. Trumpin tekemien muutosten vuoksi yritykset juoksevat takaisin Amerikkaan. Suorastaan tulvivat takaisin. Lisää työpaikkoja.

Amerikkalaisilla (monikansallisilla) yrityksillä kuten Google, Facebook, Apple, Johnson & Johnson and Pfizer on lähes 3 biljoonaa dollaria offshore tileillään veroparatiiseissa. Trumpin uusi verolaki vapauttaa ne rahat takaisin Yhdysvaltojen markkinoille luomaan työpaikkoja ja rakentamaan uusia tehtaita. Yritykset saavat Trumpin uuden verolain vuoksi tuoda rahansa takaisin 15.5% verotuksella sekä rahaa vastaavia tuotteitaan 8% verotuksella. Ennen se olisi ollut 35%. Trump haluaa tuoda nämä maan ulkopuolella istuvat rahat takaisin ”työskentelemään” amerikkalaisten ihmisten etujen hyväksi sekä tuottamaan myös verotuloja. Luomaan työpaikkoja.

Suuri ero ajattelussa tulee esille hyvin pienellä yksinkertaisella esimerkillä. Poliittisen eliitin edustamat Obama ja Clinton ajoivat ilmaisen rahan jakamista köyhälle kansalle ja erityisesti tummille. He hankkivat rahansa juuri ja nimenomaan rikkaalta eliitiltä. Trump rahoitti itse oman esivaalinsa ja sen jälkeen keräsi lakien mukaisesti kansalta pieninä lahjoituksina päävaalirahat. Hän ei ole kenellekkään mitään velkaa. Obaman ja Clintonin rahoittajat halusivat vastapalveluksia. Clinton ja Obama halusivat nostaa veroja. Obaman aikana Food Stamps eli ilmaisten ruokakuponkien määrä nousi ennätyslukemiin eli 32 miljoonasta 43 miljoonaan.

Trumpin aikana latinojen työttömyys on jo nyt USA:n historian alhaisin. Tummien asunnonhankinta on korkeimmillaan 17 vuoteen. Eikä vielä olla päästy edes kunnolla vauhtiin.

Trumpin toteuttama idea on se, kuten hän monessa puheessakin sanoi, että kaikki ihmiset eivät halua opiskella juristeiksi, insinööreiksi tai lääkäreiksi, mutta he ovat älykkäitä korjaamaan autoja, elektroniikkaa tai rakentamaan taloja. Sen vuoksi hän aikoo perustaa tummien, latinojen ja myös valkoisten vähävaraisempien eli kaikkien köyhien rodusta riippumatta asuittamille alueille ammattikouluja. Samanlaisia upeita alansa asiantuntijoita kouluttavia ammattikouluja kuten Suomessa. Siten he ovat valmiita työelämään ja ammatteihin, jossa maksetaan parempia palkkoja. Tämäkin vaalilupaus on pidetty.

Trump antaa suuria veroalennuksia yrityksille, jotka tuovat tehtaitaan näille alueilla ja palkkaavat sieltä työntekijänsä. Koulutus + yritykset tuottavat tulosta, joilla nämä ihmiset pääsevät pois köyhyydestä.

Trumpin idea on luoda KAIKILLE ihmisille työpaikkoja ja Obaman ja Hillaryn oli nostaa veroja ja jakaa ilmaista rahaa köyhille. Tässä tämä ajattelun eroavaisuus.

Trump on pragmaattinen ajattelija. Käytännön ihminen. Hän tuo usein puhetilaisuuksiin valtavan kokoisia sotkuisia ja monimutkaisia kaavioita ja piirustuksia. Hän näyttää käytännössä, että katsokaa tätä valtavaa seinän kokoista paperia. Tämän on nykyinen lupaprosessi miten tiet tai talot rakennetaan Amerikassa. Tämä nykyinen lupaprosessi kestää 11 vuotta. Hän sanoo, että teemme tästä 3 vuotisen prosessin, joka on yhtä ympäristöystävällinen ja turvallinen, mutta tehokas. Hän poistaa ylimääräisen byrokratian.

Hän on TEKIJÄ ei valehteleva poliitikko. Hänellä on 70 vuotta käytännön kokemusta siitä miten maailma toimii. Obamalla ei ollut mitään todellista työkokemusta. Kauniilla ajatuksilla ei asioita korjata. Ne korjataan virheiden ja onnistumisien kautta pitkällä kokemuksella, tekemällä. Ei pitämällä kauniita tunteita herättäviä ja koskettavia puheita. Vilunväreitä ja kyyneleitä. Sitten kun tulee tositoimet niin tarvitaan tositekijöitä. Ei puhemiehiä. Ei yltiöhumaaneja yliopiston professoreja.

Obama näytti mitä ilman kokemusta saa aikaiseksi. Hän otti enemmän valtionvelkaa kuin kaikki aikaisemmat Yhdysvaltojen presidentit yhteensä (10 biljoonasta 20 biljoonaan).

Lähes kaikki taloustieteilijät sanoivat, että talous ja osakekurssit romahtaa, jos Trumpista tulee presidentti. Valtamedian mukaan, jos asiat menee hyvin se on jonkun muun ansiota. Jos asiat menee huonosti se on Trumpin syy. Hänhän ei voi tehdä mitään hyvin tai oikein.

Tänä vuonna ollaan kuitenkin osakemarkkinoilla tehty yli 80 maailmanennätystä eli historian korkeinta lukemaa Trumpin työllisyyttä ja yrityksiä tukevan politiikan vuoksi. Tätä voi kysyä keneltä tahansa amerikkalaiselta eli miten sinun 401(k) eläkkeellesi on tapahtunut Trumpin aikana. Muutokset ovat dramaattisia, henkilökohtaisia ja näkyvät suoraan ihmisten 401(k) tileillä.

Trumpin vaalitilaisuuksissa oli kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kaikki eivät mahtuneet sisään. Työtätekevä kansa, siivoojat, postinkantajat ja kaivurikuskit seisoivat lokakuun kylmässä pimeässä yössä, sateessa stadioneiden ulkopuolella. Kaikki eivät mahtuneet sisään. He eivät olleet koskaan aikaisemmin äänestäneet ketään. Ensimmäistä kertaa heidän elämässään oli joku joka puhui heidän kieltään ja ajoi heidän asioitaan. Hän ei ole poliitikko.

Moottoripyöräkerhot (ei rikollisjengit) tulivat vaalitilaisuuksien ulkopuolelle. He harvoin tulivat sisälle. He tulivat ulos tukemaan, suojelemaan ja osoittamaan kannatuksensa. Trump kutsuikin vaalien jälkeen valkoiseen taloon Harley Davidson yrityksen omistajat. Valkoisen talon piha oli täynnä harlikoita. Hän myös kutsui rekkakuskiliiton johtajat. He tulivat rekoilla. Sen jälkeen tutustuttiin Ovaalitoimistoon. Siellä ovat jo käyneet lähes kaikki kaivosmiehet, puusepät ja tiedemiehet. Amerikkalaiset.

Jos tykkää eliitistä ei välttämättä tykkää Trumpista.

Yhdysvallat on maailman suurin demokraattinen valtio, joka osaa itse äänestää itselleen oman presidenttinsä. Trumppia äänesti älykkäät tiedemiehet, juristit, lääkärit ja tavallista työtätekevä kansa, joka ymmärsi miten tehokas jäjestelmä toimii ilman työkokemusta vailla olevia ihmisiä - poliitikkoja. Ihmisiä jotka eivät välttämättä ole koskaan tehneet mitään tuottavaa, luoneet yhtään työpaikkaa tai edes onnistuneet missään.

Miksi ns. urapoliitikko olisi parempi tai kokeneempi tai viisaampi johtamaan maata kuin joku joka on oikeasti luonut koko elämänsä työpaikkoja ja ollut tulosvastuussa. Onnistunut ja epäonnistunut. Kokenut. Ihminen joka tietää mikä toimii ja mikä ei toimi tosielämässä.

Trump on Yhdysvaltojen Presidentti. Ei koko maailman Presidentti. Suomi saa itse valita omansa. Toivottavasti sellaisen joka ajaa Suomen asioita, olivatpa ne mitä hyvänsä. Trumppikin sanoi, että jokaisen maan pitäisi valita itselleen Presidentti joka ajaa heidän omia etujaan. Sen vuoksi Trump sanoo America first ja että olemme kirkas majakka rannalla. Muut maat voivat seurata esimerkkiämme, jos haluavat. Emme tule ketään siihen painostamaan.

Ei tuomita Trumpia ennenkuin hän on saanut näyttää kykynsä. Jos sydämesi on täynnä Trump vihaa, yritä olla hetken oikeasti suvaitsevainen ja mieti olisko reilua antaa hänellekin mahdollisuuus. Voisiko olla mahdollista, että hän ei olisikaan vihervasemmisto iltapäivälehtien luoma psykopaatti apina idiootti kuten he kaikessa suvaitsevaisuudessaan kirjoittavat.
Vapaa sana / Seksuaalinen häirintä
: 27.10.17 - klo:22:48
Kukahan tuon on saanut aikaseksi.siitä voi tulla samanlainen laki,kuin vihapuheesta.Kuka määrittää,millaista se on.Jollekkin se voi olla vakava kouriminen ,mutta joku herkkänahkainen voi närkästyä jo pelkästä silmäniskusta. Kyllä on taas turha laki tulossa.Viherpiiperotuomarit saa liian suuren vallan lätkiä tuomioita mitättömistäkin asioista.Taas saa todeta,että maalaisjärki on kadoksissa ,tai jo ihan haudattu kokonaan.
Hän kun on aina sitä mieltä,että suomalaisen ruuan puhtaus on valhetta.

Vapaa sana / Putinin Venäjä
: 11.05.17 - klo:22:36
Nyt tulee Sepelle mieluinen ohjelma.Putinin Venäjä vaan porskuttaa,kun eu taas kärvistelee.

Eu on ihan hampaaton,eikä se pysty mihinkään uudistuksiin kun jäsenmaat on eripuraisia.
Vapaa sana / Muujussille oikeaa tietoa.
: 09.04.17 - klo:22:00
Koska hän täällä esittää persuista väärää tietoa,niin ilmoitan ,etten ole suvaitsematon.Hyväksyn pakolais-avun,joka kohdistuu oikeisiin avuntarpeessa oleviin.Mutten hyväksy elintasosoppailijoita,joilla ei todellista avun tarvetta ole.Harrastan itsekkin avustustyötä,joka kohdistuu todella hädässä oleviin.Mutta näkeehän sokea Reettakin,että jos tänne lampsii nuoria miehiä ,joilla on hyvät vaatteet ,älypuhelimet ynnä muut,etteivät he ole todellisia avuntarpeessa olevia.  Oikeat avuntarvitsijat ovat siellä pakolaisleireillä erittäin surkeissa oloissa.Heitä pitäisi auttaa.
Tänne on pyrkinyt myös paljon rikollista ainesta.Jos henkilöllä ei ole mukanaan mitään henkilöllisyystodistuksia,on hän todennäköisesti syyllistynyt kotimaassaan rikoksiin.
On myös tullut henkilöitä,jotka valehtelevat ikänsä,tullaan lapsena ,vaikka ollaan aikuisia.Näitä sitten hyysätään ja paapotaan.Olen sosiaalinen,olen myös kansainvälinen,mutta en ole tyhmä.
Ennenkuulumatonta on järjestää tuollainen show ,kun palautuksia on tehty kaiken aikaa. Nyt piti yrittää irtopisteitä kun vaalit on ovella.Onko koskaan kukaan muu poliitikko sortunut vastaavaan? On kyllä häpeä koko  Niinistön suvulle.
Nämä viherhörhöt on maistaneet elämästä vain parhaat hedelmät.Nyt ne olis valmiita tuomaan tänne koko Afganistanin ja pohjois-Afrikan väestön.Tutkimuksen mukaan 78 prosenttia suomalaisista vastustaa maahantunkeutujia,jotka eivät ole todellisen avun tarpeessa.
Vapaa sana / Kuka lähtee
: 03.04.17 - klo:13:04
Kesäkuussa Jyväskylään ps:n kokoukseen?
Täytän kohta 70, jotta jo on aikakin.Ja suuri idolini Halla-aho on ehdolla. Ja Hakkaraisen kanssa on pakko päästä selfie -kuvaan.
Ilmoittauduin eilen ja minut hyväksyttiin,olenhan ollut jäsen jo kauan.Täällä on oikein koko suvun klaani lähdössä.
Ei minulla mitään Terhoa vastaan ole,mutta Jussi vaan on parempi.Kun hän puhuu,niin asia tulee selväksi,ei mitään poliittista kapulakieltä.
Voi hitsi,tästä tulee jännää. :)
Vapaa sana / Miksi maailma vihaa Trumpia
: 28.01.17 - klo:22:17


PEKKA REINIKAINEN

Kukaan ei julkisesti uskalla puhua hänestä mitään hyvää. Jokaisessa kyläpahasessakin kautta maailman marssitaan häntä vastaan. Juutalais-amerikkalainen poplaulaja Madonna sanoi, että hän voisi räjäyttää Valkoisen talon ja joutui poliisitutkintaan. Kuuluisa naistoimittaja sai potkut, kun arveli, että Trumpin Barron pojasta tulisi seuraava kotiopetuksen saanut kouluampuja.

Mistä näin patologiset mitat saavuttanut raivoisa ja kuorossa huudettu vihapuhe voi johtua? Vastaus voi yllättää. Asian ytimessä on moderni kuoleman kulttuuri.

Kuka määrää mistä maailma puhuu?

Suurten massojen kulloisestakin mielipiteestä päättää maailmassa puolensadan merkittävän länsimaalaisen toimittajan lauma. Kyseessä ei tietenkään ole mikään salaliitto, vaan tämän reportterirodun maailmakatsomus, johon he vihkivät kuulijansa. Nämä reportterit eivät edusta keskivertoihmisiä, vaan ovat enimmäkseen ateistisia naturalisteja, feministejä, humanisteja, huumeiden laillistajia, aborttia ja eutanasiaa kannattavia ja perinteistä perhekäsitystä vastustavia seksuaalisen vallankumouksen ajajia.

Aivopesu kaiken median voimalla tekee tehtävänsä. Sen tehokkuutta kuvaavat valtavat Trumpia vastustavat mielenosoitusmarssit kautta maailman ja toisinajattelijoiden suiden tehokas tukkiminen. Vai oletko törmännyt ihmisiin, jotka puhuvat Trumpista hyvää? Kukaan ei halua poiketa sopulilaumasta tai uskalla nähdä Trumpissa mitään myönteistä tai kertoa kannattavansa häntä.

Abortin kannattajasta sen vastustajaksi

Abortin kannattajat pitävät, aivan oikein, Trumpia erityisen vaarallisena siksi, että hän on entinen abortin kannattaja, joka on muuttanut mielensä! Trumpin mieli muuttui, kun hän teki henkilökohtaisen uskonratkaisun ja muuttui katsomossa istuvasta nimikristitystä toimivaksi kristityksi. Trump nimittää USA:n korkeimman oikeuden tuomarit ja hän voi näin vaikuttaa liittovaltion lainsäädäntöön. Monet eivät tiedä, että abortin laillistanut Roe v. Wade päätös perustui aborttia hakeneen naisen valehteluun, jonka mukaan hänet olisi raiskattu. Jane Roe tuli myöhemmin uskoon ja paljasti totuuden, kyse oli onnettomasta rakkaudesta! Jos liittovaltion päätös kumotaan, osavaltiot voivat itse päättää asiasta. Abortin kannattajat ovat paniikissa.

Trump tekee minkä lupaa

Trump on jo poistanut rahoituksen aborttia ajavilta järjestöiltä sekä USA:ssa että kautta maailman. Hän aikoo myös käydä läpi YK:n järjestöjen rahoituksen. Tällä voi olla merkittävä maailmanlaajuinen vaikutus moraaliin ja se saattaa vähentää abortteja, kun ihmistaimen surmaamisen seurauksia pohditaan uudelleen.

Trumpin kirjava vastustajalauma

Miksi palestiinalais-amerikkalainen musliminainen vastustaa Trumpia? Yksi Trumpin vastaisten naisten marssien pääjärjestäjistä USA:ssa on palestiinalaisaktivisti Linda Sarsour. On tietysti luonnollista, että hän vastustaa Israeliin myönteisesti suhtautuvaa Trumpia. Mutta miksi harras muslimi vastustaa Trumpia, joka ei hyväksy aborttia?

Demografia, ei demokratia ratkaisee lähi-Idän kriisin

Demografinen tosiasia on, että läntinen maailma ja Israel abortoivat itsensä olemattomiin muutaman sukupolven saatossa, sillä kuolleisuus ylittää syntyvyyden. Tämä tapahtui ensimmäistä kertaa myös Suomen historiassa vuonna 2016. Liberaalit toimittajat ovat tuhonneet juutalaiskristillisen perhekäsityksen ja lapsia syntyy pariskuntaa kohden vain 1,5. Muslimeilla syntyvyys on 6 lasta. Ei tarvitse olla erinomainen matematiikassa, jotta käsittää seuraukset pitkällä tähtäimellä.

Mitä kirkot sanovat?

Luterilainen kirkko on tapansa mukaan täysin mitäänsanomaton ja on nukkunut Ruususen unta vuodesta 1970 lähtien, jolloin abortti laillistettiin maassamme. Vai oletko kuullut, että Kari Mäkinen olisi jyrähtänyt paheksuvasti muusta, kuin nuoresta naisesta, joka kertoi eheytyneensä lesboudesta uskoon tultuaan. Muun muassa luterilaisen kirkon mykkyydestä johtuen Suomesta puuttuu nuoria aikuisia ja heidänkin lapsiaan lähes miljoona! USA:ssa tässä holokaustissa on surmattu 60 miljoonaa ihmistainta. Suomessa aborttia vastustaa julkisesti vain muutama henkilö Päivi Räsäsen ohella, USA:ssa 37% väestöstä. Ortodokseilla on raamatullisen selkeä kanta; abortin tehnyt lääkärikään ei selviä seuraamuksitta. Vatikaanin muurien suojissa majaileva paavi puolestaan, sen lisäksi että vaalikampanjan aikana yritti kampittaa Trumpia väittämällä, että ”muurien rakentaja ei voi olla kristitty”, otti 8.12.2015 Jumalan roolin ja sääti, että papeilla on lupa 20.11.2016 asti, katolisten juhlavuoden erikoistarjoksena, antaa synninpäästö abortin tehneelle naiselle. Melkoinen ”reformaatio” katolisen kirkon tuhatvuotisessa opissa, sillä paavi päätti jatkaa tätä yleisöä miellyttänyttä erikoistarjousta! Jeesus armahti murhaajan, joka riippui Hänen vieressään ristillä. Jokainen abortin tehnyt katuu sitä eräänä päivänä. Silloin voi itse kääntyä Jeesuksen puoleen.

Mitä Raamattu opettaa?

”Jeesus sanoi: Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta” (Matt. 19:14). Vanhassa testamentissa Jumala puhuu Abramille, jonka Hän oli tuonut Kaldean Uurista Israeliin: ”Ja neljännessä polvessa sinun jälkeläisesi palaavat tänne takaisin; sillä amorilaisten syntivelka ei ole vielä täysi” (1.Moos.15:16). Mikä ihmeen syntivelka? – Kanaanilaiset uhrasivat lapsiaan Moolokille sosiaalisista ja taloudellisista syistä. Ei mitään uutta Auringon alla! Kun syntivelka täyttyi, eikä parannusta tehty, nämä kansat hävitettiin.

On toisenkinlainen naisten marssi

Tänä vuonna, 27 tammikuuta, 44. elämää puolustava marssi pidettiin Washingtonissa Vainojen uhrien muistopäivänä, jolloin muistellaan 6 miljoonan juutalaisen surmaamista holokaustissa. Marssi 60 miljoonan surmatun ihmistaimen muistoksi on yleensä pidetty 22.1 eli Roe v. Wade päätöksen päivänä, mutta se siirtyi tällä kertaa presidentin virkaanastujaisten takia. Trump asetettiin virkaan juutalaisen ajanlaskun mukaan vuonna 5777 luomisesta, päivänä, jolloin hän oli 70 vuotta, 7 kuukautta ja 7 päivää vanha, ja vuonna, jolloin on kulunut 70 vuotta juutalaisvaltion perustamisesta. Tuhannet nykyajan lapsiuhreja vastustavat ihmiset marssivat perinteiseen tapaansa ja varapresidentti Michael Pence puhui, mitä ei koskaan aikaisemmin ole tapahtunut: http://www.lefigaro.fr/international/2017/01/27/01003-20170127ARTFIG00395-washington-le-vice-president-americain-se-joint-a-la-marche-contre-l-avortement.php . Suomessa vastaavaa ei ole laajassa mitassa tapahtunut sitten 1960 -luvun lopun, kun silloinen Kristillinen liitto marssi aborttilakia vastaan. Suomessa päinvastoin kumottaneen tänä vuonna, Kymmenestä käskystä ainoa toistaiseksi kumoamatta jäänyt Viides käsky maallisella lailla, jos eduskunta laillistaa armomurhan. Tällöin olemme siirtyneet laillisesti laittomuuden aikaan. Sitä edeltävä luopumus on jo tapahtunut (2.Tess.2:3).

 

 

 

Vapaa sana / Sitähän minäkin
: 26.01.17 - klo:14:16
http://www.studio55.fi/terveys/article/antti-heikkila-voi-ja-makkara-ovat-terveellisia/125244

olen aina käyttänyt eläinrasvoja,eikä sydän,eikä verisuonisairauksia ole,ei edes diabetestä.

Kun taas monta ikäistäni kaniruuan syöjää on jo mullan alla.

Ei kannata uskoa kaikkea,mitä kuulee.
Usalla on rohkea presidentti.Puolikuut ynnä rukousmatot veke. Seuraavaksi kun tekevät sopimuksen Trump ja Putin,että talouspakoitteet puretaan,niin se on myös viisas teko.
Eu ja Obama ovat riidelleet Venäjän kanssa vuosikaudet.Nyt olis mahdollisuus rauhaan,viimeinkin.
Vapaa sana / Mitäs demokratiaa tämä on?
: 21.01.17 - klo:17:00
http://areena.yle.fi/1-3945574

Marssitaan Trumpia vastaan.Ei mulla tullu mieleenkään,vaikka Tartsa voitti,kärsin hiljaa 12 vuotta ja häpesin monesti silmät päästäni. Tämä sana demokratia on humpuukia,samoin,kuin populismi.Kumpikaan ei oikeesti tarkoita sitä,mitä pitäisi.
Se,että yritetään tehdä kaikista ihmisistä maailman kansalaisia,on myös tuomittu epäonnistumaan. Liian pieni joukko yrittää näitä asioita,kysymättä enemmistöltä mitään.Esko Aho sanoi sen tänään tv:ssä.Demokraatit pettävät kansan silloin,kun se on vain vähemmistön asialla.Miksi vähemmistö on tärkeämpää,kuin enemmistö.Miksi se saa sanoa mitä vaan,mutta enemmistön pitää olla hiljaa. Minä en alistu tällaiseen. >:(
Vapaa sana / Järkyttävä ajojahti.
: 11.01.17 - klo:11:18
http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/sipila-tule-pois-sielta/

Olen samaa mieltä siitä,että Suomi on niin yrittäjävihamielinen maa,että sipilän kannattais nyt hajottaa hallitus ja sanoa,että pitäkää tunkkinne.
Täällä ei tarvita hallitusta,joka yrittää saada maan asiat kuntoon,vaan vihervasemmisto hallitkoon tätä maata,aina ja ikuisesti,kunnes se tuhoutuu lopullisesti.
Tällainen kansa ei ansaitse itsenäisyyttä,rauhaa eikä demokratiaa,eikä missään tapauksessa yrittäjiä.
Ugh,olen puhunut.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5