Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Harraste farmari

Kasvintuotanto / Largo vs Legato
: 03.09.16 - klo:23:24
Paperilla jotain pieniä eroja nähtävissä, mutta mites käytännössä?
Apilaa kuulemma jotkut täydentäneet jo jäätyneeseen maahan kevättä varten. Mahtaisiko onnistua englantilaisella? siemen ainakin "hötömpi" kun apilalla joten ainakin juuri ennen lumia jotta ei kasvusto ilahduta naapurin lohkolla(?) Vai jättääkö suosiolla kevääseen  ::) Oliskohan jollakulla kokemusta?
Kasvintuotanto / Nurmen kalkitus
: 12.09.15 - klo:19:34
On tässä noita vanhoja aiheita selattu ja naapurien mielipiteitä kuunneltu, mutta miten on kannattaako nurmelle kalkita? Maa ei siis ole menossa muokkaukseen vaan ihan pintaan menisi ja nyt syksyllä levitys jotta lumen alle jäisi. Lohkot on aika happamia ja ensi vuoden sadon parannus kiinnostaisi  ::)
Numerot ovat päässä pyörineet ja lähinnä hinnoista lisätietoja kaivattaisiin. Palstaa tullut seurattua, mutta jos joku viitsii laittaa joitain omia tilityshintoja niin mukava olis ja tietysti jos joku menny ostamaan niin nekin hinnat olis ihan mielenkiintoisia. Lähinnä isäroduista Ch,Ba,Li ja Si olevien vasikoiden hinnat kiinnostaa.

Tietysti myös välityspainot ois ihan mukavia vaikka ei hintoja viitiskään laittaa...
Kasvintuotanto / Timoteit 2015
: 03.01.15 - klo:13:56
Mitäpä merkkiä isännät kylvävät timoa keväällä ja millä perusteilla?  8)
Teidän suurviljelijöiden kiusaksi pitää uuden kahelin tänne tunkeutua ;D Nauta on kunnon lihaa ja kun tuota peltoa vähän on niin mitenkähän olis? Maanviljelyyn löytyy koneistus kuten myös kuivaheinän tekoon ja halua vuokrata ei ole. Kyyttösonnit ei ainakaan terninä paljoa maksais ja varmaan riittävästi kasvais omaan käyttöön...  Harrastuksena varmaan menis kun hommasta tykkää?
Sivuja: [1]