Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - kölli

Onnistuuko nurmien täydennyskylvö jyrällä jossa etuhara ja kylvöyksikkö ja onko kukaan raatilaisista rakennellu kyseistä konetta itse? Houkuttaa tuo itse tekeminen kun kyselee valmiin hintoja esim.kivipekka ja he-va.

Onko kokemusta esim.He-van crass rollerista? Koneella pitäs pystyä kylvämään multaan ja nurmeen (paikakylvö).Kylvö ja jyräys tarttis hoitua samalla ajokerralla ja leveyttä väh.6m.
Kylvöalaa 40-60ha ja pelkkää heinänsiementä.Minkälaista konetta suosittelette vähin ois tarvetta myös paikkakylvöille.Amazonen 4m nostolaitekone harkinnassa, mutta tarvii vielä sen jyräämisen.Onko kokemusta kyseisestä koneesta? Miten esim.junkkarin simulta soveltuu heinänsiemenelle sillä kun saisi kaukana oleville lohkoille samalla apulannan.Kylvettävät maat ovat pääasiassa turvemaita.
Tuontikoneita on monilla,mutta onko kukaan hoitanu kauppaa itse?
Kiinnostaisi tietää minkälainen savotta on traktorin tuonti esim.saksa,Ranska,
tai vaikka virosta.Ainakin isot yli 200hv ja alle 2000h ajetut traktorit kyseisissä maissa edullisempia.
Onko kokemusta ledi lisävaloista esim.   http://www.erikoistekniikka.fi/tuote/led-lisävalo-35w-luminalights-x-ref-12-5-9-32v-ref12-5-9-32v/3010130010/
Mitähän öljyä valtra käyttää CR. moottoreissa.Voiko käyttää esim shellin öljyä jos API.luokitus sama?? Mitä öljyä käytätte talvisin?
Koneet, laitteet ja tekniikka / alueaurat
: 24.10.14 - klo:20:51
Mitä mieltä foorumilaiset on alueauroista?? Harkinnassa stark 320 joka tulee etunostolaiteeseen.Onko merkillä väliä esim.lumen heitto ominaisuuksilla.??
Atrian 250 sonnin kasvattamon hintalappu 550tuhatta avaimet käteen.Vasikat välityksestä ja ohrat kaupasta.Lehmänavetta jossa 35 lehmää on jo olemassa mutta niistä tarttis 5 vuoden sisään päästä eroon....kysymys kuuluukin, että pärjääkö tuon kokoisella kasvattamolla??
Sivuja: [1]