Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Dyna-6

Onko monella kokemusta noista vanhemman mallin cmatikeista että miten käyttäytyy kuormaus ja tie ajossa?
Mitenkä noi airrexit ja vastaavat käyttäytyy noi. 1000m3 hallissa joka on teräskehillä tehty ja eristetty ? Vai onko lämminilmakehitin aino oikea ton kokoiseen halliin. Lattia-ala on noin14x 15 m
Onko kellään tietoa kun vuokralle tarjottii muutaman ha:n palaa ja selvis et nykyinen omistaja ei ole vaatinut tukioikeuksia peltoihin ja tars vaatia entisen omistajan perikunnalta. Mutta maaseututoimesta sanottii vähän et kannattaako muutaman hehtaarin takia mettästää jokasen perikunnan jäsenen allekirjoitusta kun2012-13 tukuoikeudet loppuvat?
Kiikarissa olis tollane 7495 vt ajettu noin 5000h ilman dtm ää. Mihinkä tuntilukemiin ihmiset on päässy ilman laatikko ongelmia?
Kenelläs on kokemusta kyseisestä merkistä? Konekeskus ei nettisivuollaan enään mainosta apevaunuja . Mikkäs terät tohon sopii ?
Koneet, laitteet ja tekniikka / lietevaunu?
: 04.02.16 - klo:19:21
Mitäs mieltä viisaat ovat että Ostaisko 11 m³ tempon vaunun misä kurmaaja vaiko muutaman kuution isomman missä ei kuormaajaa ole. Käytettyä siis hakusessa ja tempon sais noin 10k ja saman hintasia livakoita on mutta se kuormaaja puuttuu. Toki voi itsekki tehdä. Ajettavaa noin 1400 kuutiota nurmelle ja muokatulle maalle yhteensä.
Onkos jollain tietoa millä jd nostolaite kalibroidaan /säädetään kun ei laske nostolaitteet alas asti ollenkaan vaan jää sylkyt noin 5senttiä ulos ja hankala käyttää työlaitteita kun liikerata on pieni.
Onko jollain heittää mistä kannattaa lähtee vikaa ettimään kun välillä ei meinaa paalit liikkua oikee olleskaan ja välillä suht ilosesti. Jos vahingossa sammuttaa pellolle nii ei meinaa käymään saada millään pirulla. Siis onko jollain kokemuksia vastaavasta? Ja kone  kuumenee sen verta et mittarin melkei hipoo punasta kun täyde rehupaalikurman kanssakin ajaa.
Sivuja: [1]