Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - Apilas Jr.

Vapaa sana / "Katsokaa peiliin"
: 11.05.22 - klo:20:15
 sanoi saukki ryssille Suomen Nato-jäsenyydestä.   ;D

Lainaus
Sauli Niinistöltä kysyttiin tiedotustilaisuudessa, miten Venäjä ja Vladimir Putin suhtautuisivat Suomen mahdolliseen Nato-jäsenyyteen. "Tähän saakka Venäjä on sanonut, että Suomen ja Ruotsin sotilaallinen liittoutumattomuus toimii vakauttavana tekijänä Itämerellä. Mutta sitten viime vuoden lopulla Venäjä ilmoitti, että Suomi ja Ruotsi eivät saa liittyä Natoon. He vaativat, että Nato ei ota uusia jäseniä. Suomi ja Ruotsi ovat tähän saakka olleet liittoutumattomia omasta tahdostaan. Väitteellään Venäjä kuitenkin ilmaisi, että meillä ei olisi omaa tahtoa tässä kysymyksessä. Ja se on valtava muutos, joka sai meidät ajattelemaan tilannetta. Sodankäynti, jonka Venäjä aloitti Ukrainassa 24. helmikuuta, toki muutti tilannekuvaa myös: Venäjä oli valmis hyökkäämään naapurimaahansa. Kysyit, miten he näkevät Suomen mahdollisen liittymisen Natoon. Jos näin tulee käymään, minun vastaukseni olisi, että te aiheutitte tämän. Katsokaa peiliin."

Mooseksella katkea verisuoni päästä huomenna klo. 10... tilataanko lanssi jo valmiiksi oven eteen...?  ;D ;D ;D
Lainaus toiselta palstalta... etenkin jeeppi ja mooses, lukekaa ajatuksella...


Kirjoittaja on suomalainen ex-ammattisotilas, joka on aiemmin ollut mm. Afganistanissa yms. kriisialueilla, ja on nyt YK:n (WFP) tehtävissä Ukrainassa:

Lainaus

Täytyy sanoa että vaikka olen koko ikäni ja urani viettänyt kriisialueilla ja sodankin keskellä, en ole KOSKAAN nähnyt mitään lähellekään tällaista. Tuho ja kärsimys ja venäläisten pahuus on jotain aivan täysin käsittämätöntä, jopa minä olen syvästi järkyttynyt näkemästäni ja Buchassa meni roska silmään.

Jos jollekin on nyt vielä jäänyt epäselväksi niin naulaan tähän parit teesit:
- Venäjä ei aio neuvotella eikä ole koskaan aikonutkaan saavuttaa neuvotteluratkaisua
- Venäjä käy täysmittaista valloitus- ja tuhoamissotaa koko Ukrainan valtiota ja kansaa vastaan
- Venäjällä on alusta asti ollut selkeä suunnitelma joka pitää sisällään vastarintaan kykenevien henkilöiden teloittamisen
- Joukoille on osin käsketty, osin annettu lupa erilaisten sotarikosten tekemiseen, raiskauksiin, kiduttamiseen, summittaiseen tappamiseen jne
- Siviiliuhreja on kahdenlaisia: sivulliset uhrit jotka ovat jääneet vihollistuleen tai liikkuneet ulkona tulleet summittaisesti ammutuiksi sekä sitten tarkoituksellisesti kiinniotetut ja kidutetut/teloitetut
- Venäjä uhkaa kaikkia joille se uskoo pärjäävänsä ja osin niitäkin joille se ei pärjää
- Venäjä uhkaa koko maailman ruokahuoltoa tuhoamalla viljelyn edellytykset ja viljan viennin mahdollisuudet Ukrainassa ja tämän se tekee täysin tarkoituksella
- Kaikkien onneksi venäjä ei taistele kuten ohjesäännöt sanovat vaan joukkopsykoosin aiheuttaman ylimielisyyden vuoksi kuvittelevat olevansa ylivertaisia ja WW2 Saksan tavoin uskovat ihmeaseisiin eli uusien vaunujen ja hypersonisten ohjusten ja taikaasejärjestelmien olemassaoloon
- Sota ei ole vain Putinin sota, kuten näette asevoimat toteuttaa käskyjä tappioista piittaamatta eikä kieltäytymisiä juuri ole
- Lännessä kaikki eivät vieläkään ole ymmärtäneet että kyseessä ei ole NATO/Lännen ärsyttämä Venäjä jonka toimintaa voisi sillä perusteella ymmärtää - se on bluffia ja tämä on pitkään suunniteltu ja valmisteltu Venäjän itsensä aloittama valloitus- ja tuhoamissota
- Jos nyt annetaan periksi Venäjä tulee haastamaan myös muita maita jatkossa
- Venäjän asevoimat pitää tuhota taistelussa länsiaseilla
- Suomi NATOn jäseneksi mahdollisimman nopeasti

Olen tällä hetkellä aivan täynnä mustaa vihaa niin että tätä kirjoittaessakin syke nousee. Pienen hetken pohdin jopa liittymistä vapaaehtoisena Ukrainan asevoimiin mutta uskon että WFP:n palkkalistoilla minusta on enemmän hyötyä ja saamme pelastettua useampia ihmisiä + pystymme huoltamaan siviiliväestöä sodan aikana ja sen jälkeen. Jonain päivänä tämäkin sota loppuu.

En kirjoittele nyt ruumispornoa paria lausetta enempää koska sitä voi kaikki katsella twitteristä mutta totean että Buchasta ei kaikkea ole näytetty julkisesti jo ihan siksi että uhreja yritetään kunnioittaa. En haluaisi enää ikinä kokea ja nähdä mitä siellä näin - raiskattuja ja hengiltä hakattuja tyttölapsia, perheitä jotka on teloitettu kasaan - voitteko kuvitella että joku pystyy ampumaan lasta kasvoihin lähietäisyydeltä tai katkomaan lapsilta raajoja ? Kaikki tämä oli jätetty tutkinnan ajaksi "näyteikkunaksi" maailmalle ja ***** sitä mädäntyvien ruumiiden, tuhotun kaluston ja rakennusten kytevää löyhkää. Muistan sen hautaan asti.

Tämän jälkeen on itsestään selvää että Ukrainalla on vain kaksi vaihtoehtoa - voitto tai kuolema. Toistan että Venäjän asevoimat pitää tuhota Ukrainaan vaikka se aiheuttaisi maailmansodan.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008725112.html


Kiitos Sanna, thank you Sanna!!!Mooseksia ottaa keväällä kualiin, mut ketään ei kiinnosta...

Vapaa sana / Halla-aho ja vihreä siirtymä
: 02.03.22 - klo:11:28
Mites tässä näin kävi, eikö bensan poltto olekkaan persumiehen kansalaisoikeus? Suunnitteleeko Allah-aho paluuta vihreisiin?

Jussi Halla-ahon mukaan fossiilisista poltto­aineista luopuminen on nyt ”sekä välttämätöntä että mahdollista”
Venäjän hyökkäyksen vuoksi –  ”Tältä osin täytyy päivittää omaakin ajattelua”


https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008653083.html

Moni on vuosia ihmetellyt persujen himoa rahoittaa Venäjän ja arabimaiden talouksia, vaan nyt alkaa hitaammatkin ymmärtämään  mihin se raha menee.

Persujen ulkopolitiikan terävin kärki, ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajan Mika Niikko kertoo Twitterissä, että Naton pitäsi suostua Putinin tahtoon, ja sulkea Ukrainan pääsy Natoon.  Niikko siis käytännössä ehdottaa, että Putlerille pitäisi antaa veto-oikeus Naton jäsenhakemuksiin, mukaan lukien Suomen.  Jos Niikko ei eroa pestistään lähipäivinä, voinee olettaa että Niikon kannalla on puoluejohdon tuki.

 Hesari on selvitellyt maakuntavaaliehdokkaiden rötöstaustaa, listan kärjessä komeilee isoista puolueista jälleen, ullatus ullatus, perussuomalaiset. Suurista puolueista vain perussuomalaisten ehdokkaiden joukossa on suurempi syytteen saaneiden osuus kuin kansalla keskimäärin.  On taas hyvä syytellä mamuja, kun oma puolue näyttää Helvetin Perkeleiden haarakonttorilta. Perseitä rikollisempia ovat ainoastaan Turtiaisen ja Hjalliksen kääpiöpuolueet.   ;D

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008519965.html


"Aluevaaliehdokkaiden saamat rikossyytteet keskittyvät miehille. Selvityksen syytteitä saaneista 79 prosenttia on miehiä, kun miesten osuus kaikista ehdokkaista on 55 prosenttia.

Jos aluevaaliehdokas on joutunut oikeuden eteen, hän on ollut todennäköisimmin syytettynä pahoinpitelystä. Myös pahoinpitelystä syytetyt ovat ehdokkaina vaaleissa, joissa valitaan aluevaltuustot hyvinvointialueille huolehtimaan terveydenhuollon järjestämisestä.

Pahoinpitelysyytteet ovat keskittyneet perussuomalaisille, sillä isojen puolueiden ehdokkaiden saamista 45 pahoin­pitely­syytteestä 20 on toimitettu haasteena perussuomalaisten ehdokkaalle. Kun perussuomalaisten osuus isojen puolueiden aluevaaliehdokkaista on 16 prosenttia, heidän saamiensa pahoin­pitely­syytteiden osuus on 44 prosenttia.

Esimerkiksi vasemmistoliiton ja keskustan ehdokkaiden ryhmät ovat kumpikin saaneet samassa ajassa kolme pahoinpitelysyytettä, mikä on seitsemän prosenttia kaikista pahoinpitelysyytteistä. Vasemmistoliiton osuus kaikista ehdokkaista on 12 prosenttia ja kokoomuksen ehdokkaiden osuus 17 prosenttia".
Vapaa sana / Persut sekoilee, osa 45645657
: 09.01.22 - klo:19:26
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/79419364-3073-4bc1-90b8-acaa71dc74ef

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko paljasti perjantaina eduskunnan täysistunnossa, mitä lääkettä hän käytti sairastuttuaan koronaan joulun alla. Kyseessä on suurta huomiota saanut ivermektiini. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean mukaan ivermektiini on tarkoitettu loismato-infektioiden ja ihosairauksien hoitoon ja eläinten loislääkkeiksi. Suomessa ivermektiinitabletteja on saatavilla ainoastaan erityisluvallisina ja ne on tarkoitettu meilläkin ihmisillä edellä mainittujen havinaisempiin loistautien hoitoihin.


Jokainen vetää naamaansa semmoisia nappeja kuin haluaa, mutta että kansanedustaja alkaa levittämään tämmöistä hölynpölyä, on ihan omanlaistaan kusipäisyyttä. Sossumediassa kyselläänkin nyt, kuka on se eläinlääkäri joka määräsi Niikolle ko. matolääkettä.  ;D

Vapaa sana / Peruskankaanpääläiset
: 04.12.21 - klo:08:25
Mietin vaan, että miksi Kaikki perussuomalaiset on niin kovin hiljaa Kankaanpään terroripidätyksistä? Niin täällä kuin muuallakin somessa?  Kun pari hippiä istui Helsingissä kadulla rauhanomaisesti, änkyräoikeisto vaati terrorismipykälien  käyttöönottoa, ja ministereitä vaadittiin tuomitsemaan hippien toiminta. Nyt kun ns. omassa päädyssä kolahti, ollaankin hipihiljaa. Eikö suomalaisten turvallisuus enää kiinnostakkaan? :P

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008450805.htmlVapaa sana / Vihreät jussien asialla
: 12.09.21 - klo:19:40
Bulkkiviljan sijaan voitaisiin kasvattaa höpöheinää.

Vihreiden puoluekokous kannattaa kannabiksen laillistamista

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008258710.html

Tässäkin käy todennäköisesti niin, että Suomessa vatuloidaan kannabiksen laillistamisen kanssa niin kauan, että kotimaiset tuottajat jää lehdelle soittelemaan. Ulkomaisilla tuottajilla on tuote valmiina siinä vaiheessa kun Suomen lainsäädäntö saadaan sivistysmaiden tasolle kannabiksen suhteen.
Vapaa sana / Loisivat elintasosurfarit
: 25.08.21 - klo:19:51
Kerrankin kepulainen puhui asiaa, joutilaiden pummien elättäminen tulee tosi kalliiksi valtiolle.  :-[

https://www.iltalehti.fi/talous/a/b1a5e767-a11a-47f7-8904-e960c18192fb

Maas*****n mukaan Eteläpohjalaiset tupruttavat eniten hiilidioksidia ilmoille per naama, 3 -kertaisesti Uudenmaan asukkaisiin nähden. Olisi siis luontevaa, että päästövähennykset keskitettäisiin jenkkipikupeiilla rällääviin turpeentonkijoihin.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutisvaihto/artikkeli-1.1517735

Vapaa sana / Ohisalo on oikeassa...
: 15.08.21 - klo:08:25
Vaikka KePu, Persut ja MTK muuta ulvovat, ei maatalous ole pannut tikkua ristiin ilmastonmuutoksen vastustamiseksi. Tutkimusdata kertoo selvästi, että maatalouden kasvihuonekaasupäästöt eivät ole vähentyneet 1990-2020 välillä.  Se että totuus tulee Vihreän naisen suusta, näkyy olevan kova paikka. Kannattaisikohan alkaa oikeasti tekemään jotain oma-aloitteisesti, sen sijaan että uhriudutaan ja vingutaan lisää tukijaisia?

Luken tutkijan/osa-aikajussin Twiittiketju aiheesta.

https://twitter.com/TuomasJMattila/status/1425382047435067392

Vapaa sana / Kulkutautimyönteiset
: 16.02.21 - klo:19:40
Svedut on tehneet dokkarin rantahurrien lahjasta maailman kulkutaudeille, ja tämän opetuslapsista.  Ämmän mukaan rokotukset on juutalaisten salajuoni maailmanvalloitukseen, ja holokausti on keksitty peittelemään juutalaisten tekosia. Katsokaa ja ihmetelkää, miten kotiäidistä voi tulla rokoteasiantuntija ihan vaan interwebbiä selailemalla.  :o

https://areena.yle.fi/1-50745134?autoplay=true
Vapaa sana / Monikulttuurisuus on rikkaus
: 26.02.20 - klo:19:01
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005838386.html


Kiihtelysvaaran 250-vuotias kirkko tuhoutui tulipalossa, poliisi epäilee rikosta – ”Menetys on valtava, vastaavaa emme saa tilalle”
Puukirkon katolta alkanut palo eteni rajusti. Kukaan ei loukkaantunut palossa, jota poliisi tutkii törkeänä vahingontekona.


Mikä saa mielen niin mutkalle, että alkaa kirkkoja poltteleen?
Sivuja: [1] 2 3 4