Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - JuntTi

Onko kukaan nähnyt/tehnyt järeää siilon täyttöruuvia. Kanuuna mallisen näin jossain juutupessa amerikoista. Jos valmistaisi  n. 10 metrisen kanuunan, miten sen toteuttasi? Saako ruuvi kierrettä ostaa valmiina mistään?
TS100A -05 nostolaite pimeenä, vilkuttaa ohjekirja valoa kyynärnojassa. ei vikakoodia mittaristoon. nostolaite toimii ulkoa lokasuojan napeista. sulakkeet ehjät.
ohjekirja neuvoo: asennonsäätö virheellinen, mutta sama mitä kääntää ei tapahu mitää.
ylösalas nappi rikki vai säätöpotikka???? huomena mittaan...
Koneet, laitteet ja tekniikka / 540/1000
: 30.07.10 - klo:19:22
Niittokonetta JF3200 pyöritetty 540 rpm ulosotolla, kannattaako kääntää kulmavaihteet aisassa ympäri että pyörittäis 1000:lla? Pelastuuko maailma tai nivelakseli?
Mikä kone niittää lakoa ja tumppua märkänäkin :P parhaiten?
JF tai Krone mielessä, hinattava 320 ehkä hyvä 280kin. Kuhniki käy... kvernelandi... paljoko niittää? Mistä porsii? yx elhoki 3000ha niitetty  tarjolla.
Koneet, laitteet ja tekniikka / TS --> TSA
: 19.12.09 - klo:20:58
Paraneeko mennä päivittään maailman parasta etukuormaaja traktoria?
Poikimisruuhka, pari uteretulehdusta aureuksella ja maidon hinta (loka-maaliskuu miinus11centtiä) laittaa miettimään vaihtoehtoa.
pari ilmoitusta lehdessäkin hakee kasvattajaa.

Miten nuo tuki rajat säilyykö kotiel.tilan status?  LFA 10ey? ymp?? hyvinvointituki?

Kysyy nimim.Akka ajamaan taksia ;)
Koneet, laitteet ja tekniikka / FORD 8970
: 05.04.09 - klo:20:49
http://www.nettikone.com/viewMachine.php?id_machine=734301&PN[0]=latest&PL[0]=listMachine.php?page=5@sortCol=@ord=@posted_by=@new=@update=

ja

http://www.nettikone.com/viewMachine.php?id_machine=734296&PN[0]=latest&PL[0]=listMachine.php?page=5@sortCol=@ord=@posted_by=@new=@update=

Ja eiku  kauppaa hieromaan ;D
Koneet, laitteet ja tekniikka / Kobelco sk
: 12.02.09 - klo:20:53
Pitäis osto mielessä käydä tyypittään koppelo SK100 kaivinkone vm-91. Onko kukaan moisella kaivanu? Tarkastus kohteet?
On kertyny lavalin umpipöntöön ruskehtavaa maitokiveä?. Oletteko ottanu pois, miten? Vai annetaanko olla? Naarmuja tuonne sisälle ei passais hangata.
Jos joutunee moottoriremonttin, niin mistähän kannattais kysellä osasia?
Maanantain MT:ssa oli ilmoitus bioenergialla toimivista kuivaamoista joissa on avoimet ovet. Onko tuttuja paikkoja?  Kauhajoen ja peräseinäjoen kuivaamot lähinnä kiinnostaa joissa ilmaa lämmittävät kattilat. Matkaa itsellä 400km, kannattaako ajella? 8)
Onko kellään tiedossa varaosakonetta? Katkes lieriönkäyttöakseli....ja 10metrin hihna päreinä!
Tuommosta käytetty hapotuksessa, viime suvena alkoi oireilee ja kiireessä korvattiin tynnyripumpumpulla. Aloin testaileen ootellesa ja näyttäs että imuja ei ole, paineen antaa kun kaataa nestettä imu letkuun. letkut kunnosa ja pumpun kalvot/sarja vaihdettu... missä vika???
Sivuja: [1] 2