Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 11

Viestit - häjy

Onko teillä peitekaaria käytössä? Näyttää aika jyrkiltä kuvissa. Mahtaisiko selvitä ilmankin.

Kyl ne kaaret o hyvät olla. Melko surkeeta peittää vajaata kuormaa irtopressulla jos ei oo kaaria pitämässä pressua ylhäällä.
Eikö se oo vanhanaikaasta irtopressulla kuormaa peittää. Veivipressu,niin on helppo kuorma peittää aina vaikka ei niin tarvisikkaan.
Jos joku kaipaa tosi hyviä maansiirtokärryjä lisälaitakasetilla ja veivipressulla niin täältä löytyisi sellaiset. 11m3/20m3.
Osta vaan suosista se Hyperi  85A. Sillä homma pelaa.Ei tarvi suuttimia vaihdella eri vahvuuksille. 40mm menee just ja just,hitaasti kylläkin.20mm saa puhkaistua iman esireikää. Ehdottomasti plasmassa pitää olla ns kosketussuutin, kolvin saa laittaa metallin pintaan kiinni. Mä en käytä leikkaamises mitään tummia laseja/kypärää, paitsi silloin kun valokaari vapaasti näkyy.
Mulla on pyöreä D 25,4m 505m2 pressuhalli ja tykkään että on pirun hyvä, eikä romut pyöri nurkissa. Ens kesänä teen toisen D 18m.

Olisko kuvaa saatavilla? Kuulostaa mielenkiintoiselta!
Kyllä kuvia olis, mutta en saa niitä tänne laitettua tai en osaa..
Mulla on pyöreä D 25,4m 505m2 pressuhalli ja tykkään että on pirun hyvä, eikä romut pyöri nurkissa. Ens kesänä teen toisen D 18m.
Onko kukaan tehnyt moisen puljun kanssa kauppaa? Ja jos niin mitkä on kokemukset. Tuntuu aika uskomattomalta että saa siirtohinnasta hintaa tingittyä kovinkaan paljoa yhteisostoilla pois. Tein kuitenkin sopparin ja palataan asiaan 3 kk.n jälkeen kun loppuu...
  Uskon että palaat,etkä myönteisissä merkeissä. Itellä ainakin paskanmaku jäi tukkusähkö puulaakista, onneksi yhteistyö loppuu vuoden vaihteessa lopullisesti.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 25.10.18 - klo:18:58
Rocky kaura. hlp 58,2. seulonta 4,7. kost 12,4. 236€/tn x 5212kg/ha.
Vapaa sana / Vs: Harmaan talouden ehkäisy
: 19.09.18 - klo:16:32
Ihan parasta harmaantalouden torjuntaa olis kun sais tehtyä pimiää vaan paljon, ei menisi verorahat väärinkäytettyä jonnekkin pakolaisten rahoittamiseen. Jos sitten käyt himmeellä rahalla tankkaamassa auton, niin siinä jo maksat veroa n 80%.
Alkaisi olla aika uusia/vaihtaa vähän isompaan tuo vanha Kempin 250 mig. Onko hyviä ehdokkaita?
Mulla olis myydä kemppi RA 550, oikeen tykki. Tai sitten migatronic omega 400 5m kaapelilla ja kaukosäädöllä. wallius 560 LMP olis kans.
Myykös se ”traktoreitakin” ?
Kyllä Härmänpellolta saa traktoreitakin, lähinnä tuontikoneita. Itte ostin sen kautta puimurin, käytiin enkuissa päiväseltään reissussa katsomassa kone ja reilun viikon päästä se oli tontilla. Ei muuta kun kaveriin yhteyttä ottamaan ja konetta valkkaamaan sit vaan reissuun.
Ei ole huono paikka tuokaan kysellä aiheesta:
http://www.harmanpelto.fi/
  Ei niin, sieltä saa vaikka paripyöriin traktorin edullisesti.
Eihän tuas oikeen palio oo ihimettelemistä, hitsikolovi käteen ja koriaa kiinnikkeen sopivaksi tai kaupasta uuret.
Jos ostaa sellaisen Puuilon 300€ plasmaleikkurin, niin saako sillä yhtään rautaa poikki? Kompressoreja löytyy kyllä.

Pitäisi erään ukon romupiha pilkkoa kyytiinsopivaksi kierrätysraudaksi eli kaikkia hienouksia ei kaivata. Joskus jonkun 10mm levyn haluaisin leikata myös jatkojalostusta varten.

https://www.puuilo.fi/epages/puuilo.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014011303/Products/10120462
Näyttää vähä sellaaselta laatikolta, että saat nakata sen ensimmäisenä naapurin romulavalle ennen kun homma pääsee eres alakuunkaan. Sullekkin sanon että osta se hyperi niin on kone seuraavankin naapurin urakoihin ja omien rautojen leikkelyyn.
Saapi suomesta ainakin iha esabi väreissä, mutta hinta kovempi😬 ostasko esabi sitte tolta thermaalilta tuon vai mitenkälie. Nii molemmilla varmasti tekee hyvästee hommia, mutta kuha tässä kyselen oisko jollaa kokemusta enempi. Täätyy tässä melkee tän viikon aikaan tehhä päätös ni pääsee alottelemaan rojektia😁
Mulla on kokemusta Hypertherm 85A, ja oon sitä mieltä ettei parempaa vehettä oo. Mee ostamaan sellaanen, et pety.
Kasvintuotanto / Vs: Kaura analyysi 2017
: 30.11.17 - klo:17:51
Avenalle Vaasaan laitoin rocky kauraa hlp 62,5. kost 12.5. seulo
nta2,8. sit donit 6,78. Sinne jäi lisähinnat  12€ +don vähennys 10€ . Kauppias pärjää parhaiten vaikka sato 6200/ha
Sivuja: [1] 2 3 ... 11