Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - kyyttö

Sellanen hakamaan tyylinen ois laitumeksi, jos sitä siksi voi sanoa. Siihen tarttis kesälläkin hommata joltain viljelijältä heinä ja varmaan säilörehuakin. Sitten pitäs olla teolliset väkirehut, kun peltoa ei tosiaan ole omasta takaa. Joo ja se siotuspaikka ei ehkä ole niin hyvä kun aattelin tallin tapaseen(ei ole lantakourua tai vastaavaa), menis varmaan tosi paljon kuivikkeita kun lehmän sonta on paljon hevosen lantaa löysempää ainakin jos väkirehuja syöttää. Niipä, vähän aattelin että ainakin kaks olisi oltava. Eli voi olla ettei koskaan omaa lypsykkiä tule, muutta tuleehan tuota toisten lehmiä lypsettyä. Taitas kuttu olla parempi vaihtoehto, mutta totta puhuen käsin lypsy ei niin innosta, toki kai kutuillekkin on kannukoneita?
Onko kenelläkään kokemusta harraste lypsylehmästä? Millaisen tilan tarvisee ja mistä sait kannukoneen, varmaan jostain löytyy käytöstäpoistettuja. Pärjääkö yksin tai lampaitten kaverina vai pätääkö olla kaks kantturaa? Miten maidon jäähdytys?Sivuja: [1]