Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7

Viestit - 1969

Jeantilista on kokemusta ja on hyvä ja sellanen olis myynnissäkin.
hei voisittako laittaa kuvia tuosta limiitteristä ja sen asennuksesta? mulla on osia tuohon mutta en tiä onko kaikki ja mihin kii.. toisin sanoen enoo yhtää perehtyny viä.. sain halavalla tyylinen ostos romuläjästä..

Kiinnostaa itsekin. Onko se tää?

...

Mun näyttää kyllä vähän erilaiselta kun toi

Noita on kahta mallia, tuo on se kalliimpi. Yksinkertaisempi on sellainen rosteripellinpala mistä rakeet kimpoaa:

http://www.amazone.net/222.asp
Mun limitteri on tuollasella kiinnityksellä ko tuon linkin kolmas kuva
hei voisittako laittaa kuvia tuosta limiitteristä ja sen asennuksesta? mulla on osia tuohon mutta en tiä onko kaikki ja mihin kii.. toisin sanoen enoo yhtää perehtyny viä.. sain halavalla tyylinen ostos romuläjästä..

Kiinnostaa itsekin. Onko se tää?
Mun näyttää kyllä vähän erilaiselta kun toi
Onko kellään amazone 1402 apulantakoneessa sitä limiter x reunalevitys sarjaa käytössä,tekeekö sillä mitään? Hintaa 780€ 😬
Mulla on ja on hyvä ei jää reunat vaaleemiks eikä tarvi hytistä hyppiä laittaan sitä reunalevitys siipee :)
Onks tossa joku sellainen, että tauon jälkeen liikkeellelähtö pitää "kuitata" myös jarrupoljinta painamalla
ei tossa ainakaan sellasta ennen ole ollut  :D
Mikäs vikana hollanissa aina kun seisoo pienen hetken vapaalla, niin ei suostu lähtemään eteenpäin vaan herjaa että vaihde on vapaalla,ja kone pitää sammuttaa että suostuu meneen eteenpäin, taaksepäin kyllä lähtee, mutta esim kuormatessa pelaa normaalisti? Ja vaihteiso on kalibroitu! Ja kone 2010 6020 electrocommand.
Maidontuotanto ja lihanaudat / sinimailanen
: 25.04.15 - klo:15:27
Mitenkäs toi mailanen toimii rehuna ja laitumena eli syökö ja lypsääkö?
meidän ruokkijasta meni ajomoottorista muovinen hammasratas koska koplingin lukitusmutterit oli auenneet ja  muistaakseni moottori maksoi vähän alta300€ ja toimeidän ruokkija on 200,nen
no mites noi Apollon vaunut tekeekö niillä mitään? ei ihan niin suolasissa hinnoissa kun noi muut?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Benemilk
: 26.02.13 - klo:18:41
Niin, miten muuten se takuu pelaa?
koska pitoisuudet ei noussut tarpeeks, ne hyvitti ennen käytetyn rehun ja Benemilkin hinnan erotuksen seuraavassa rehulaskussa! sitä en tiä jos käytti jonkin muun firman rehuja miten sitte hyvittää!
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Benemilk
: 26.02.13 - klo:09:44
me kokeiltiin noin pari kuukautta 12000E ja rasva nousi noin 2kymmenystä mutta valkuainen ei ollenkaan,mutta lompakkokaan ei kauheesti ohentunut ko raisio hyvitti hinnanerotuksen 8) ko kyseessä on kuulemma takuurehu!
Tuli tuosta mieleen,kun taistelin viikon tuon luonnevikaisen chihuan kanssa,että miksi pitää jalostaa tuollaisia koiria? Eläinlääkärit on jo pitkään olleet huolissaan monesta koirarodusta.Kun kuono on hyvin tylppä,niin kielellä ei tahdo olla tilaa,vaan se roikkuu ulkona.Buldogilla siihen on yhdistetty suuri suu,joten se kuolaa jatkuvasti. Jalostus lisää myös monenlaista rakennevikaa,iho-ongelmia ym. Kun katselee tuotaki mäyräkoiraa,jolla on vaan pienet jalan tyngät,niin onhan se selälle rankkaa kantaa pitkää ruumista pienten jalan tynkien varassa.Miksi kettutytöt ym.eläinterroristit eivät puutu tuohon koirien jalostukseen?
Tommonen pikkuriikkinen koira ei voi olla kuin luonnevikainen,kun se on kaikin puolin epänormaali.Sitä ei voi ottaa edes marjametsään,se pelkää kaikkea suurempaa,se on kerta kaikkiaan yks ihmisten suurten tyhmyyksien tulos. Vaikka sillä on tilaa yllin kyllin ,se kiertää ihmeellistä ympyrää vähän väliä,hyppii kolmella jalalla . Ei mun hermot kestäis tollasta katella joka päivä.

   Meillä oli kerran länsi-ylämaan terrieri, westie. Kyllä oli iteppäinen koera. Noita pieniä rakkeja en enää huoli samaan taloon. Kissa on paljon fiksumpi otus. Austraalian karjakoira on aivan fiksuimmasta päästä. Sillä ei tosin olekkaan mitään kiinteää rotumääritelmää, kuten ei bordercolliella.  ;D
http://www.sakkry.com/rotutietoa/rotumaaritelma
http://www.sbcak.fi/bc_rotumaaritelma.php  :-[
Metsätalous / Apuri kaatokahva??
: 28.09.12 - klo:09:20
Onkos joku hankkinut kyseisen laitteen ja tekeekö silllä mitään? tarkoitus olis tehdä kokopuurankaa.
Jossain parissa kympissähän se tais pyöriä, jos en ihan väärin syksyn näyttelystä muista.. :)
makso n 30t € kun kysyin keväällä tarjouksen :'( :'(
Sivuja: [1] 2 3 ... 7