Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 367

Viestit - bouli

Piti samaa linkittää🤣. Siinä taitaa olla kultaiset kohlimet
Toivottavasti on kultaiset, tai ainakin jotain huonosti syöpyvää materiaalia, aika rivoon kuntoon jätetty sisältä.  ::)
eiks sarvivärkit ole yleensä niittokoneella aika tehokkaita.   tuola alpimaissa niitä käyttävät mut onko suomesa yhtään virmaa jolla moisia vuokralla?    kellfrin värkit ei varmaan hyin kestä nuita pajuja..        ja ihmeesti nuo pajut valloittaa nuita luonnonhoitopeltoja,  jo vajaassa vuotessa.

Ja lepät kanssa, 30 aaria lhp:sta meni hylkyyn kun oli liikaa leppää. Edellisenä kesänä oli pelto niitetty.
Kasvaa saman kesänkin aikana ihan käsittämättömän pitkän uuden verson.
2017 oli sellainen kesä ja syksy että elevaattoria naapuri avas 2 päivää kun meni tukkoon...mullasta ja hernemössöstä. Onneksi itsellä ei ollut silloon hernettä viljelyssä.
2017 ei edes yritetty puida. Todettiin että samassa ajassa pui moninkertaisen alan viljaa kuin yrittää nyhtää liimaten laossa olevaa pahasti itänyttä märkää mössöä ylös.
Mg-pora on näppärä vehje silloin kun kohdetta ei saa helpolla kunnon pylväs-/säteisporaan. Johonkin koneen runkoon tai muuhun painavaan ja hankalan kokoiseen kappaleeseen pitää saada kunnollisia reikiä.
Mä olen hakenut vuokraamosta sen harvan kerran kun olen tuollaista tarvinnut.

Betoni on hankalampi tapaus, siihen kun ei magnetti tartu.
Vaihtoehdoiksi jää pultata ensin joku kiinnityslevy poraa varten tai helpommin (poran)terälle ohjainsabluuna. Laikka- ja timanttihommiin on tietysti erilaisia kiinnitettäviä ohjaimia.
Tosinaan onnistuu kun kiinnitettävän kappaleen laittaa ensin yhdestä nurkasta kiinni ja pääsee loput reiät sitten poraamaan kappalen omia kiinnitysreikiä ohjaimena käyttäen.
Olen muutaman reiän taloa remontoidessa porauttanut betoniseinään ja kyllä ne urakoitsijat on vetänyt ihan reilusti ankkuripultin seinään mihin porakoneen jalusta pultataan kiinni.
Oli pitkä kausi pelkästään Androideja ja nyt  iOS  enkä pysty ihan suoraviivaisesti sanomaan kumpi loppujen viimeksi on parempi, kummassakin on omat hyvät ja huonot ominaisuutensa.
https://www.youtube.com/watch?v=GQd4lfM-7Po

Noi luiston esto rautapyörät tekee paluuta näköjään
Komeesti nousi perä ylöspäin kun laski aurat maahan.. 
https://www.youtube.com/watch?v=s4aQUx0B2KQ

Stanley käynnyt messuilla se viimeinen juttu, se kahdella akkuporilla kiikutin......
Tekee varmaan aika höpöä kun peruuttaa sen poikkipalkin sääriluuhun.
Jos saa kerran olla kalliskin niin sitten siirrettävä autonostin.  ;D

Näyttivät aika hitailta kun videota katsoin, pitää ainakin kytkeä sitten jonkun traktorin, kuormaajan  tms. hydrauliikkaan nostosylinteri ettei siinä mene ikuisuus.  ;D

Toisaalta jos saisi 14tn pyöräkuormaajan trukkipiikkeihin kiinnitettävän nostimen pohjan säädettävillä tassuilla, niin kävisi aika pikaisesti...
Hitaus on näennäistä, nostimella nousee joka pyörä kerralla ilmaan eikä niitä renkaan vaihdossa välttämättä tarvitse nostaa kovinkaan korkealle, tunkki on siirrettävä ja tunkattava joka kulma erikseen.

Olen nähnyt muuten kuvia vanhasta trukista tehdystä autonostimesta, se oli ikäänkuin pysyvästi asennettu pajaan nostimeksi, toki nosto oli työskenneltäessä mekaanisesti varmennettu putkipalkilla.
Bahcoissa on sitten ilmeisesti laatu laskenut aika paljon siitä mitä se oli menneinä vuosikymmeninä.
Paikallisessa rengasliikkeessä on joku Bahcon paineilmakäyttöinen tunkki eikä kauheasti sitä kehuneet ja olen muualtakin kuullut vähän vastaavaa viestiä.
Kasvintuotanto / Vs: Peltotuhka
: 13.11.22 - klo:11:00
Eipä taida saada kun tuhka tuli UPM.n Kaipolan tehtaalta mikä suljettiin -21.
Mulla on samanlainen punaisena, laskeminen on joskus vähän nopea jos olet vääntänyt venttiilin liian piukkaan ja avautuu vähän "äkkiä". Jossain rasvanipassa oli ryssän pystykierre, muuten ihan ok.
Mulla on kanssa tuollainen Power merkkisenä. Eli Keskolta ostettu, joskus 25v sitten varmaan.
Täytyy sanoa että oli ainut traktori minkä hytissä kävin istumassa Helsingin näyttelyssä.
Kiinnosti aidosti millainen sellaisen pikkutraktorin hytti on sisältä.
Mutta joo, näin köyhästä tuntuu kyllä aika hintavalta.
Jos saa kerran olla kalliskin niin sitten siirrettävä autonostin.  ;D
Suurin ongelma itsellä ainakin on latausliittimen kesto. Ihan perus neitipuhelimet hyvillä kuorilla ja suojalasilla kestää kyllä.
Sama kokemus.
Sivuja: [1] 2 3 ... 367