Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 13

Viestit - Äyrämöinen

Tämä on 82vuosimallia ja ohjekirjan kannessa lukee exact nostolaite.
Sens o draulic systeemissä tuo asennontunnistusvipu on kiinni sylinterin korvakossa kuvan perusteella.
Juu en tunkenut mihinkään vaan jäi kynkän väliin . Oli tarkoituksena pikakorjaus. Saakohan oikeat vaihdettua ilman purkamatta koko nostolaitekantta?Tämä kone on ihan harrastevehke enempi . Tarkoitus on nimenomaan käyttää omaa aikaa sen laittoon.
Ei ollut tiivisteet näkösällä boorialselilla . Öljynsuodattimista otettut tiivisteet kynkän ja lohkon välissä toimii väliaikaisesti. Muuta en purkanut kuin kynkät vuorotellen. Ei laske vipuvoimallakaan. Säätöventtiiliä ruuvattu ees taas. Penkin alla vissiin luukku mistä kai joko saa peräkotelon pultit osaksi irti tai kotelossa luukku mistä näkee säätövivuston. Aattelin booriakselin päällä olevasta propusta kuikuilla usb kameralla mitä näkyy. ( tää piti kirjoittaa kahdesti ,mihin lie jää välillä viestit)
Pystyykö siihen naaraaseen vaihtaa vain sisuskalut kun letku irti vai saako sen ulkokuoren kierrettyä pois?
Miten quicke/ trima letkujen jakotukista irroitetaan naaraspuoleinen pikaliitin? Ei lähde irti letku millään .
Kokeillaan kysyä nyt täälläkin. Käytin 745xl natikan vetovardien kynkkiä irti katsoakseni saisko tiivisteet vaihdettua. Nyt nostovarret ei laske ollenkaan . Kertokaa vika ,korjausohjeet
No nyt on vika kevääksi korjattu. Elikkä karan päässä olevan kupin sisällä pitotoiminnon ja kick off :in rojut saaneet vettä ja jousi poikki. Kara pääsee pyörimään ja tekee moisen oireen. Uudet rojut ja kara oikeaan asentoon ni taas pelaa.
Kummallinen vika mekaanisessa hydlohkossa. Ei alemman pikaliittimen reijästä mene paluuöljy. Molemmista painetta saa mut alemmasta ei toimi vapaa paluu. Ei voi käyttää kaksitoimista sylinteriä. Vaijeri pelaa ja kara liikkuu. Pikaliitin tä epäilin mut tein ohituksen sille ja sama homma.
MF 7480 hydrauliöljysäiliö hajos.
Parit letkut lähti irti. Yks laipallinen ja yks nipallinen. Ootteko korjannut? Mitä uus kustantaa
Toimi varoitusvalot mut segmenttinäytöt pimeinä. Oli sulaketaulussa kosketusvikaa. Kai sille joku sulake on mut kun ei ole ohjekirjaa ja paneelin ruotsintekstit lukemattomia.
Missähän vika kun katosi kojetaulusta  kaikki tieto? Onko erillistä sulaketta tai johto joka temppuilee?
Ei toi ole mikään vikakoodi. Katsoin diagnostiikasta niin löysin vedenerottimen anturin virtapiirissä vika. Ei vakavaa
Löysin kyllä tuon manuaalin selityksen, mut ärsyttävää katella hehkuvalon vilkkumista koko ajan. Sulaketta en löytänyt hehkulle, pitääkö kaikki katsoa läpi.
Mistä vikakoodissa vois olla kysymys.  301143, 31 BIF.Viittaa hehkuun. Ei oikein huollossakaan osanneet tarkkaan sanoa.
Ootteko liitelleet 75/60 spiraalia päikseen, toimiiko? Mulla olis tota pirttisen isompaa ja aattelin jatkaa pienemmällä. Mutkan kohdalla isompi ehkä kuluttaisi putkea vähempi, mutta toimiiko jos isompaa lähdössä siilosta ensin ja moottori pää pienempää.😀?
Sivuja: [1] 2 3 ... 13