Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Viestit - juvala

Itellä on kvernelandin e160 4x14" paluuaurat. Jälki on hyvää ja kestää ajella kivisillä pelloilla kytkimeen koskematta,varmaankin toimivin laukaisujärjestelmä. Sanovat "Norjalainen kivikkoaura"
Osta ameriikkalainen,chevy suburban tai ford excursion. saa jakkaran sopivaan kohtaan ja mahtuu takapenkille vielä jalkoineen.Kokemuksia? noita näkyy olevan liikkeellä.
Eikös tuo ole se huonomalli,nimittäin se MF ;D

6100 suunnanvaihtajineen taisi olla se varsinainen huonomalli, mutta maine pysyy.

Itellä oli 6180,eikä voi moitteen sanaa antaa,tietysti se kytkimen polkeminen joskus alko nyppimään jos pientä lohkoa sahasi,mutta varmaa tekniikkaa ja kova vetokone. vääntöä mahtavasti alakierroksilta saakka,kulutus oli pientä,kun vertaa nykyseen 6465 niin on dieseltekniikka mennyt alamäkeen ja kovaa...
Kimppa paalainkäärin ja paalivaunu,M-F 6465,ja 300m2 pihattoa lisää+lantalaa nii ja siitossonni
Koitan saada 6465 verkuun lisää hevosia,mutta arvoja muuttaakseen tarvitsisi salasanan.
perkinssin kone ja boschin pumppu.
Onko jollain tietoa millä saisi hakkeroitua ohjelman tai suoraan tomivaa salasanaa.
Täälä B alueella teimme jo 1.sadon.
Kimppakalustona krone 280 ja nh6090 kombi.
Toinen niittää ja ajaa paaleja kotio ja toinen keskittyy paalaamaan,työ käy ja ei tarvi paaleja puristella seuraavana päivänä.
riippuu niittovauhdista ja kasvustosta, itellä 95hv verku ja 2,8m krone,nopeus voi olla aika vahvassakin heinässä sielä 14km/h jos pysyy penkillä. 
Heinä ja olki vie katonaluset,koneet pärjää pihalla ku rasvailee reilusti syksyllä.
Paalaimen päällä on ressu. Puimuri on pellolla siinäkohtaa missä tyhjensin säiliön viimesen kerran syksyllä.
TOP-LEVY!!! Katso TOP-Työkoneen sivut.
Valtran portaatonta konetta en ole kokeillut.Ne muut valtion metallit joilla olen ajellut niin tuntuu että kehityksessä jäljessä ollaan reippaasti,JD on hyvän tuntuinen,mutta tekniikan kestävyys epäilyttää. MF on myös käteen sopiva ja tunnetusti kestävä,mutta jos rahaa on laittaa niin ehdottmasti ventti,itsellä ei ole varaa siirtyä traktorien aatelisluokkaan,sillä paras ei ole halvin.
Kiitoksia.
Ehdin jo piruttaa vilakoneeseen,ja laittoivat räjäytyskuvat ja tiivisteet postissa,ei sinänsä vaikea remontti,mutta aikaa kyllä vei.
Onko kellään kokemusta mokomasta vempaimesta?
Ongelmia jarrujen kanssa,öljy lentää etuperäkotelon huohottimesta ja ilmaaminen ei onnistu!
500mm muavi eräältä kotimaiselta tehtaalta haettuna 47e rulla sis alv.
Ittellä ompi emoja.lypsäjistä haaveilen,sanon vain ettette pidä pelkkänä jyvien jemmaajan huuteluna. Mutta rajansa kaikella,ei se elukan hoito voi olla millään huolellista noissa suurissa yksiköissä. Paras olisi kun pysyttäisiin alle 50 lehmän navetoissa,muttakun... kauan sitten jo meni metsään. ennen oli meilläkin 12 lypsävää ja 18ha peltoa ja siitä sai tulon koko sakki. Siihen pitäisi palata.
Ei ole mahdollisia sellaiset tulot tai ehkä niin että 3ha luonnonhoito tms...peltoa ja menet töihin johonkin tehtaaseen...
Sivuja: [1] 2 3 ... 5